Jump to content

Да ли муслимани имају проблем са смрћу?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

da da navescete me da mislim da je hriscanstvo jos jedna grana alhemije , osim sto vi ne pokusvate sve pretvoriti u zlato , vec zelite sami sebe uzdici i biti gospodari , imati moc i biti isiti kao Bog.

primetio sam da muslimani u globalu(ne svi) imaju ogranicen nacin razmisljanja i poimanja osnovnih stvari sto se tice konkretno hriscanstva

nemamo mi potrebe da budemo gospodari, a kamoli zelju, dalje, ne zelimo da budemo isti kao Bog u smislu te svemocnosti, nego sa Bogom- sad ti je valjda jasnije ono sto nisi shvatio bas zbog tog uskog pogleda i nacina razmisljanja svojstven islamu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 114
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

zaista ne vidim potrebu za pitanjima , koja ste mi do sada postavljali , kada sve ima https://www.pouke.org/forum/index.php/board,103.0.html , po kategorijama , ne sumnjam da suselkoba i Eniz sve lijepo odgovorili . malo se vratite unazad pa procitajte . zaista ja ne znam odakle prije da pocnem citati , zapravo 10 stranica nije malo slava3

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

zaista ne vidim potrebu za pitanjima , koja ste mi do sada postavljali , kada sve ima https://www.pouke.org/forum/index.php/board,103.0.html , po kategorijama , ne sumnjam da suselkoba i Eniz sve lijepo odgovorili . malo se vratite unazad pa procitajte . zaista ja ne znam odakle prije da pocnem citati , zapravo 10 stranica nije malo slava3

Pocni sa time da pogledas video koji sam ostavio gore. Mislim mnogo cemo lakse razgovarati o teoloskim

pitanjima nakon sto pogledas to.

Подели на овим сајтовима

odgledajte vi sva Islamska predavanja i filmove , procitajte Kur'an , pa onda da pricamo.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

odgledajte vi sva Islamska predavanja i filmove , procitajte Kur'an , pa onda da pricamo.

Hahaha prijatelju da nije malo ne fer odnos. Ovo sto sam na postavio ne traje ni sat vremena nekih 50ak

minuta je. A ti trazis da preslusam/gledam materijal od nekoliko hiljada sati. Pa nije fer.

Подели на овим сајтовима

odgledacu ja nije problem. ali i posle toga ne vidim poboljsanje razgovora i sumnjam da ce se dijalog imalo promjeniti u pogledu smrti.

Подели на овим сајтовима

ako ces da gledas sa predubedjenjem, onda nemoj ni trositi vreme da gledas

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

ako ces da gledas sa predubedjenjem, onda nemoj ni trositi vreme da gledas

vi isto tako gledate i citate Kur'an , ako ga uopste citate .

Подели на овим сајтовима

mi slusamo Isusa koji je upozorio da ce se posle njega javiti mnogi lazni proroci i da ih ne slusamo, tako da to nije predubedjenje 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Иначе,мени никако није јасно ово: Како то Бог оже да суди некоме, када Он сам чини све шта хоће, свакоме је, како муслимани верују, дао судбину, и самим тим га детерминисао? Како да ми суди за нешто што ми је сам наметнуо? Бзвз...

По мом скромном мишљењу, већ ово је толика пртивречност да све остало тешко може да се одржи. Баш бих волео да чујем одговор неког исламског теолога на ово питање.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

da se razumijemo , ja nemam nista protiv vas , i ne zelim da vas uvrjedim , ali ne volim kad neko vrijedja moju vjeru , mozda sam ja malo naglo branio Islam , ali nisam imao losu namjeru . imam druga koji mi je kao brat , pravolsavne je vjeroispovjesti , niakd se do sada nismo posvadjali , niti njemu smeta moja vjera, to cjenim kod ljudi , zajedno je sa mnom i predavanja islamska predavanja gledao i dr . tacnije ja ga znam od djetinjstva od kas smo se rodili . zaista nemam nista protiv vase vjere , ali isto tako ne volim da mi neko nesto namece kao ispravno , mislim da shvatate 1000000001010

Подели на овим сајтовима

mi ti ne namecemo, nego samo mislimo naglas,

jer mozda to je i za tebe spas

jel mislis da kada bi mi tebe mrzeli da bi ti pricali ovo sto ti pricamo?

pa bi, i tad facenew22222222

ako ces realno o medjuljudskim odnosima, kad hriscnaninu vredjas ono u sta veruje- on ti nece nista uraditi, ali kad muslimanu vredjas ono u sta veruje on bi da ti svasta uradi, ne mislim mozda na tebe i na pojedince, ali u globalu budi realan pa priznaj da je to tako, ja cu da priznam sta god oces ako je to tako, nemam sta da lazem

Подели на овим сајтовима

mislim da sam bio korektan i izvinuo se , a sad me zanima jedna stvar . dal zemljom vlada djavo ili su ljudi zaboravili sta znaci biti covjek? ? ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...