Jump to content

Присуство мужа на порођају

Оцени ову тему

Препоручена порука

ја све и да сам био на порођају истјерала би ме жена напоље! ја то не могу... не би пао у несвјест али би свакако направио пометњу и панику а и код нас (Бања Лука) нема услова јер је рађаона једна овећа просторија гдје су у реду ти кревети који су одвојени један од другог само завјесама а понекад ни тако..  тетка ми је бабица па знам...

ја сам рођење моје Милице дочекао код куће у врло стресном стању да кажем полуприсебном... pivo

јер ми је ћеркица била безобразна па није хтјела ван и све се било нешто закомпликовало.... а када су му јавили "владо сине добио су ћерку" у првом тренутку сам пао на кољена а онда је наступило  :291291291: 0110_hahaha 0102_laugh...шта ћете брата ми је тешко контролисати...  greengrin osamucen

Уууу, бре, Вуче ...следећи пут обавезно да идеш. 319.gif

Има да увеџбаш до трећег. 319.gif

А, после ћемо лако... 4chsmu1

Ево, бре, рађаона... само име ти каже greengrin

РАЂА ОНА, а не тии...брате, слатки, не бој се, биће још прилика да се покажеш... 4chsmu1 smej.gif

Је ли, а како се држао Алек...  .smil.

Подели на овим сајтовима

Сада ако опалиш који метак..дође пола ЕУФОР-а..са све карабињерима

0102_laugh

Док објасниш људима да ниси дирао поредак Бих  osamucen буде  greengrin или  :291291291:

Зато идем у село у лов тај дан  0110_hahaha

Иначе је Новембар у питању(тада рече доктор да очекујем мушко  smej.gif )

...da,da poredak nikako ne smije da se dira greengrin

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

па добро ми смо мало претјерали једно 100 пута више greengrin... ал срећа је била та што је пола било маневарских метака па кад су дошли и нашли те чауре даље нису правили питања и рекли да поздрави ћалета.... неки његов  војник био у патроли.... :291291291:

брате ја имам фамилије на Гинекологији и у Породилишту па а ко шта буде требало ту сам...

Подели на овим сајтовима

Nas majka odgajale da budemo jake.... Samostalne.... I poslusne  0102_laugh

Zato nisam bas sigurna da bi mi muz bio potreban na porodjaju... Jedino ako i on to sam zeli... Nikako da ga ja teram...  :291291291:

Mada moram priznati da bi bilo vise nego dobro i lepo ako bi prisustvovao...

Njemu ostavljam pravo izbora.....  smej.gif

A vama ovde koji ste prisustvovali porodjaju  greengrin  0110_hahaha

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

ја све и да сам био на порођају истјерала би ме жена напоље! ја то не могу... не би пао у несвјест али би свакако направио пометњу и панику а и код нас (Бања Лука) нема услова јер је рађаона једна овећа просторија гдје су у реду ти кревети који су одвојени један од другог само завјесама а понекад ни тако..  тетка ми је бабица па знам...

ја сам рођење моје Милице дочекао код куће у врло стресном стању да кажем полуприсебном... greengrin

јер ми је ћеркица била безобразна па није хтјела ван и све се било нешто закомпликовало.... а када су му јавили "владо сине добио су ћерку" у првом тренутку сам пао на кољена а онда је наступило  kriminalac kriminalac kriminalac...шта ћете брата ми је тешко контролисати...  0102_laugh 0102_laugh

Уууу, бре, Вуче ...следећи пут обавезно да идеш. sFun_bat

Има да увеџбаш до трећег. 319.gif

А, после ћемо лако... 4chsmu1

Ево, бре, рађаона... само име ти каже 1127_battle

РАЂА ОНА, а не тии...брате, слатки, не бој се, биће још прилика да се покажеш... t4431 algabacaju

Је ли, а како се држао Алек...  animal037

не могу сестро па да ме убију ја би тамо зид извалио... после трећег рађа код куће да се не возикамо џабе... greengrin  

рађа она ал сам од муке тад родио и ја... кад су ми јавили  имао сам осјећај да могу на небо да скочим...

а Алек па с обзиром да је могао братовом непажњом бити уБивен... он је лавежом поздрављао рођење мале газдарице... prstgore 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

па добро ми смо мало претјерали једно 100 пута више 1127_battle... ал срећа је била та што је пола било маневарских метака па кад су дошли и нашли те чауре даље нису правили питања и рекли да поздрави ћалета.... неки његов  војник био у патроли.... kriminalac

брате ја имам фамилије на Гинекологији и у Породилишту па а ко шта буде требало ту сам...

Ако одемо када на миленијумске ћевапе...договарамо се!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Сада ако опалиш који метак..дође пола ЕУФОР-а..са све карабињерима

greengrin

Док објасниш људима да ниси дирао поредак Бих  319.gif буде  prstgore или  kriminalac

Зато идем у село у лов тај дан  0102_laugh

Иначе је Новембар у питању(тада рече доктор да очекујем мушко  sFun_bat )

КОЛАШИНАЦ, ... greengrin

Не могу да верујем да ћеш то да пропустиш... 4chsmu1

Ама, брате, дери се, ваљај се, плати, уђи кроз прозор, позови се на поријекло и сл....ради шта знаш. animal037

Ал' немој да изостанеш  kriminalac

Знаш шта,  kriminalac и ја очекујем да добијете мушко 0102_laugh Даће Бог.

algabacaju 1127_battle

Подели на овим сајтовима

Па ја неби...али сигурно ћу да покушам преко везе  kriminalac , али тешко...

..па ако морам да патим...да нисам сам  1127_battle

Питам ја своју жену ..која ј у трећем месецу....када је дошла са контроле...јел мушко?

kriminalac

Када ме није бацила са балкона...даде ми бруку књига да читам  kriminalac

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

не могу сестро па да ме убију ја би тамо зид извалио...

И ово разумем у потпуности. Има жена које једноставно не желе да било ко буде присутан на порођају, а има и мушкараца којима то просто не прија. Мислим да ни једне ни друге не треба терати на нешто што им не одговара...

Иначе, кад смо већ код порођаја - мојој ћеркици Софији је данас први рођендан... 1127_battle

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

И ово разумем у потпуности. Има жена које једноставно не желе да било ко буде присутан на порођају, а има и мушкараца којима то просто не прија. Мислим да ни једне ни друге не треба терати на нешто што им не одговара...

Иначе, кад смо већ код порођаја - мојој ћеркици Софији је данас први рођендан... kriminalac

Cestitam..... 1127_battle kriminalac kriminalac

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Иначе, кад смо већ код порођаја - мојој ћеркици Софији је данас први рођендан... kriminalac

Cestitam..... 1127_battle kriminalac kriminalac

Придружујем се честиткама.Жива била Софија!
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Иначе, кад смо већ код порођаја - мојој ћеркици Софији је данас први рођендан... 1127_battle

birthday17is2.gif

Подели на овим сајтовима

Srećan rođus cvetiću,a mami i tati puuuuunoooo uspeha u svemu  1127_battle kriminalac kriminalac

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

а има и мушкараца којима то просто не прија.

pa pazi ima prizora od kojih mozes u nesvest da padnes bez blama.  kriminalac

o carskom rezu i da ne govorim.  1127_battle

Хехехе - када се ради царски рез, муж не може да присуствује. Тако да нема бриге око тога. kriminalac

Хвала свима на честиткама. kriminalac

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...