w.a.mozart Написано Јул 12, 2011 Пријави Подели Написано Јул 12, 2011 da nije S.Velkov Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 12, 2011 Пријави Подели Написано Јул 12, 2011 Шта рећи... Да будем искрен, ни сам нисам веровао да су потпуна научна неписменост, затуцаност и лудило дошли до овог стадијума. Туга... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Tog guru Jaru juče oficijalno optužili zbog "trgovine ljudima", svašta, utekao van iz Republike, sjedi i skriva se sad negdje u Aziji, valjda u Tajlandu ili na Filipinama. On propovijedao "spasenje" curama od bivših veza kojima su imale biti "zahačkovane", tj. zapiknute ko na udici, haček je udica. a on ih je "odhačkovavao" kako bi u budućnosti bile sretnije i imale bolje ljubavne veze. To kako i čime ih je "odhačkovavao" si možete domisliti sami. Kakve guske su to bile da su mu to povjerovale, OMG! Buduće ekonomistkinje, pravnice i doktorice, hahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 ето до чега доводе ниске мотивације 1312_womens требо је лепо на паре да се баци јер с парама иду и женскиње, а кад може политичарима да прође - што не би могло и њему facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VVV Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Pomaze Bog, za pocetak vam saljem ovaj link na kome mozete procitati kako smo razotkrili tog Cybera kao obicnog prevaranta i coveka sa zlim namerama u pokusaju da odvoji ljude od Isusa Hrista... http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=7&t=12334&st=0&sk=t&sd=a&start=60 Ja od 2009. godine radim sangejzing i to sto on pokusava da nametne kao neko ucenje i mudrost je potpuna i cista nebulozna misao coveka koji je kako je i sam rekao pripreman u nekoj verskoj organizaciji... Naravno ima tu mnogo stvari koje treba objasniti... Ali ako nekoga zanima neka postavi pitanje... Ovo je moja Facebook stranica na kojoj pokusavam da ukazem ljudima na tu posast. http://www.facebook.com/profile.php?id=100002676908578 Evo za pocetak jedan mali video o njemu... VVV Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2011 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Октобар 15, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 данас сам у парку видео још једног који је гледао у сунце, поред тога је босим ногама додиривао тло, заБога милога... знам особу коју су привели јер је на мосту гледала у сунце прво је бас закочио и мајстор јој рекао "девојко биће све у реду, уђи унутра" а после је покупила мурија. Па је мученица због одговора да гледа у сунце чекала хитну у станици пола сата да би је одвели у Лазу Лазаревић.. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kBixVGTGbfs iako bi vise odgovaralo da sam stavio u podforum "Drustvo" jer u "poslednje vreme" mnogi padaju na ovakvu nauku... a ovog cybermikana ako budem sreo uzivo... dacu mu nojevu mast za rast kose Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 Не треба му маст...Њега сунце подмазује... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 pa tvrdio je kako od buljenja u sunce mu buja kosa, a efekti se daju videti- nabujala mu samo masta Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Pogledala sam ovaj film ''Eat the Sun''. Na pocetku predstavljaju lika koji se tom tehinkom bavi 9meseci, druzi se onim guruom HRM, naravno prestao je da jede i poprilicno je povucena, osoba. Njegova bivsa devojka govori kako je postao zatvoren i samoziv od kad je time poceo da se bavi. On krece na putovanje da upoznaje ljude koji se takodje bave ovom tehnikom, i koji naravno imaju neverovatna iskustva(ne osecaju vise glad, imaju 10x vise energije, postali su napredniji i svestraniji, ne boluju od nekih bolesti koje su imali ranije). Medju njima je i jedan mormon, koji nalazi neke citate iz Biblije koji navodno ukazuju da je coveku potreban sungeizing(neverovatno kako sektasi mogu sve iz Biblije da protumace kako njima odgovara). Naravno kroz dokumentarac se pojavljuju strucnjaci iz medicini koji imaju nesto da pridodaju ovoj temi. Neki su skepticni i smeju se mogucnosti da je uopste biohemijski moguce prestati uzmati cvrstu hranu, a neki su vrsili ispitivanja na HRM-u, i utvrdili neke zlede koje mogu obustaviti glad, kao i neke neurone na ocnoj mreznjaci koji imaju neke neobjasnjive funkcije, a koje su zasluzni a unosenje sunceve energije u organizam.Zatim sledi najzanimljiviji deo filma, kada glavnog lika, mladica sa kojim zapocinje dokumentarac i koga sve vreme prate, odvode na detaljno sistemcko ispitivanje ociju, i utvrdjuju ogromna ostecenja i spaljene molekule na njegovoj mreznjaci. Doktorka se cak i zapitala kako on uopste nema nikakve siptome. Jasno isticuci da NE POSTOJI sigurno vreme gledanja u sunce. Nakon cega ovaj mladic menja misljenje i odlucuje da prestane da se time bavi(naravno to je bilo veoma porazavajuce za njega jer je mnoge ljude pre toga ubedio da se time bave).Prica se nakon toga seli na na neku hriscansko-druidsku sektu , ciji sledbenici uz neki ritual gledaju u sunca, a glavni svestenik te sekte je neki covek koji je izucavao stare civilizacije i zakljucio da su prvobitne religije bile solarne religije(NEVEROVATAN ZAKLJUCAK, STVARNO KO BI REKAO), a da su zato prvobitni ljudi ziveli duze, kao i da su prvi hriscani gledali u sunce(?), i kako je zabranom obozavanja sunca naprevljena najveca greska u civilizacijskom toku covecanstva(sto sugerise kako je Hriscanstvo najveca greska). Naravno kroz film svi se pozivaju na drevne civilizacije i njihovo znanje o benefitima sunca i obozavanja sunca, a kako smo mi danas daleko od toga. Sto mi se cini kao jedna propaganda paganistickog kulta, koji se prirodno vraca, s obzirom na toliko otpdnistvo ljudi od Boga, od vere i od CINJENICE da je to Sunce koje daje zivot nas Gospod Isus Hristos. Takodje zanimljivo mi je, iako na pocetku jedna bezazlena zdrastve tehnika, kako se transformise i prelazi u kult i duhovnu konotaciju.Mladic opet krece da gleda u sunce, kako bi istrajao do kraja, kako bi dosao do tih 44minuta gledanja u sunce, i nakon toga vraca se normalnom zivotu. HRMa hvataju paparaci kako jede u nekom inijskom restoranu, sto on, uprkos fotografijama negira, i tvrdi kako mu je neko platio da bi ga slikao kako jede. ZAKLJUCAKBez obzira na sva pozitivna iskustva koja ljudi imaju, od ove tehnike, zanimljivo je da je skoro kod svakog od njih probudila dublja misticna znacenja, ne samo psiho-fizicke benefite. Dakle, mnogi od njih su poceli da istrazuju i veruju u okultisticke paganske kultove i daju legitimitet istim. Pretezno zbog toga sto je vecina tih ljudi teoloski, duhovno i hriscanski neobrazovana. Pitanje posta i izgladnjivanja je dijametralno suprotno, post sluzi da covek sebe suzdrzava od hrane u kojoj uziva, kao i misaoni i duhovni post, da bi mu nakon duzeg ponavljanja sam post postao nacin zivota. Kod ovakvih kvazi zdrastveno-duhovnih tehnika, post se ne posmatra kao suzdrzavanje od fizickih i psihickih zadovoljstava, zarad zadobijanja vecnog zivota, nego zarad prikupljanja ovozemaljskog blaga, odnosno sto se dalo primetiti kroz citav film, vecina tih ljudi je jako nadmena u svojim postignucima sungeizingom, podcenjujuci ostale ljude koji ne zive na taj nacin i osecaju se kao da su na visem evolutivnom stupnju. Dakle, ono sto se zasigurno najvise zadobija ovom tehnikom je GORDOST. DYNABLASTER, Баба and Zoran Petrovic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Petrovic Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Pogledala sam ovaj film ''Eat the Sun''. Na pocetku predstavljaju lika koji se tom tehinkom bavi 9meseci, druzi se onim guruom HRM, naravno prestao je da jede i poprilicno je povucena, osoba. Njegova bivsa devojka govori kako je postao zatvoren i samoziv od kad je time poceo da se bavi. On krece na putovanje da upoznaje ljude koji se takodje bave ovom tehnikom, i koji naravno imaju neverovatna iskustva(ne osecaju vise glad, imaju 10x vise energije, postali su napredniji i svestraniji, ne boluju od nekih bolesti koje su imali ranije). Medju njima je i jedan mormon, koji nalazi neke citate iz Biblije koji navodno ukazuju da je coveku potreban sungeizing(neverovatno kako sektasi mogu sve iz Biblije da protumace kako njima odgovara). Naravno kroz dokumentarac se pojavljuju strucnjaci iz medicini koji imaju nesto da pridodaju ovoj temi. Neki su skepticni i smeju se mogucnosti da je uopste biohemijski moguce prestati uzmati cvrstu hranu, a neki su vrsili ispitivanja na HRM-u, i utvrdili neke zlede koje mogu obustaviti glad, kao i neke neurone na ocnoj mreznjaci koji imaju neke neobjasnjive funkcije, a koje su zasluzni a unosenje sunceve energije u organizam. Zatim sledi najzanimljiviji deo filma, kada glavnog lika, mladica sa kojim zapocinje dokumentarac i koga sve vreme prate, odvode na detaljno sistemcko ispitivanje ociju, i utvrdjuju ogromna ostecenja i spaljene molekule na njegovoj mreznjaci. Doktorka se cak i zapitala kako on uopste nema nikakve siptome. Jasno isticuci da NE POSTOJI sigurno vreme gledanja u sunce. Nakon cega ovaj mladic menja misljenje i odlucuje da prestane da se time bavi(naravno to je bilo veoma porazavajuce za njega jer je mnoge ljude pre toga ubedio da se time bave). Prica se nakon toga seli na na neku hriscansko-druidsku sektu , ciji sledbenici uz neki ritual gledaju u sunca, a glavni svestenik te sekte je neki covek koji je izucavao stare civilizacije i zakljucio da su prvobitne religije bile solarne religije(NEVEROVATAN ZAKLJUCAK, STVARNO KO BI REKAO), a da su zato prvobitni ljudi ziveli duze, kao i da su prvi hriscani gledali u sunce(?), i kako je zabranom obozavanja sunca naprevljena najveca greska u civilizacijskom toku covecanstva(sto sugerise kako je Hriscanstvo najveca greska). Naravno kroz film svi se pozivaju na drevne civilizacije i njihovo znanje o benefitima sunca i obozavanja sunca, a kako smo mi danas daleko od toga. Sto mi se cini kao jedna propaganda paganistickog kulta, koji se prirodno vraca, s obzirom na toliko otpdnistvo ljudi od Boga, od vere i od CINJENICE da je to Sunce koje daje zivot nas Gospod Isus Hristos. Takodje zanimljivo mi je, iako na pocetku jedna bezazlena zdrastve tehnika, kako se transformise i prelazi u kult i duhovnu konotaciju. Mladic opet krece da gleda u sunce, kako bi istrajao do kraja, kako bi dosao do tih 44minuta gledanja u sunce, i nakon toga vraca se normalnom zivotu. HRMa hvataju paparaci kako jede u nekom inijskom restoranu, sto on, uprkos fotografijama negira, i tvrdi kako mu je neko platio da bi ga slikao kako jede. ZAKLJUCAK Bez obzira na sva pozitivna iskustva koja ljudi imaju, od ove tehnike, zanimljivo je da je skoro kod svakog od njih probudila dublja misticna znacenja, ne samo psiho-fizicke benefite. Dakle, mnogi od njih su poceli da istrazuju i veruju u okultisticke paganske kultove i daju legitimitet istim. Pretezno zbog toga sto je vecina tih ljudi teoloski, duhovno i hriscanski neobrazovana. Pitanje posta i izgladnjivanja je dijametralno suprotno, post sluzi da covek sebe suzdrzava od hrane u kojoj uziva, kao i misaoni i duhovni post, da bi mu nakon duzeg ponavljanja sam post postao nacin zivota. Kod ovakvih kvazi zdrastveno-duhovnih tehnika, post se ne posmatra kao suzdrzavanje od fizickih i psihickih zadovoljstava, zarad zadobijanja vecnog zivota, nego zarad prikupljanja ovozemaljskog blaga, odnosno sto se dalo primetiti kroz citav film, vecina tih ljudi je jako nadmena u svojim postignucima sungeizingom, podcenjujuci ostale ljude koji ne zive na taj nacin i osecaju se kao da su na visem evolutivnom stupnju. Dakle, ono sto se zasigurno najvise zadobija ovom tehnikom je GORDOST. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Petrovic Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Zovem se Zoran Petrović i želim da vam skrenem pažnju na strašnu opasnost gledanja u Sunce koju širi Satanista Miroslav Kiš iz Novog Sada. Ja sam jedan od mnogih nesretnika koji su naseli na strašnu Satanističku prevaru Sangejzing ili gledanje u Sunce. Gledanjem u Sunce ljudi bivaju prevareni i posednuti od strane Demona a da nisu ni svesni te strahote. Ljudi zaista dobijaju razna ozdravljenja ali ne od Sunca već od Demona. Ja sam dobio više od trideset ozdravljenja povezao se sa Demonima ne znajući da su to Demoni i radio sve što su od mene tražili skoro dve godine. Kada mi je prijatelj skrenuo pažnju da sam posednut ja sam mu poverovao i rešio da se oduprem Demonima. I samo zahvaljujući GOSPODU BOGU i svetom Vasiliju Ostroškom ja sam se uspeo otrgnuti i spasiti od strašnog delovanja Demonskih sila. U znak zahvalnosti Gospodu Bogu, silne želje da se osvetim Demonima i da upozorim narod na strašnu opasnost i prevaru napravio sam sajt o opasnosti gledanja u Sunce i na Srpskom i na Engleskom jeziku. Sve što sam napisao na sajtu u vezi kontakta sa Demonima dokazao sam poligrafskim testom-testom laganja. Takodje sam i opisao kako sam se spasao od Demona. Na kraju evo Vam i adresa sajta pa možete pročitati sve u detalje http://gledanjeusuncesangejzingmamaciprevara.com/ Баба and distancirana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Zovem se Zoran Petrović i želim da vam skrenem pažnju na strašnu opasnost gledanja u Sunce koju širi Satanista Miroslav Kiš iz Novog Sada. Ja sam jedan od mnogih nesretnika koji su naseli na strašnu Satanističku prevaru Sangejzing ili gledanje u Sunce. Gledanjem u Sunce ljudi bivaju prevareni i posednuti od strane Demona a da nisu ni svesni te strahote. Ljudi zaista dobijaju razna ozdravljenja ali ne od Sunca već od Demona. Ja sam dobio više od trideset ozdravljenja povezao se sa Demonima ne znajući da su to Demoni i radio sve što su od mene tražili skoro dve godine. Kada mi je prijatelj skrenuo pažnju da sam posednut ja sam mu poverovao i rešio da se oduprem Demonima. I samo zahvaljujući GOSPODU BOGU i svetom Vasiliju Ostroškom ja sam se uspeo otrgnuti i spasiti od strašnog delovanja Demonskih sila. U znak zahvalnosti Gospodu Bogu, silne želje da se osvetim Demonima i da upozorim narod na strašnu opasnost i prevaru napravio sam sajt o opasnosti gledanja u Sunce i na Srpskom i na Engleskom jeziku. Sve što sam napisao na sajtu u vezi kontakta sa Demonima dokazao sam poligrafskim testom-testom laganja. Takodje sam i opisao kako sam se spasao od Demona. Na kraju evo Vam i adresa sajta pa možete pročitati sve u detalje http://gledanjeusuncesangejzingmamaciprevara.com/ Muramasa? Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Kada mi je prijatelj skrenuo pažnju da sam posednut ja sam mu poverovao i rešio da se oduprem Demonima. Da nije slucajno taj prijatelj Miroljub Petrovic? Zoran Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука