Гости Guest - . . .- Написано Мај 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Човек који се поред живог и здравог канонскогМитрополита црногорско-приморског Г. Г. Амфилохија представља као Митрополит црногорски, а заправо проклетству предат од стране Васељенске Цркве Мираш Дедејић, говори за ТВ Монтену: http://www.youtube.com/watch?v=6HC1nzIB9ao&feature=player_embedded#at=128 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Његово блаженство указује посебну персоналну част водитељу што разговара са њим... 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Његово блаженство указује посебну персоналну част водитељу што разговара са њим... 0110_hahaha 0110_hahaha Ово ти је оно: Ја тебе сердаром, ти мене војводом..Шта ће, ова слабашна телевизија мора некако да заради коју пару, па макар пуштала проклетог распопа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Sreca pa nije padala 0110_hahaha. Inace mogao bi da im se sruci studio na glavu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 "Novace, tebe samo treba ova moja mantija pa da budes mitropolit ka ja...!!!" 0205_whistling 0205_whistling 0212_rolleyes 0212_rolleyes 0212_rolleyes :cheesy: prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Kako čovek lupa ko maksim po diviziji. Kaže raskolnik je neko ko nepoštuje dogme vaseljenskih sabora 0409_feel Poštuju li artemiti i akakijevci te dogme? Pravi li on razlike između jeresi i raskola. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 "Novace, tebe samo treba ova moja mantija pa da budes mitropolit ka ja...!!!" 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif Све му је рекао... може и моја баба да обуче мантију и да буде митрополит ка Мираш. Без икаквих проблема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 "Novace, tebe samo treba ova moja mantija pa da budes mitropolit ka ja...!!!" 0110_hahaha greengrin greengrin greengrin .smeha. 319.gif 319.gif 319.gif Све му је рекао... може и моја баба да обуче мантију и да буде митрополит ка Мираш. Без икаквих проблема. немој молим те 0212_rolleyes 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Ма Мираш је одлепио скроз. Врло је нејасан, ниједну мисао не зваршава до краја, скаче са теме на тему. Притом је на индиректан начин поменуо свој живот у СПЦ, али верујем да је већини то промакло. Не разликује расколника од јеретика, булазни о календару, мрси 25. децембра па наставља пост до 7. јануара isus-sinai нема појма о еклисиологији, за њега "filioque" значи "син"... Само ми није јасно ко је њега произвео у доктора наука! Вероватно онакви кaкви су га начинили "митрополитом"... Ипак, мени је још занимљивији овај Новак Аџић, квази историчар који барата полуистинама. Човека сам први пут чуо 2004. године док сам био у ЦГ, на једној телевизији и запамтио по врсно сроченој глупости коју је изговорио, а гласи: "Црногорци се морају ослободити великосрпског клеронационалистичког мазохизма". 4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='7896634' /> Појма нема, Urbi et orbi меша са папском непогрешивости, а врхунац је како им ми зли Срби отимамо светитеље! Ма тотално лудило. Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Није им лако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Пих... Није занимљиво кад нико да подржи јадног Мираша... 0212_rolleyes Ако га нико не подржи - ја ћу nesiguran Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Пих... Није занимљиво кад нико да подржи јадног Мираша... 0102_laugh Ако га нико не подржи - ја ћу facenew22222222 нашо си коме ћеш да будеш ''свима све'' facenew22222222 facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Ovu emisiju sam gledala na tv od polovine i bilo mi je zao sto nisam uhvatila pocetak. Veceras cu lijepo da napravim kokice i da uzivam, uvijek se ismijem dok slusam Mirasa dok lupeta. Jos mi je draze kad u emisiju pozovu oca Dzomica i onog nesretnog Steva Vucinica, lijepo mi bude zao jadnoga Steva koliko je nemocan a trudi se da doskoci ocu Veliboru, i na kraju se toliko zapetlja da ne zna ni ko je ni gdje je dosao. Trebalo bi ih svaki dan zvati na tv, sami su sebi najbolja (anti)reklama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Пустимо ми њих да чине своје,да био они нас пустили да ми чинимо своје. Шака јада их је кад би се све сабрало,и то углавном политичко-идеолошко острашћена група са огромним последицама на хришћанску свијест овог нашег разбијеног народа.Али неће се дуго одржати,јер тамо гдје нема живота у благодати и то живота у евхаристијском заједничарењу,тамо нема шта да их одржи.Разбијено стадо без пастира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука