Jump to content

Распоп Мираш (Дедејић) на ТВ Монтени (видео снимак)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Човек који се поред живог и здравог канонскогМитрополита црногорско-приморског Г. Г. Амфилохија представља као Митрополит црногорски, а заправо проклетству предат од стране Васељенске Цркве Мираш Дедејић, говори за ТВ Монтену:

http://www.youtube.com/watch?v=6HC1nzIB9ao&feature=player_embedded#at=128

Подели на овим сајтовима

• Гости

Његово блаженство указује посебну персоналну част водитељу што разговара са њим...

0110_hahaha 0110_hahaha

Ово ти је оно: Ја тебе сердаром, ти мене војводом..

Шта ће, ова слабашна телевизија мора некако да заради коју пару, па макар пуштала проклетог распопа.

Подели на овим сајтовима

• Гости

4chsmu1  4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1

"Novace, tebe samo treba ova moja mantija pa da budes mitropolit ka ja...!!!"

319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

Све му је рекао... може и моја баба да обуче мантију и да буде митрополит ка Мираш. Без икаквих проблема.

Подели на овим сајтовима

4chsmu1  4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1

"Novace, tebe samo treba ova moja mantija pa da budes mitropolit ka ja...!!!"

0110_hahaha greengrin greengrin greengrin .smeha. :) 319.gif 319.gif 319.gif

Све му је рекао... може и моја баба да обуче мантију и да буде митрополит ка Мираш. Без икаквих проблема.

немој молим те  0212_rolleyes 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Ма Мираш је одлепио скроз. Врло је нејасан, ниједну мисао не зваршава до краја, скаче са теме на тему. Притом је на индиректан начин поменуо свој живот у СПЦ, али верујем да је већини то промакло.

Не разликује расколника од јеретика, булазни о календару, мрси 25. децембра па наставља пост до 7. јануара  isus-sinai нема појма о еклисиологији, за њега "filioque" значи "син"... Само ми није јасно ко је њега произвео у доктора наука!  :) Вероватно онакви кaкви су га начинили "митрополитом"...

Ипак, мени је још занимљивији овај Новак Аџић, квази историчар који барата полуистинама. Човека сам први пут чуо 2004. године док сам био у ЦГ, на једној телевизији и запамтио по врсно сроченој глупости коју је изговорио, а гласи: "Црногорци се морају ослободити великосрпског клеронационалистичког мазохизма".  4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='7896634' /> Појма нема, Urbi et orbi меша са папском непогрешивости, а врхунац је како им ми зли Срби отимамо светитеље! Ма тотално лудило.

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

Пих...

Није занимљиво кад нико да подржи јадног Мираша...  0212_rolleyes

Ако га нико не подржи - ја ћу  nesiguran

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Пих...

Није занимљиво кад нико да подржи јадног Мираша...  0102_laugh

Ако га нико не подржи - ја ћу  facenew22222222

нашо си коме ћеш да будеш ''свима све''  facenew22222222 facenew22222222
Подели на овим сајтовима

Ovu emisiju sam gledala na tv od polovine i bilo mi je zao sto nisam uhvatila pocetak. Veceras cu lijepo da napravim kokice i da uzivam, uvijek se ismijem dok slusam Mirasa dok lupeta.

Jos mi je draze kad u emisiju pozovu oca Dzomica i onog nesretnog Steva Vucinica, lijepo mi bude zao jadnoga Steva koliko je nemocan a trudi se da doskoci ocu Veliboru, i na kraju se toliko zapetlja da ne zna ni ko je ni gdje je dosao. Trebalo bi ih svaki dan zvati na tv, sami su sebi najbolja (anti)reklama

Подели на овим сајтовима

Пустимо ми њих да чине своје,да био они нас пустили да ми чинимо своје.

Шака јада их је кад би се све сабрало,и то углавном политичко-идеолошко острашћена група са огромним последицама на хришћанску свијест овог нашег разбијеног народа.Али неће се дуго одржати,јер тамо гдје нема живота у благодати и то живота у евхаристијском заједничарењу,тамо нема шта да их одржи.Разбијено стадо без пастира.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...