Juan Valdez Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 ja sam odusevljena.... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha greengrin 0212_rolleyes omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 UNBELIEVABLE!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Не волим да слушам опере, сав се оперем у сузама 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Auuuuuuu, ima 36 godina a izgleda kao da ima 20ak! Jedini problem je... kod nas je akademija precenjena (u svakom smislu, pre svega finansijskom), a ne može da se živi od toga ovde kako treba 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 A, nije 36 nego 26, oni pogrešno napisali... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Jedini problem je... kod nas je akademija precenjena (u svakom smislu, pre svega finansijskom), a ne može da se živi od toga ovde kako treba 0212_rolleyes Па лепо седне за рачунар, изгугла стипендије које нуде светске академије и пошаље пријаве са снимцима. Кад је неко прими, а хоће сигурно, лепо се брзином светлости спакује и одлепрша, а ови сујетни идиоти нека онда и даље дају тројке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Stipendija joj je potrebna zapravo samo za stanovanje negde vani - školarine, i to na vrlo prestižnim fakultetima muzike, recimo u Nemačkoj, su "smešno" male (oko 300njak evra...)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Какав циничан назив теме..."то може само у Србији"... Ђубре си неопевано... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Какав циничан назив теме..."то може само у Србији"... Ђубре си неопевано... Знам, истина боли... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Од толиког бола си вероватно и побегао. И ако си већ побегао онда ћути, макар што се тога тиче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 ja sam odusevljena.... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha greengrin 0212_rolleyes Neverovatno da je imala trojku iz pevanja !!! Ne mogu da verujem !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Jedini problem je... kod nas je akademija precenjena (u svakom smislu, pre svega finansijskom), a ne može da se živi od toga ovde kako treba bliss jeeee Па лепо седне за рачунар, изгугла стипендије које нуде светске академије и пошаље пријаве са снимцима. Кад је неко прими, а хоће сигурно, лепо се брзином светлости спакује и одлепрша, а ови сујетни идиоти нека онда и даље дају тројке. Uvek bilo i bice tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Од толиког бола си вероватно и побегао. И ако си већ побегао онда ћути, макар што се тога тиче. Pa bas on i ima pravo da prica za razliku od vas koji ste utrnuli od bolova pa vam je sve isto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Какав циничан назив теме..."то може само у Србији"... Ђубре си неопевано... Vid ko se uvredio bliss jeeee facenew22222222 facenew22222222 :cheesy2: greengrin prstgore 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука