Crveni Baron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 link=topic=14229.msg481107#msg481107 date=1310374891]imam druga koji mi je pričao o ovome... mrzi me da gledam klipove ali se sama procedura svodi na gledanje u sunce rano ujutru- počinje se od 30 sekundi pa se svakog dana dodaje po 15- engl. termin sungazing mi je nekako adekvatniji ... Ne valja ovo nista. Mora da se porani za dorucak .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Triptamin je monoaminski alkaloid pronađen u biljkama i životinjama. Njegova struktura sadrži indolni prstena, a prirodno se sintetizuje iz aminokiseline triptofan po čemu je dobio ime triptamin. Triptamin je u tragovima pronađen u mozgu sisara i smatra se da ima ulogu neurotransmitera.[1] Triptamin je takođe polazna osnova za grupu jedinjenja sa nazivom triptamini. U grupi triptamina se nalaze i razna biološki aktivna jedinjenja poput neurotransmitera ili halucinogena.Koncentracija triptamina u mozgu pacova iznosi otprilike 3.5 pmol/g.[2] Najpoznatiji triptamini su serotonin, važan neurotransmiter, i melatonin. Triptaminski alkaloidi su pronađeni u gljivama, biljkama i životinjama. Čovek ih često koristi zbog njihovih psihoaktivnih delovanja. Neki od takvih primera je i psilocibin iz magičnih gljiva, i DMT nekih biljaka. Poznati su i mnogi sintetički triptamini kao što je sumatriptan, lek za migrenu. Neki triptamini mogu biti i delovi kompleksnijih jedinjenja kao što su: LSD i Ibogain. Sangejzingom odn. gledanjem u Sunce vam se luče sama ova hemijska jedinjenja pa je poznato da su sangejzeri BOGOVI koji vladaju raznim moćima od neuzimanja hrane do telepatije, izlečenja svih postojećih bolesti i sticanja potpunog imuniteta na neke nove, bioenergije do astralnih putovanja, lucidnih snova, levitacije itd. tanning Hajd da se i ja pridružim: fmqmtx Nama za sve te gore efekte astral i levitaciju ne treba nikakvo to sunčarenje. Mi sve to isto imamo s klasičnim šljivarenjem, jelde Željo! Evo dobra astrala, hahahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Konzumacijom šljivovice okradate svoju djecu o vitamine iz svježih šljiva! fmqmtx tanning Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ових ана сангејзери мора да су добро напунили батерије... tanning fmqmtx Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ових ана сангејзери мора да су добро напунили батерије... tanning fmqmtx Koja glupa parola ovih čeških ekologa, zaštitnika djece il šta su već, kod nas je u Bosni i Srbiji šljiva toliko da bi nam se djeca sva sas... kad bi ih se tolko nažderala. t4431 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ових ана сангејзери мора да су добро напунили батерије... 0110_hahaha 0442_feel Ovaj je već ko nabijen, napunjen .... smej.gif Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Evo tekst o jednom takvom u Češkoj koji je "bioenergetski i solarno" nabijao svoje sljedbenike i sljedbenice, studente i studentkinje "kosmičkom energijom". Zato je naslov članka: "Policija već na tragu Om supermužjaku iz Poetrie". Bio je optužen zbog sexualnog zloupotrebljavanja studenata i studentkinja (orgije). Poetria je ta njegova "yoga" skupina, bolje reći ta njegova sekta u kojoj su se cure i mladenci učili kako se "nabit" sunčevom energijom. Ajd te ženske, al meni nikako u glavu nejdu ti studenti, hahahaha, to su neki cvoci stvarno. Teškom mukom skupiš pare da pošalješ kćer ili sina na fakultet a oni tamo ganjaju i plaćaju članarinu za nekakve idiotske kurseve joge i uče kako se nabijat "solarno kosmičkom energijom". OMG! Jadni roditelji! Policie jde po Óm nadsamci z Poetrie 0110_hahaha http://www.osud.cz/policie-jde-po-om-nadsamcovi-z-poetrie-0 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ne znam da li je neko pogledao emisiju sa g. Kisom koju sam linkovala. Po komentarima ne bih rekla... I lepo je da se caska na ovu temu, ali eto moje nesmirenje bi jakoooo volelo i molilo da dobijemo i jedno zrelo, odgovorno pastirsko misljenje, ako ne pouku... Vazno je verujte mi; ima i hriscana koji ovo praktikuju! Сејо, нисам свештеник, али ево да покушам да одговорим па нека ме исправе где треба. Значи, нема ништа лоше да човек гледа у Сунце, Месец, звезде или било шта друго што му се свиђа и што га опушта. Нема сумње да је јутро најлепши део дана и посматрати излазак Сунца је супер доживљај. Има две ствари које су овде лоше: 1. Псеудо-наука. Има неких "научних" изјава овде које су потпуне бесмислице. Нема ништа необично да су људи имали позитивне ефекте ако су себе дисциплиновали да устају сваког дана у 5 изјутра и прошетају кроз парк, па успут гледали излазак Сунца. 2. Псеудо-религија. Прича о некаквим "космичким енергијама" и чудима је такође обично сујеверје које је у супротности са нашом вером. Православни верник, ако се већ дигне у 5 изјутра и изађе, може лепо да понесе молитвеник и нађе неко мирно место да захвали Богу. Или још боље да оде у Цркву на јутарњу службу. Vockica and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Mozda bi meni pomoglo sa Posner-Schlossman sindromom? Dal' da probam? Ima li koji ocni lekar ovde? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ja stvarno ne znam šta su te studentkinje na njemu mogle vidjet! Ćelav, zato stalno nosi na glavi nekakvu kapu ili maramu, kažu da je prije imao najstrašniji predkus, predugriz u srednjoj Evropi, to je to izbačeno, istureno zubalo, gornju vilicu, čeljust. U medjuvremenu ga valjda sredio na maksilofacijalnoj hirurgiji od tih para što ih je pokupio od tih studenata i studentkinja za te kurseve, ta fotka je iz te dobi pred operacijom dok je još nosio "rovnatka" - tu protezu "ravnalicu". To je to rozo s čim izgleda da ima zube ko u konja, to su neke žičurine, s tim rozim ih danas maskiraju da mu se ne vidi ta gvoždjurija i to željezo da mu ne štrči iz zuba. Pišu da sad sve te njegove financijske i "tjelesno-duhovne" guru aktivnosti provjerava policija, navodno je sexualno iskoristio više od 3000 studentkinja, on se brani tim da su to htjele same, svih tih "oštećenih" je bilo čak i više, te ostale i studenti se valjda stide sami prijavit. Njegovu tu sektu sad zovu "sektom osouloženih" tj. seksualno iskorišćenih, kulantnije rečeno. Sami su si zato krivi. On tamo lijepo jasno napisao da se radi o tantra-jogi. No kad ti scvokli ljudski mladunci (ja ih zovem "punoglavci", svaki je to sama glava a ta im puna svega, sve oni "znaju" najbolje) danas ništa ne znaju, o ništa se ne zanimaju nit šta pametno čitaju. Tako to onda zakonito uvijek završi ovako. Za glupost se plati! A on je momentalno je u inostranstvu, pobjegao i krije se pred policijom. A ima i zašto, čeka ga najmanje 4-5 godina tog takvog "solarnog nabijanja kosmičkom energijom" pod policijskim nadzorom u nekoj od državnih ustanova za to specijalizovanoj. Kad vidim ovo ovako odmah se sjetim one teme tu na Forumu: Zašto dobri mladići uvijek izvise? Evo zašto! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Evo tekst o jednom takvom u Češkoj koji je "bioenergetski i solarno" nabijao svoje sljedbenike i sljedbenice, studente i studentkinje, njemu to bilo svejedno jel muški il ženski. Zato je naslov članka: "Policija već na tragu Om supermužjaku iz Poetrie". Bio optužen zbog sexualnog zloupotrebljavanja studenata i studentkinja (orgije). Poetria je ta njegova "yoga" skupina, bolje reći ta njegova sekta u kojoj su se cure i mladenci učili kako se "nabit" sunčevom energijom. Ajd te ženske, al meni nikako u glavu nejdu ti studenti, hahahaha, to su neki cvoci stvarno. Teškom mukom skupiš pare da pošalješ kćer ili sina na fakultet a oni tamo ganjaju i plaćaju članarinu za nekakve idiotske kurseve joge i uče kako se nabijat "solarno". OMG! Jadni roditelji! Policie jde po Óm nadsamci z Poetrie facenew22222222 http://www.osud.cz/policie-jde-po-om-nadsamcovi-z-poetrie-0 bliss jeeee мајкл facenew22222222 facenew22222222 Kao da ih salju u skolu da postanu gluplji a ne pametniji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Evo tekst o jednom takvom u Češkoj koji je "bioenergetski i solarno" nabijao svoje sljedbenike i sljedbenice, studente i studentkinje, njemu to bilo svejedno jel muški il ženski. Zato je naslov članka: "Policija već na tragu Om supermužjaku iz Poetrie". Bio optužen zbog sexualnog zloupotrebljavanja studenata i studentkinja (orgije). Poetria je ta njegova "yoga" skupina, bolje reći ta njegova sekta u kojoj su se cure i mladenci učili kako se "nabit" sunčevom energijom. Ajd te ženske, al meni nikako u glavu nejdu ti studenti, hahahaha, to su neki cvoci stvarno. Teškom mukom skupiš pare da pošalješ kćer ili sina na fakultet a oni tamo ganjaju i plaćaju članarinu za nekakve idiotske kurseve joge i uče kako se nabijat "solarno". OMG! Jadni roditelji! Policie jde po Óm nadsamci z Poetrie facenew22222222 http://www.osud.cz/policie-jde-po-om-nadsamcovi-z-poetrie-0 bliss jeeee мајкл facenew22222222 facenew22222222 Kao da ih salju u skolu da postanu gluplji a ne pametniji. Mene bi bilo stid imat takvu blentavu djecu, kćer ili sina, joj što bih se ja stidio, OMG! No kad si baš te dvije stvari nejde izabrat iz katologa ili zamjenit: svoje roditelje i svoju djecu! 319.gif Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ovdje napravili crtani film o tim prevarenim studentkinjama 2-B6SKonPK0 0110_hahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ppera34 Написано Јул 12, 2011 Пријави Подели Написано Јул 12, 2011 Mislio sam da su ovde ljudi bar malo ozbiljniji, kad ono isto ko i svuda, pričaju što ne znaju, nisu probali a već im " se čini " kako to ne valja itd.....E pa braćo, mnogi od vas da su živeli kada i Hristos sigurno bi ga videli ko demagoga, ko nekog ko remeti tadašnja učenja i slično....normalno je da ako nešto ne znaš da se intersuješ, pitaš, čitaš istražuješ...Ako imaš molitvu, znaš i kakav je duhovni svet, ako ideš u Crkvu znaš šta je pričešće, ako poznaješ nekog duhovnika imaš iskustvo odnosa s njim, a ovako sve izjave tipa " ko zna šta je to, levitacije, trte-mrte vaše izjave " su još neosnovanije od onih koji to upražnjavaju, te su mnogi od vas skeptika više skeptičniji za svoj život u svojem dvorištu, a kamoli za nešto što drugi probali pa znaju.....apsolutno je bespredmetno tvrditi da je ovo ovako ili onako ukoliko ti se " čini " da nešto ne valja, drugo je kad smatraš na osnovu svog istraživanja da ne valja pa izložiš stav ali opet ostaviš prostor za dalja saznanja, a ovako kad se krene u priču bez pokrića onda je i neozbiljno i smešno pa prema tome i nezrelo.....Ja lično isto tako nisam probao, ali se interesujem i poznajem ljude koji jesu probali i govore mi o svojim benefitima tog procesa....pa nije neko lud valjda da bleji u sunce u 5 ujutro nizašta!? Još nešto, nema veze sa nekim antipravoslavnim pokretom i slično, mnogi od vas ovde ne vide šumu od drveta...i nemojte da mislite da je ovo uvreda, to je realno stanje svih koji bez ispitivanja tvrde nešto na osnovu svojih mentalnih sklopova u glavi koji su više kritizerski nego li sa pozitivnim istražiteljskim pristupom....Uostalom, na kraju krajeva, " ko traži taj nalazi ".... Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ppera34 Написано Јул 12, 2011 Пријави Подели Написано Јул 12, 2011 .....a da, taj Cybermikan Kiš jeste malko lud i skrenuo s puta, priča o nekim ludim stvarima koje ne zna, ali njegova praksa je praksa i to je to. Ima ljudi koji su apsolutno normalni i ne pričaju o telepatiji i sličnom, već govore o benefitima vezanim za telo koje sunce ostavlja, jedna među njima je i doktorka opšte medicine koja je oduševljena tom praksom, savršeno normalna i jedna od najdivnijih žena koje znam, da je monahinja već bi bila blažena sa onakvim karakterom i duhom....Dakle manite Kiša, on je malko problematičan, ali da je jedan od prvih promotera jeste i čovek zaista vrlo malo jede, odnosno samo tečnu hranu i to malo....slično i doktorka.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука