Srdjan Kotur Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Dačić: Podela Kosova jedino rešenje Izvor: Beta Priština -- Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je da je podela Kosova jedino realno rešenje. "To je moje mišljenje, iako se to ne sviđa ni Beogradu ni Prištini. Međutim ja sam političar realista i ne vidim drugo rešenje", kaže Dačić. "Mislim da je jedino realno rešenje da tamo gde žive Srbi ostanu u Srbiji, a da se drugi deo gde žive Abanci odvoji. Samo to je realan način koji nas može dovesti do brzog rešenja", rekao je Dačić u intervju za dnevnik "Zeri". "Ostala rešenja su gubitak vremena i treba da prođu godine i decenije u pokušajima da rešimo mala pitanja", dodaje Dačić. Dačić je podsetio da pitanje nezavisnosti Kosova nije "zatvoreno i da Kosovo nisu priznale sve zemalje". "Ako želite da budete deo EU-a treba da imate i saglasnost Srbije, ali ovako kako smo počeli nećemo imati rešenja još narednih 20 godina", rekao je Dačić. Dačić je ocenio da je dobro što je dijalog između Beograda i Prištine počeo ali je naveo "da je veoma teško da se nađu rešenja koja će biti prihvatljiva i za Srbe i za Albance". "Da je to lako, do sada bismo imali rezultate", rekao je Dačić. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Уз ту поменуту поделу, шипцима иде и Бујановац, Медвеђа и Прешево...Ја живим на северу Косова, и нисам за поделу. Међутим, нека за почетак остане бар север у саставу Србије, а југ ћемо повратити кад Бог одлучи... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Sad kad su Srbi prodali svoja imanja i svi nešto kupili po Beogradu i okolini najlakše je reći da je jedino rešenje podela. Sever Kosova i onako služi samo da tajfuni belosvetski peru pare. Srbi koji su obukli tuđe uniforme bez oznake Srbije za mene više nisu nikakvi Srbi i siguran sam da bi u slučaju da se krene da se oslobađa srpska zemlja, što je potpuno legitimno, imali bi sukob i sa njima, odnosno niko ne može da me ubedi da oni ne bi stali na stranu Albanaca. Srbija je propustila priliku da u martovskim događajima uđe na svoje teritorije i zaštiti svoj narod. Sad može da jedino pijete kafu ispod Klintonovog spomenika u kafiću Avijano. Dačić može da priča šta mu je želja ali odluku donose Albanci, ako reše da zauzmu Sever Kosova i to će da urade uz podršku NATO-a. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Šta se tiče mene, mogu da se menjaju administrativne granice, ali da priznamo odvajanje Kosova ne smemo i bilo bi fatalno za nas. Naime, Srbija bi bila jedina država u Evropi bez njenog starog, istorijskog centra, i ako se danas otpozdravljamo svog starog, istorijskog centra, čega bi se sutra otpozdravili jer možda nismo u situaciji da odbranimo? Ili da li iko neko misli da bi se Francuz odrekao Pariza samo da je Nemac 1945-e ostao tamo i naselio Pariz? Da li se Hrvat odrekao Krajine? Ili što se Bošnjak ne odrekne Srpske? Mi moramo da upoznamo Evropu i njenu istoriju, onda možemo da argumentujemo. Ovako mi ne poznajemo ni same sebe, i šta onda hoćemo da argumentujemo? Hoće Francuz da mi govori nešto o manjinskim pravama, u čijoj državi nacionalne manjine zvanično ne postoje, gde Nemci na istoku Francuske do 1970-i neke nisu smeli da govore nemački, gde je do neke godine postojao zakon (ako ne postoji i danas) da su migranti (za nacionalne manjine da ne govorimo), koji bi primili francusko državljanstvo, svojoj deci morali da daju francuska imena? Hajde i mi da budemo dobri francuski Evropljani i Mađarima ili Albancima itd. da zabranimo njihov jezik i da im naredimo da svojoj deci daju srpska imena! Ovo sve treba poznavati, ali ne sme se u provokaciju i inat.. Moramo naglasivati da hoćemo demokratiju i zajedničko rešenje (sa EU, SAD itd.), ali ne na našu elementarnu štetu. Да, ту се слажем са тобом. 0409_feel Ма ко њих пита....''Сила Бога не моли'', пријатељу мој...Мислим да Амери ту мешају прсте. Ево, прочитај овај текст... http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/131039/Esdaun-Vojna-sila-ako-treba-na-Srpsku Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Dačić: Podela Kosova jedino rešenje Izvor: Beta Priština -- Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je da je podela Kosova jedino realno rešenje. "To je moje mišljenje, iako se to ne sviđa ni Beogradu ni Prištini. Međutim ja sam političar realista i ne vidim drugo rešenje", kaže Dačić. "Mislim da je jedino realno rešenje da tamo gde žive Srbi ostanu u Srbiji, a da se drugi deo gde žive Abanci odvoji. Samo to je realan način koji nas može dovesti do brzog rešenja", rekao je Dačić u intervju za dnevnik "Zeri". "Ostala rešenja su gubitak vremena i treba da prođu godine i decenije u pokušajima da rešimo mala pitanja", dodaje Dačić. Dačić je podsetio da pitanje nezavisnosti Kosova nije "zatvoreno i da Kosovo nisu priznale sve zemalje". "Ako želite da budete deo EU-a treba da imate i saglasnost Srbije, ali ovako kako smo počeli nećemo imati rešenja još narednih 20 godina", rekao je Dačić. Dačić je ocenio da je dobro što je dijalog između Beograda i Prištine počeo ali je naveo "da je veoma teško da se nađu rešenja koja će biti prihvatljiva i za Srbe i za Albance". "Da je to lako, do sada bismo imali rezultate", rekao je Dačić. Kakava podela? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Ma nema nista od podele,Siptari su dobili celo Kosovo!!!Sta mislite,amrikanci ce sad kao da dozvole da neko menja njihove dugorocne planove!? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Питање за све:Да ли сте икад размишљали да смо и ми криви што губимо Косово,а не само Американци? prstgore У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Najveća ironija po meni je da Albanac ili već šiptar, kako kažete, može da se voza po Srbiji sa dokumentima koje izdaje avetinjska država. Nemaš srpsku dozvolu ne može da voziš kola po Srbiji, ilegalna je kao i država... Al vidite da su im i pasoše za pare pravili Srbi, nema ni trunke više ponosa kod pojedinih Srba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Pa,dobro,nismo bas svi prodali imanja.Eto,nase kod Vucitrna preorali Siptari,ni medja vise nema,pristupa nam nema.Privatna svojina i njena neprikosnovensot ovde ne vaze.Kosovo propada jos od 1690.,ali ce lepo sva krivica pasti na ove poslednje preostale,kao da su oni sami nesto mogli da ucine. Sto se srpskih prodatih dusa tice,ih,dobro jutro...Otkad Siptari imaju prednost i za maticne izvode i sve ostale izvode iz knjiga gradjanskih stanja,pare vrte gde burgija nece.Cekali smo mi u redovima po 500-ak dusa,i vrate te,iako si pola Srbije presao do pojedinih izmestenih maticnih sluzbi...Eh...A Siptari,tutnu paricu i vozi...Sami su Srbi sebe dotukli.Ja i da imam gde,a nemam,ne bih se dole vise vratila,jer je postalo carstvo bezakonja i postenom coveku dole tesko ima mesta.Neka Bog cuva srpsku sirotinju i posten svet na Kosovu i u Metohiji,posebno do Srba da ih cuva,a onda od Siptara. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Какво глупирање... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Pa,dobro,nismo bas svi prodali imanja.Eto,nase kod Vucitrna preorali Siptari,ni medja vise nema,pristupa nam nema.Privatna svojina i njena neprikosnovensot ovde ne vaze.Kosovo propada jos od 1690.,ali ce lepo sva krivica pasti na ove poslednje preostale,kao da su oni sami nesto mogli da ucine. Sto se srpskih prodatih dusa tice,ih,dobro jutro...Otkad Siptari imaju prednost i za maticne izvode i sve ostale izvode iz knjiga gradjanskih stanja,pare vrte gde burgija nece.Cekali smo mi u redovima po 500-ak dusa,i vrate te,iako si pola Srbije presao do pojedinih izmestenih maticnih sluzbi...Eh...A Siptari,tutnu paricu i vozi...Sami su Srbi sebe dotukli.Ja i da imam gde,a nemam,ne bih se dole vise vratila,jer je postalo carstvo bezakonja i postenom coveku dole tesko ima mesta.Neka Bog cuva srpsku sirotinju i posten svet na Kosovu i u Metohiji,posebno do Srba da ih cuva,a onda od Siptara. prstgore Srbin se pobuni samo kad mu uzmu cisternu one nazovi nafte što prodaje ispred kuće il traže da plati struju. Što kažeš, jadna sirotinja i pošten svet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Мај 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Pa dobro, kako biste živeli bez Kosova? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Kako bih ziveo...? Krajnje zalosno, bedno, jadno, bez nade za bolje za sutra... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Цензурисане фотографије са састанка у Приштини Приштина – Заставе окупираних територија и Србије биле су постављане на столу за време састанака шефа делегације Србије за дијалог Борка Стефановића са представницима шиптарских паралелених структура на окупираним територијама, током његове посете Приштини, пише у суботу дневник „Коха Диторе“. Тај дневник у суботу објављује фотографију са састанка Стефановића и Хајредина Кучија на којој се на столу виде заставе окупираних територија и Србије. То је прва фотографија објављена у Приштини на којој се види да су окупираних територија и Србије били постављени на столу током састанка Кучи-Стефановић. Раније су новинарима достављене фотографије на којима није било застава. Делови фотографија где су и заставе су цензурисани и њих су са саопштењима, после састанака у четвртак, медијима послале канцеларије Хајредина Кучија и Едите Тахири. Кучи је у петак новинарима рекао да нису истините изјаве извора блиским Стефановића да су „заставе уклоњене“. По важећем Уставу Републике Србијe овај чин Борка Стефановића се квалификује као велеиздаја и подлеже затворској казни од минимум 10 година. Поставља се питање да ли ће Борко Стефановић одговарати пред законом заједно са онима који су га послали на окупиране територије да крши Устав Србије или ће Борко по старом добром обичају да добије и неко одликовање за рушење државе Србије… http://www.vidovdan.org/2010-04-26-12-27-13/48-vesti/13316-2011-05-15-11-55-47 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 winter Човек МИНИСТАР...и делује противно УСТАВУ СРБИЈЕ smej.gif Треба га осудити за кршење устава и сарадњу са арбанашким терористима. greengrin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' /> А нека дели своју бабовину... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука