Jump to content

Да ли муслимани имају проблем са смрћу?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

izgleda da si me pogresno shvatio, nisam ja nista rekao da bi ispalo tako da je nesto negativno, ako sam se nesto pogresno izrazio izvinjavam se

pa vidis ko "vlada" trenutno, stvar je ocigledna, al nece jos dugo

necastivom je cilj da zavlada svim ljudima i da na taj nacin prkosi Bogu, jer oce da pokaze da on moze "bolje" od svog Stvoritelja, al to je nemoguce i nece se desiti, kad ovlada vecinom onda ce mu biti i kraj, a taj dan se blizi, cak i ako se ne desi za naseg zivota, nemas brige ako verujes u dobro

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 114
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Alal vera! facenew22222222

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

samo se drzi Bozijih zapovesti i istine i nema Bog da gleda dal si musliman ili si hriscanin ili si iz nekog bantu plemena, to veze nema, znas i sam, svi znaju!

Подели на овим сајтовима

ako ces realno o medjuljudskim odnosima, kad hriscnaninu vredjas ono u sta veruje- on ti nece nista uraditi,

Hahahhahahahaa

U kom to svemiru?

Kazi tako nesto obrazovcu... imas frakture i otvorene prelome

kazi tako nesto navijacu... imas frakture i otvorene prelome uz mogucnost upoznavanja sa sv. Petrom

Kazi tako nesto Arkanovim tigrovima, zutim osama ili SČP-u... sv. Petar

Kaz tako nesto radikalima ili SNP-u... javna satanizacija uz mogucu tuzbu vrhovnom sudu/ strazburu/ hagu itd  facenew22222222

KAzi tako nesto pravoslavnim srpskim krimosima... jedno telo u 5-6 kontejnera

kazi tako nesto na 4chsmu1...  ban!

...

Ja znam da svi volite da verujete da je pravoslavlje miroljubiva vera zasnovana na ljubavi ali to mozda  u manastirima... u srbiji definitivno NE!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

ako ces realno o medjuljudskim odnosima, kad hriscnaninu vredjas ono u sta veruje- on ti nece nista uraditi,

Hahahhahahahaa

U kom to svemiru?

Kazi tako nesto obrazovcu... imas frakture i otvorene prelome

kazi tako nesto navijacu... imas frakture i otvorene prelome uz mogucnost upoznavanja sa sv. Petrom

Kazi tako nesto Arkanovim tigrovima, zutim osama ili SČP-u... sv. Petar

Kaz tako nesto radikalima ili SNP-u... javna satanizacija uz mogucu tuzbu vrhovnom sudu/ strazburu/ hagu itd  facenew22222222

KAzi tako nesto pravoslavnim srpskim krimosima... jedno telo u 5-6 kontejnera

kazi tako nesto na Hristos vaskrse...  ban!

...

Ja znam da svi volite da verujete da je pravoslavlje miroljubiva vera zasnovana na ljubavi ali to mozda  u manastirima... u srbiji definitivno NE!

Ајде брате мили где ти оде, знаш и сам да човек није мислио на само декларативне хришћане, већ на оне који заиста и живе то у шта верују. Прави хришћанин ти не би ништа урадио. Дакле или ти неће ништа урадити или се само зове хришћанином. Simple as that. 1000000001010

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Хммм...

Ако ћемо право, добар део ових које је Мрачњак набројао имају или су имали благослов Цркве, који нико никада није званично повукао, а неки су чак и студенти теолошког факултета...

Тек када Црква буде почела да се јасно и званично ограђује од оваквих ликова ћемо имати пуно право да кажемо да су они само декларативни хришћани, и да са Црквом немају апсолутно ништа заједничко...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Хммм...

Ако ћемо право, добар део ових које је Мрачњак набројао имају или су имали благослов Цркве, који нико никада није званично повукао, а неки су чак и студенти теолошког факултета...

Тек када Црква буде почела да се јасно и званично ограђује од оваквих ликова ћемо имати пуно право да кажемо да су они само декларативни хришћани, и да са Црквом немају апсолутно ништа заједничко...

facenew22222222 Hristos vaskrse 1000000001010

Подели на овим сајтовима

Хммм...

Uze mi rec iz usta...

facenew22222222

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

opet pokusaj vrjedjanja , ovaj put cu preci preko toga, necu da budem isti kao i vi.

Brate nije ovdje vrijeđanje pogotovo od Aleksandra,čovjek iznosi svoje viđenje islamskog gledanja vezanog za ovu tematiku a ono je ispravno ili pogrešno a mi možemo da ako čovjek ima pogrešne informacije o ovoj ili onoj temi da mu damo prave.Samo takvim načinom možemo biti u službi našoj vjeri.

Mislim bratac, da oni imaju daleko više problema sa vrijeđanjem nego mi.

O čemu se radi?

Ljudi su hriščanski misionari i oni pokušavaju da nam pojasne njihovu istinu.Međutim devedest posto njihovih pokušaja pokvare pravoslavni vjernici koji su u vjeri u fazi puberteta.

Takvi bi ili o sexu ili o ratu.Tj. od takvih ih najviše boli glava.Čest je slučaj bio a i biva da zbog nas i nipodaštavajučeg odnosa prema nama od strane takvih, oni ih banuju.

zbog mene su banovali najmanje desetoricu, uslovno rečeno njihovih.Njih to kao ljude boli ali oni se trude da što bolji ambasadori njihove vjere budu.

Sa druge strane ni oni bolje ne prolaze od nas na našim sajtovima gdje mi imamo problema sa našim pubertetlijama u vjeri, koji bi kao i njihove pubertetlije ili o ratu ili o sexu.Tako da i tebi a i sebi savjet dajem:Pusti neka oni pišu a ja i ti kao i drugi islamski misonari ovdje koji se nalazimo poštujemo gostoprimstvo njihovo koje zaista cjenim. I ako napišu nešto što je netačno iz ovih ili onih razloga da to demantujemo našom vjerom i našim znanjem.

To je najbolji način služenja vjeri islamu, i način kojim ćemo postiči da nas i drugi cijene iako se neslažu sa nama.Svako dobro moj mili brate.U potpisu:Eniz Kozlić

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...