Баба Написано Мај 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Grigorije kandidat za episkopa zemunskago, znaci Aksios :229229229: Опрости брале,али мој (и не само мој) пик је вл Порфирије! То би био аксиос на квадрат 1405_love Сине не дам Понтуфија, , ал мож се договоримо за неку другу опцију , а ? Ne znam koji ti je taj ali za Zemun je verovatno Anaksios do daljnjeg, elem, vec je spreman zemunski deciji hor "Kalibri" da peva na hirotoniji, za dzabaka! Pontufije ili Profilije to ti je brate jedan lokalizam from viliџ Ковиљ када мештани долазе у намастир да траже игумана углавном га овако ословљавају , ваљда им тако лакше... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Туцић пита се шта би Црква са парама : "Uvek je potrebno čak i detaljnije razmotriti stanje u crkvi, stanje vere unutrašnje misije, crkvenog školstva, evo, vraća se imovina crkvama", rekao je verski analitičar Živica Tucić. "Potrebno je da čujemo u šta će Crkva da ulaže taj novac, da li će biti nekih domova za stare ili će biti dečijih vrtića, jer novac, bez neke upotrebe, nema svrhu", naglasio je Tucić. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Ова је вест од прошле године.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Ова је вест од прошле године.. Јесте , ал ко су онда они који су данас протествовали ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Ja sam cula da je vladiki Vasiliju Sremskom juce pozlilo i da je u urgentnom u Bg,iskreno se nadam da je to dezinformacija...zna li neko nesto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Sutra počinje redovno majsko zasedanje Sabora SPC Izvor: Tanjug | 15. maj 2011. 17:08:04 BEOGRAD, 15 maja (Tanjug) - Redovno majsko zasedanje Svetog arhijerejskog Sabora Srpske pravoslavne crkve počeće sutra u Beogradu sabiranjem arhijereja u tradicionalnom obredu prizivanja duhova, a glavna tema će biti "život Crkve u proteklom periodu", rečeno je Tanjugu u Srpskoj patrijaršiji. Tek sad sam, znaci video Hristos vaskrse http://www.youtube.com/watch?v=S6W9R-ZRbpI Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Sutra počinje redovno majsko zasedanje Sabora SPC Izvor: Tanjug | 15. maj 2011. 17:08:04 BEOGRAD, 15 maja (Tanjug) - Redovno majsko zasedanje Svetog arhijerejskog Sabora Srpske pravoslavne crkve počeće sutra u Beogradu sabiranjem arhijereja u tradicionalnom obredu prizivanja duhova, a glavna tema će biti "život Crkve u proteklom periodu", rečeno je Tanjugu u Srpskoj patrijaršiji. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Nikada manje informacija nije bilo??? prstgore Ima li ko da upadne i da sazna nesto novo???/ kriminalac http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Sutra počinje redovno majsko zasedanje Sabora SPC Izvor: Tanjug | 15. maj 2011. 17:08:04 BEOGRAD, 15 maja (Tanjug) - Redovno majsko zasedanje Svetog arhijerejskog Sabora Srpske pravoslavne crkve počeće sutra u Beogradu sabiranjem arhijereja u tradicionalnom obredu prizivanja duhova, a glavna tema će biti "život Crkve u proteklom periodu", rečeno je Tanjugu u Srpskoj patrijaršiji. t4431 algabacaju kriminalac prstgore Мени стварно није јасно у чему се огледа новинарски професионализам када једној оваквој незналици угледна кућа "Танјуг" повери да напише вест о нечему што је за дотичног очито "шпанско село"? Аматеризам и бламажа да гора не може бити. Шта онда да очекујемо од разних "Курира" када једна узорна агенција, са дугом традицијом, допушта себи овакве глупости? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 То је још једна ''Слађана из ДС-а''. Компетентна особа на правом месту. prstgore Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Sutra počinje redovno majsko zasedanje Sabora SPC Izvor: Tanjug | 15. maj 2011. 17:08:04 BEOGRAD, 15 maja (Tanjug) - Redovno majsko zasedanje Svetog arhijerejskog Sabora Srpske pravoslavne crkve počeće sutra u Beogradu sabiranjem arhijereja u tradicionalnom obredu prizivanja duhova, a glavna tema će biti "život Crkve u proteklom periodu", rečeno je Tanjugu u Srpskoj patrijaršiji. zru :cheesy: bendoff greengrin Мени стварно није јасно у чему се огледа новинарски професионализам када једној оваквој незналици угледна кућа "Танјуг" повери да напише вест о нечему што је за дотичног очито "шпанско село"? Аматеризам и бламажа да гора не може бити. Шта онда да очекујемо од разних "Курира" када једна узорна агенција, са дугом традицијом, допушта себи овакве глупости? Управо то јуче размишљах , реко ово је аматеризам, да не наводим исте такве небулозне изјаве на разним тв станицама са националном фреквенцијом ( е сад да сам површан и ја бих прозвао Профилија као некога кој шједи у РРА а такове ствари допушћа, али ...) добро то је област која је нама овде свима веома позната , јел. А сад замислите када извештавају о економији или дипломатији или медецини , такође иако се не могу похвалити неком стручношћу у познавању тих области сам приметио невероватне пропусте . Уопште наше новинарство има море аматера у својим редовима , приде већи део новина су најобичнији таблоиди. И онда неки болиди кажеду мени па ти никоме не верујеш ни овима ни онима. Пази није ствар у веровању или неверовању , него овде нема у шта да се верује , информације су површне, или погрешне или ако су са светскијех медијума онда лоше преведене , преводи су буквалистички а не по смислу, инфо тако губи смисао и вредност, онда погрешна терминологија, гледам на једној нашој тв станици новинарка Жаклина Таталовић вели сабор ће расправљати о рашчињавању Артемија, па сине то су вести од пре годину дана , и онда се које какве удруге новинарске буне и траже неке бенефиције, а да не речем како су брзи кад треба да оспу паљбу по некоме ииии братац ту није битно кој је кој , битно је да на насловној осване нека голотиња и да упру прстом у некога , Дачић ваћари Беквалчеву, Оливера у шеми са Вучелом, поп Иван познати швалер , Амфилохије мрзи педере и то су отприлике наслови наших новина. Ма све је то о.ц. али за таблоиде и онда зна се кој чита таблоиде а кој озбиљне новине , е сад проблем је што је код нас целокупно новинарство таблоидиотизовано ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Једва чекам да чујем одлуке сабора. greengrin У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Sutra počinje redovno majsko zasedanje Sabora SPC Izvor: Tanjug | 15. maj 2011. 17:08:04 BEOGRAD, 15 maja (Tanjug) - Redovno majsko zasedanje Svetog arhijerejskog Sabora Srpske pravoslavne crkve počeće sutra u Beogradu sabiranjem arhijereja u tradicionalnom obredu prizivanja duhova, a glavna tema će biti "život Crkve u proteklom periodu", rečeno je Tanjugu u Srpskoj patrijaršiji. zru :cheesy: bendoff greengrin Мени стварно није јасно у чему се огледа новинарски професионализам када једној оваквој незналици угледна кућа "Танјуг" повери да напише вест о нечему што је за дотичног очито "шпанско село"? Аматеризам и бламажа да гора не може бити. Шта онда да очекујемо од разних "Курира" када једна узорна агенција, са дугом традицијом, допушта себи овакве глупости? Ma nemamo mi ozbiljno novinarstvo, brate, to se vidi odavno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Sutra počinje redovno majsko zasedanje Sabora SPC Izvor: Tanjug | 15. maj 2011. 17:08:04 BEOGRAD, 15 maja (Tanjug) - Redovno majsko zasedanje Svetog arhijerejskog Sabora Srpske pravoslavne crkve počeće sutra u Beogradu sabiranjem arhijereja u tradicionalnom obredu prizivanja duhova, a glavna tema će biti "život Crkve u proteklom periodu", rečeno je Tanjugu u Srpskoj patrijaršiji. 7896634 0102_laugh 0110_hahaha Мени стварно није јасно у чему се огледа новинарски професионализам када једној оваквој незналици угледна кућа "Танјуг" повери да напише вест о нечему што је за дотичног очито "шпанско село"? Аматеризам и бламажа да гора не може бити. Шта онда да очекујемо од разних "Курира" када једна узорна агенција, са дугом традицијом, допушта себи овакве глупости? Управо то јуче размишљах , реко ово је аматеризам, да не наводим исте такве небулозне изјаве на разним тв станицама са националном фреквенцијом ( е сад да сам површан и ја бих прозвао Профилија као некога кој шједи у РРА а такове ствари допушћа, али ...) добро то је област која је нама овде свима веома позната , јел. А сад замислите када извештавају о економији или дипломатији или медецини , такође иако се не могу похвалити неком стручношћу у познавању тих области сам приметио невероватне пропусте . Уопште наше новинарство има море аматера у својим редовима , приде већи део новина су најобичнији таблоиди. И онда неки болиди кажеду мени па ти никоме не верујеш ни овима ни онима. Пази није ствар у веровању или неверовању , него овде нема у шта да се верује , информације су површне, или погрешне или ако су са светскијех медијума онда лоше преведене , преводи су буквалистички а не по смислу, инфо тако губи смисао и вредност, онда погрешна терминологија, гледам на једној нашој тв станици новинарка Жаклина Таталовић вели сабор ће расправљати о рашчињавању Артемија, па сине то су вести од пре годину дана , и онда се које какве удруге новинарске буне и траже неке бенефиције, а да не речем како су брзи кад треба да оспу паљбу по некоме ииии братац ту није битно кој је кој , битно је да на насловној осване нека голотиња и да упру прстом у некога , Дачић ваћари Беквалчеву, Оливера у шеми са Вучелом, поп Иван познати швалер , Амфилохије мрзи педере и то су отприлике наслови наших новина. Ма све је то о.ц. али за таблоиде и онда зна се кој чита таблоиде а кој озбиљне новине , е сад проблем је што је код нас целокупно новинарство таблоидиотизовано ! http://youtu.be/xJ20tOPvUtI obratite paznju na novinara 2:50 nije se puno promenilo od tog vremena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Beta | 17. 05. 2011. - 14:34h "Za sada nema konkretnih odluka. Postoji stadijum informacija i analize situacije i problema. Sve se to tiče ukupnog spektra života naše crkve", rekao je vladika Irinej novinarima u Patrijaršiji, drugog dana redovnog zasedanja. Irinej je rekao da su svi do juče prispeli predmeti raspoređeni po odborima koji treba da ih prouče i referišu o njima, kako bi Sabor mogao da raspravlja i odlučuje. "Isto tako, određeno je koje teme i problemi treba da budu raspravljani direktno, bez prethodne analize odbora", rekao je on. Vladika je rekao da su članovi Sabora "prešli na upoznavanje sa životom crkve" u periodu između dva Sabora, kako bi te informacije stigle do svih učesnika i izazvale "raspravu i podlogu za donošenje odluka po svim pitanjima". Episkop Irinej je dodao da je još rano za bilo kakve odluke i da će javnost biti obaveštena kada ih bude. Novinarima nije bilo omogućeno da postavljaju pitanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука