Jump to content

Присуство мужа на порођају

Оцени ову тему

Препоручена порука

Знате шта, мисим да је много важније,да муж буде присутан приликом прављења деце...

0205_whistling

0212_rolleyes 0205_whistling 0212_rolleyes

E ovo je bilo dobro. 0212_rolleyes :cheesy: :)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Три девојке Свемилостиви ми Је Подарио и ниједном од два пута (близнакиње другог пута) нисам имао жељу да присуствујем најинтиминијем чину мајке, рађању.... узгред један виц:

Мушкарац одлучи да присуствује порођају и негде око пола се онесвести.

По буђењу пита:

"Је ли мушко или женско?"

"Женско", одговара бабица

"Богу хвала" одговара отац, " да не настрада као ја"....

Много тога нам је цивилизацијски ток и савременост понудила, али и даље постоје неке ситуације које су од искона непроменљиве, па можда и не би требало да и њих осавремењујемо. Али као и увек, свако по својој слободи....

dada

1405_love

0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Ако је критеријум онесвешћивање, онда ни жена која се онесвести сваки пут када види крв не би требало да присуствује сопственом порођају...

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ма дај. Та прича о онесвешћивању мушкараца који присуствују порођају је глупљи стереотип од онога да попови једу сланину на велики петак...  :(

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Ја сам се природно порађала и до тад сам желела да мој супруг присуствује порођају. С` обзиром да се у нашем граду не може на порођај повести нити муж, нити сестра, другарица или мајка, и мој муж је изјављивао да би волео да присуствује. И сад, било ми криво што не живим у Бг (човече каква брука, па само тамо отац може да буде присутан на порођају, чак ни у Нс, Зр...итд.) да уђе и мој муж у порођ. салу. Све дотле док није кренуо порођај и он ме возио у породилиште. За длаку смо избегли 2 удеса, заборавио ми папуче у ходнику, а три пута је улазио у драгстор да би ми купио: плазму, ледени чај и воду!!!! Још ми је рекао:"Лако је теби...!"

Шта мислите шта би он направио у сали? Тешку хаварију, гарант. Кад ме је у ходнику чуо како псујем у сали, стрчао је два спрата ниже и чекао у приземљу да га ДР позове на мобилни и саопшти да је постао ПОНОСНИ отац.

Ко зна, можда би се код трећег извежбао и стис`о петљу?

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Ја сам се природно порађала и до тад сам желела да мој супруг присуствује порођају. С` обзиром да се у нашем граду не може на порођај повести нити муж, нити сестра, другарица или мајка, и мој муж је изјављивао да би волео да присуствује. И сад, било ми криво што не живим у Бг (човече каква брука, па само тамо отац може да буде присутан на порођају, чак ни у Нс, Зр...итд.) да уђе и мој муж у порођ. салу. Све дотле док није кренуо порођај и он ме возио у породилиште. За длаку смо избегли 2 удеса, заборавио ми папуче у ходнику, а три пута је улазио у драгстор да би ми купио: плазму, ледени чај и воду!!!! Још ми је рекао:"Лако је теби...!"

Шта мислите шта би он направио у сали? Тешку хаварију, гарант. Кад ме је у ходнику чуо како псујем у сали, стрчао је два спрата ниже и чекао у приземљу да га ДР позове на мобилни и саопшти да је постао ПОНОСНИ отац.

sHa_sarcasticlol

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

вјеруј сестро, лако је вама кроз шта ми пролазимо  1340_womens

Подели на овим сајтовима

kako ide onaj vic

Došao Crnogorac sa ženom na porođaj. I tokom porođaja padne u nesvest, jednom, pa drugi put, pa treći put, zatim ulazi babica i kaže:

• Gospodine, dobili ste ćerku.

A on će:

• E Bogu hvala pa kad nije muško da se ovako muči ka’  ja!  1340_womens

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Ja sam prisustvovao. Inace bio je carski rez sto znaci da je krvi bilo kao u ''Matijevicu''. Nista strasno.

Ja sam se za malo onesvestio od srece...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Ja sam prisustvovao. Inace bio je carski rez sto znaci da je krvi bilo kao u ''Matijevicu''. Nista strasno.

Ja sam se za malo onesvestio od srece...

па ти ниси знао за себе цео дан  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Ма дај. Та прича о онесвешћивању мушкараца који присуствују порођају је глупљи стереотип од онога да попови једу сланину на велики петак...  :)

Брате мој, пажљивије читај bendoff

Виц сам поставио, који је касније поставио још један саговорник bendoff

0110_hahaha

bendoff

0110_hahaha

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...