DYNABLASTER Написано Мај 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 ma pusti religiju sad, pricamo o ishrani fotonima u svom izvornom obliku 0442_feel mitohondrije i varenje cvrste hrane!? mitohondrija- hipohondrija?! greengrin imal neko strucan? ja dalje ne znam stadaradim Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 ma pusti religiju sad, pricamo o ishrani fotonima u svom izvornom obliku 4chsmu1 mitohondrije i varenje cvrste hrane!? mitohondrija- hipohondrija?! 4chsmu1 imal neko strucan? ja dalje ne znam girl_jumping којим органом замишљаш да вариш енергију? greengrin smej.gif 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 pa jel vidis da cybermikan ne vari, neg uzima u prvobitnom obliku aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a jes mi ga zao kad sam ga video onako istabanog, jer mi je nekako simpatican i smesan, pa jos uzeli da ga odvale hahahaaa, a sad sa ovom kosicom je pravi hit! 4chsmu1 4chsmu1 alo Savo Savanovic ne boj se, javi se daj komentar u vezi sa tvojim arhe-neprijateljem Cyber(sun)mikanom girl_jumping Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 pa jel vidis da cybermikan ne vari, neg uzima u prvobitnom obliku aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a jes mi ga zao kad sam ga video onako istabanog, jer mi je nekako simpatican i smesan, pa jos uzeli da ga odvale hahahaaa, a sad sa ovom kosicom je pravi hit! alo Savo Savanovic ne boj se, javi se daj komentar u vezi sa tvojim arhe-neprijateljem Cyber(sun)mikanom stadaradim Taj sajbermikan uopšte nije pravoslavan čovek ovako ko ja. Mene su još kad sam bio mali učili da nije dobro da piljim u sunce jer mogu da oslepim, ili da poludim ili tako nešto... I ja sam to uzeo zdravo za gotovo . Uostalom kada bih to radio oslabio bi moje noćne senzore. Mikan je neki jadnik koji pokušava da dođe do para propovedajući piljenje u sunce. Ali bez obzira voleo bih da se sretnemo, negde u suton... - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
irina Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Bilo bi bas zanimljivo da neko od svestenih lica na ovom forumu kaze nesto na ovu temu... Srecem sve vise ljudi koji se bave suncarenje i reklamiraju ga... Na Rubu Znanosti 2011-03-18 Sungazing tri godine kasnije.avi - emisija sa Miroslavom Kisom glavnim za suncarenje na Balkanu http://www.cybermikan-sungazing.org/ - i njegov sajt... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Izjava povodom fizickog napada od strane farmakomafije.flv Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Људи, ајде мало укључивања мозга и мало размишљања, молим вас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ово је таква глупост какву давно не чух.Сунчарење 0102_laugh Јој,шта рећи,мало размишљања и казаће се само. 0110_hahaha Gordana . је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ово је таква глупост какву давно не чух.Сунчарење 0102_laugh Јој,шта рећи,мало размишљања и казаће се само. Погледај прву поруку: Srecem sve vise ljudi koji se bave suncarenje i reklamiraju ga... Што ће рећи: 1) Јој,шта рећи,мало размишљања и казаће се само 2) Srecem sve vise ljudi koji se bave suncarenje i reklamiraju ga... ____________________________________________________________ => 0110_hahaha winter winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Што е рећи,све је мање размишљања илити расуђивања. Не знам на који начин људи поверују у ово, па још и блеје у сунце . Ваљда на исти онај начин на који неки још увек верују да се у селу одакле је била моја баба налази блато које ако једеш можеш да излечиш канцер,многи су умрли једући га. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 imam druga koji mi je pričao o ovome... mrzi me da gledam klipove ali se sama procedura svodi na gledanje u sunce rano ujutru- počinje se od 30 sekundi pa se svakog dana dodaje po 15- engl. termin sungazing mi je nekako adekvatniji http://en.wikipedia.org/wiki/Sungazing inače,poenta je,po njima da se krv iz organizma osunča jer su oči jedini mesto na telu gde sunce dopire do krvi a ceo proces osunčavanja krvi traje oko 20 minuta-ako sam dobro upamtio... inače,treba biti bos i onda je čovek provodnik izmedju sunca i zemlje,neka vrsta baterije.... i da,osobe koje ovo praktikuju kažu da se vremenom sve manje jede skoro je o ovom fenomenu snimljen i film-eat the sun Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Triptamin je monoaminski alkaloid pronađen u biljkama i životinjama. Njegova struktura sadrži indolni prstena, a prirodno se sintetizuje iz aminokiseline triptofan po čemu je dobio ime triptamin. Triptamin je u tragovima pronađen u mozgu sisara i smatra se da ima ulogu neurotransmitera.[1] Triptamin je takođe polazna osnova za grupu jedinjenja sa nazivom triptamini. U grupi triptamina se nalaze i razna biološki aktivna jedinjenja poput neurotransmitera ili halucinogena.Koncentracija triptamina u mozgu pacova iznosi otprilike 3.5 pmol/g.[2] Najpoznatiji triptamini su serotonin, važan neurotransmiter, i melatonin. Triptaminski alkaloidi su pronađeni u gljivama, biljkama i životinjama. Čovek ih često koristi zbog njihovih psihoaktivnih delovanja. Neki od takvih primera je i psilocibin iz magičnih gljiva, i DMT nekih biljaka. Poznati su i mnogi sintetički triptamini kao što je sumatriptan, lek za migrenu. Neki triptamini mogu biti i delovi kompleksnijih jedinjenja kao što su: LSD i Ibogain. Sangejzingom odn. gledanjem u Sunce vam se luče sama ova hemijska jedinjenja pa je poznato da su sangejzeri BOGOVI koji vladaju raznim moćima od neuzimanja hrane do telepatije, izlečenja svih postojećih bolesti i sticanja potpunog imuniteta na neke nove, bioenergije do astralnih putovanja, lucidnih snova, levitacije itd. fmqmtx Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 ziloti-svaka grupacija ih ima fmqmtx facenew22222222 facenew22222222 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 link=topic=15611.msg481111#msg481111 date=1310376140]ziloti-svaka grupacija ih ima facenew22222222 greengrin smej.gif fmqmtx facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
irina Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ne znam da li je neko pogledao emisiju sa g. Kisom koju sam linkovala. Po komentarima ne bih rekla... I lepo je da se caska na ovu temu, ali eto moje nesmirenje bi jakoooo volelo i molilo da dobijemo i jedno zrelo, odgovorno pastirsko misljenje, ako ne pouku... Vazno je verujte mi; ima i hriscana koji ovo praktikuju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука