Jump to content

Podela Kosova jedino rešenje

Оцени ову тему

Препоручена порука

По важећем Уставу Републике Србијe овај чин Борка Стефановића се квалификује као велеиздаја и подлеже затворској казни од минимум 10 година. Поставља се питање да ли ће Борко Стефановић одговарати пред законом заједно са онима који су га послали на окупиране територије да крши Устав Србије или ће Борко по старом добром обичају да добије и неко одликовање за рушење државе Србије…

http://www.vidovdan.org/2010-04-26-12-27-13/48-vesti/13316-2011-05-15-11-55-47

Као што рекох...

МИНИСТРИ руше УСТАВ Србије!

dacic.jpg

http://zakonik.blogspot.com/

Иако су ових дана по режимским медијима доминантне вести биле управо посета Стефановића нелегалним и нелегитимним властима наше јужне покрајине и тамошњи револт шиптарског становништва, чуди много више то што српски народ није у Београду дочекао аутомобил издајника Стефановића и засуо га каменицама, јер он много више ради на штету Срба и Србије и осталих лојалних грађана Србије, а да је тако о томе сведочи и министар у Влади Дачић својом изјавом о подели Косова и Метохије. Дакле ова целокупна фарса са статистима који се бајаги буне против његове посете лажној Држави Косово и каменују возила г. Стефановића, је део целог пројекта штеточинсих преговора под патронатом САД и ЕУ. Јер много је важније и горе по ову власт и Стефановића да се дешавају протести против њих у Приштини него у Београду, или да их медији у медијском мраку Србије заташкају, пошто би то значио сурови крај марионетског режима који је одавно превршио сваку меру.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Одговори 43
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

.....................................................

По важећем Уставу Републике Србијe овај чин Борка Стефановића се квалификује као велеиздаја и подлеже затворској казни од минимум 10 година. Поставља се питање да ли ће Борко Стефановић одговарати пред законом заједно са онима који су га послали на окупиране територије да крши Устав Србије или ће Борко по старом добром обичају да добије и неко одликовање за рушење државе Србије…

http://www.vidovdan.org/2010-04-26-12-27-13/48-vesti/13316-2011-05-15-11-55-47

!!!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Zavia

Ne mogu Albanci ništa da odluče, ovo radi Washington. Albanci na Kosovu danas imaju isto onoliko suverenosti koliko su imali pod Beogradu. Jedino što mogu da kažu jeste: "priznali su nas kao nezavisnu državu", i to je sve...

Mi, pak, moramo da dobijemo Washington na našu stranu, no ovo će da potraje. Ja sam odrasto na zapadu, i ja znam kako zapadnjak razmišlja. Ako jednom dođeš u konflikt sa njim, svejedno iz kojeg razloga, možete da se pomirite, ali ima te na zub dugo vreme.

Narednih dvadeset, trideset godina ne treba očekivati da će Washington da promeni svoje stavove u vezi Srbije i Kosova. Treba se pripremiti i ulagati u vreme posle, i naravno prevazići tih dvadeset, trideset godina itd. I Albanci su se pripremljali decenijama, dakle nisu dobili sve odjednom. Moramo, dakle, da imamo mudru i lukavu politiku, ne suviše provocirati, ali isto ne previše davati tj. učiniti ustupke.

Mi moramo da shvatimo da nam je demokratija danas najbolje oružje. Demokratija nam je danas kao krst prema vampirima..)) Dokle smo mi demokrati, ne mogu nam ništa. Ali ni demokratija nije samo davaj glas za ove ili one, nego biti otvoren, miroljubiv i pravdoljubiv, i tražiti zajedništvo sa svima, istovremenom braniti svoja prava.

Стално се чудим да постоје људи који још верују у ово.  0203_cool Мислим на однос Америке према Србији. Демократија је оно што они кажу да је "демократија", данас нема речи која је више изгубила смисао од речи "демократија".  winter

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Pa,dobro,nismo bas svi prodali imanja.Eto,nase kod Vucitrna preorali Siptari,ni medja vise nema,pristupa nam nema.Privatna svojina i njena neprikosnovensot ovde ne vaze.Kosovo propada jos od 1690.,ali ce lepo sva krivica pasti na ove poslednje  preostale,kao da su oni sami nesto mogli da ucine.

Sto se srpskih prodatih dusa tice,ih,dobro jutro...Otkad Siptari imaju prednost i za maticne izvode i sve ostale izvode iz knjiga gradjanskih stanja,pare vrte gde burgija nece.Cekali smo mi u redovima po 500-ak dusa,i vrate te,iako si pola Srbije presao do pojedinih izmestenih maticnih sluzbi...Eh...A Siptari,tutnu paricu i vozi...Sami su Srbi sebe dotukli.Ja i da imam gde,a nemam,ne bih  se dole vise vratila,jer je postalo carstvo bezakonja i postenom coveku dole tesko ima mesta.Neka Bog cuva srpsku sirotinju i posten svet na Kosovu i u Metohiji,posebno do Srba da ih cuva,a onda od Siptara. facenew22222222

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

smej.gif smej.gif

smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

Ne jedi se ,bata AVE SERBIA,pa znas i sam da je ta opcija o podeli KiM jos 90-ih u "srpskim" krugovima bila ziva.Vec su oni to tada razgranicili,a mi smo drhtali i cekali da nas Siptari napadnu.Dacic je iz te ekipe.

Знам..

Сећам се када је СПС спровео и предају поједних факултета уз посредство Бисукпа из Италије...арбанашким дивљацима...

Јуче ми је био Брат из К.Митровице(један од момака са моста) и прича како су се продали наши политичари.... и једна од главних тема на седници је била изградња Џамије у Митровици јер власт одржава Љајићева странка..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Interesuje me koliko vremena treba da protekne da nekima neke stvari udju u glavu. Najlakse je "obrazovati" i lupati gluposti, a cinjenica je da mi kosovo trenutno ne kontrolisemo i jedina sansa da to ikada uradimo je podelom. Kada bi ste sada Ave Serbia pitati sta uraditi sa albancima kada bi nam se nekim cudom Kosovo vratilo; on bi predlozio da iste proteramo ; sto samo govore u kakvim oblacima pojedinci zive.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Interesuje me koliko vremena treba da protekne da nekima neke stvari udju u glavu. Najlakse je "obrazovati" i lupati gluposti, a cinjenica je da mi kosovo trenutno ne kontrolisemo i jedina sansa da to ikada uradimo je podelom. Kada bi ste sada Ave Serbia pitati sta uraditi sa albancima kada bi nam se nekim cudom Kosovo vratilo; on bi predlozio da iste proteramo ; sto samo govore u kakvim oblacima pojedinci zive.

greengrin

Мало да промућкаш своју главу...видео би да немаш право да делиш нешта што није твоје...

Као свима који се залажу за поделу..кажем:

ДЕЛИ СВОЈУ ЂЕДОВИНУ!!!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Па добро, пошто ти тако тврдиш, питао бих те једно само: Србији остане север Косова, остали део територије припадне шипцима, не држави ''Косово'', него лично шиптарима. Е сад, ајде ти мени реци шта ћемо да радимо за оне светиње на Косову: Манастир Девич, Пећку Патријаршију, манастир Св. Архангели, манастир Св. Врачи Козма и Дамјан, манастир Св. Тројице и многи други да их сад не набрајам....Шта ћемо за остале Србе који доле живе? Да неће можда Албанци да их одржавају и чувају од самих себе? greengrin

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

kriminalac

Мало да промућкаш своју главу...видео би да немаш право да делиш нешта што није твоје...

Као свима који се залажу за поделу..кажем:

ДЕЛИ СВОЈУ ЂЕДОВИНУ!!!

Vidim i ti je ponosno branis. Ziveo si u Bosni i kada je poceo rat pobegao si na Kosovo jer si se setio da ti je to djedovina. A onda kada je poceo rat na Kosovu setio si se da si Bosanac, pa si ponegao nazad u sigurtnu banjaluku  1127_battle kriminalac

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Па добро, пошто ти тако тврдиш, питао бих те једно само: Србији остане север Косова, остали део територије припадне шипцима, не држави ''Косово'', него лично шиптарима. Е сад, ајде ти мени реци шта ћемо да радимо за оне светиње на Косову: Манастир Девич, Пећку Патријаршију, манастир Св. Архангели, манастир Св. Врачи Козма и Дамјан, манастир Св. Тројице и многи други да их сад не набрајам....Шта ћемо за остале Србе који доле живе? Да неће можда Албанци да их одржавају и чувају од самих себе? 1127_battle

valjda smo u stanju, da ih odrzavamo kao sto odrzavamo i Hilandar i sta ce biti drugacije u sadasnju situaciju kada su isto na siptarskoj teritoriji?.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Vidim i ti je ponosno branis. Ziveo si u Bosni i kada je poceo rat pobegao si na Kosovo jer si se setio da ti je to djedovina. A onda kada je poceo rat na Kosovu setio si se da si Bosanac.  1127_battle kriminalac

Шта сам ја бранио и како..о томе ће Бог и људи који ме знају да суде...

Ти као "Хришћанин"  algabacaju ..требао би друге бриге да бринеш...

kriminalac

А о теби многи сведоче колики си "Хришћанин"  kriminalac

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

valjda smo u stanju, da ih odrzavamo kao sto odrzavamo i Hilandar.

А то бих баш волео да видим како би их ''ми'' одржавали....Добио си оно што си тражио, а сада пусти нас да радимо шта ми хоћемо, или боље речено - шта нареде Амери, у преводу.  1127_battle

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Не знам више шта да мислим.Осим да Дачић претерао ,и да су политичари криви што нико није водио бригу о Србима на Космету.И сад он нашао да дели нешто што није његово.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...