Jump to content

И зашто се буне интернет атеисти када је ствар чиста као суза???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Aleksandre, drago mi je da tvoja mrznja ne jenjava... nije te bilo dugo na forumu pa sam pomislio da si se manuo corava posla... sad te vidim ponovo pises  o stvarima onako kako te  i pamtim (ili su ovo samo retki trenuci kad zaboravis da uzmes terapiju)

A inace, ubih se od smeha sto ovako senzacionalisticki iznosis rezultate "anonimne ankete" koje nemaju veze sa mozgom niti sa istinom i proizvod su najobicnije propagandne izmisljotine jer bi inace postojao neki validan izvor koji bi tu pricu potvrdio... ja razumem bezuslovnu veru u boga, ali bas bezuslovnu veru u gluposti, nikad necu moci (zar bas niko ni da proveri dal aleksandar prica istinu nego svi po komandi verujete bez izuzetka?) ali lako tebi kad znas da u svakom trenutku imas pulene koji ce da skoce da budu prvi da ti cestitaju na ingenioznosti... (nisam zaboravio ono kad si se hvalio koliki ti je IQ)

Сви што губе се љуте, то је позната ствар... 0102_laugh

Za nekog ko "pobedjuje" prilicno ste iskompleksirani ateistima... kad mene boli uvo za nekog, meni taj neko i ne pada na pamet... a kada mi neko ne da mira onda stalno pokusavam (ko aleksandar) da svoje komplekse lecim mentalnom projekcijom svoji frustracija...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

"Nezavisna evropska komisija sa instituta za statistiku u Bernu je sprovela anonimno istrazivanje 2008. godine i dosla do zakljucka da  u Srbiji zivi 10 miliona kineza... i svi su pravoslavne veroispovesti..."

izvor: www.jedanateistickisajt.org

Подели на овим сајтовима

Za nekog ko "pobedjuje" prilicno ste iskompleksirani ateistima... kad mene boli uvo za nekog, meni taj neko i ne pada na pamet... a kada mi neko ne da mira onda stalno pokusavam (ko aleksandar) da svoje komplekse lecim mentalnom projekcijom svoji frustracija...

:drugarstvo:

Ма знаш што ме заболе за вас... све сам се искомплексирао...  prstgore

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

:drugarstvo:

Ма знаш што ме заболе за вас... све сам се искомплексирао...  prstgore

Da, da... to je jasno.. iz teme u temu  dada

Подели на овим сајтовима

;)

Ма знаш што ме заболе за вас... све сам се искомплексирао...  0102_laugh

И мене баш нешто заболе ово лево уво... :krstix:

Подели на овим сајтовима

Aleksandre, drago mi je da tvoja mrznja ne jenjava... nije te bilo dugo na forumu pa sam pomislio da si se manuo corava posla... sad te vidim ponovo pises  o stvarima onako kako te  i pamtim (ili su ovo samo retki trenuci kad zaboravis da uzmes terapiju)

Како може да ти буде драгозбог мржње? Ваљда треба да ти буде жао? Додуше, по сајту који уређујеш, ништа ме не може изненадити са твојим менталним склопом.

Није ме било јер сам био на путовању. ;)

Оно горе су званични подаци - по тим подацима формираће се и број свештеника у Војсци (прочитај цео текст). Друга је ствар што вас такве ствари иритирају па не желите да их прихватите као реалне. Углавном, наведена анкета је ЗВАНИЧНА, спроведена међу припадницима Војске Србије, како би се на основу броја верника утврдио и број формацијских места војних свештеника.

Шта да ти радим, тешко је бити атеиста - свакии дан мораш да се нервираш. 0102_laugh Настави да се крчкаш у свом гневу.  :krstix:

Подели на овим сајтовима

Haha... koji gnev? Sto izmisljas podatke... idi bre, opusten sam ko pertla ;)

Kako da mi ne bude drago? Uvek mi je drago kad se licemerje dokaze samo od sebe... sad mi je drago sto me nisi demantovao... dakle  u pravu sam- mrzis...a mrznja je prvi znak kompleksa a pritom je ocekivana jer si vernik ;)

A jel u tih 280% hriscana spadaju i obrazovci? I artemijevci? Mozda oni huligani navijaci? Skorpioni? Ili onih 99% zatvorskih osudjenika...

Smeška si Aleksandre... hodajuća smeška 4chsmu1

PS. Moj sajt postoji uz bozije dopustenje, ko si ti da ga preispitujes?  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Друга је ствар што вас такве ствари иритирају па не желите да их прихватите као реалне.

Jel vidis da smo ti i ja zapravo isti!

I tebe iritira sto su ljudi nastali od primata i sto kad umres prestanes da postojis i sto ne postoji bog  pa ne zelis da ih prihvatis kao realne...

Jbt. mozda smo i neki rod...

Подели на овим сајтовима

Шта да демантујем? Твоје небулозе? Да верујем њима или званичним подацима према којима ће ова Држава предузети одређене кораке (запослити војне свештенике)? Не буди смешан. Имаћеш част да ускоро гледаш служење Свете Литургије из неке лепе касарнске капеле, препуне српких официра и војника, тако да ћеш се разуверити.  smej.gif

Ух, само вас чекам после пописа...

А да ли вас мрзим? Наравно да не. Не бисте ме никада ни интересовали у животу да није било оних простачких наступа ваше "интелигенције" на интернету (увредљиве фотографије, поруке и сл.). Дакле, нисте скренули моју пажњу неком оизбиљном идејом или аргументацијом већ ме је непријатно изненадило да се поједини "интелектуалци" спуштају на онакав ниво комуникације. Пажња , као што видиш, може да се скрене и великом количином глупости и простаклука. У томе вам скидам капу.

А што се тиче ово у вези примата, мене то не иритира - НЕМАМ НИКАКВИХ ПРОБЛЕМА НИ КОНФЛИКАТА СА ТЕОРИЈОМ ЕВОЛУУЦИЈЕ.  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Bice to divan prizor... i dobar trenutak da se podsetimo hriscanske ljubavi prema ateistima, prema homoseksualcima, prema hrvatima i muslimanima, prema katolicima i siptarima...

Da se podsetimo nasilnih prekidnja liturgija, pedofilije, premlacivanje homoseksualaca, govora mrznje na televiziji... ma ima tu milion stvari koje cine danasnjeg srpskog dobrog hriscanina...

za razliku od one "prostacke" grupice na fejsu sto crta uvredjive postere... sram ih bilo sektasi i satanisti jedni, pogan nevernicka i nekrst...

PS. mislio sam da demantujes da "mrzis"... nista ne pazis sta ti pricam... odmori se od tog puta pre nego sto uzmes da pises, vidis da si dekoncentrisan 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

E a izvini... ovaj... a gde je sprovedena ta voslebna anketa? Medju pripadnicima Vojske Srbije? 4chsmu1

cenim da nisi skoro bio u nekoj kasarni jer generalno 92% od par hiljada  i nije neka impozantna brojak za mahanje po forumima...

A s druge strane jesi bio da im predlozis da uvedu i vidanje bojnih rana Hristovim ucenjem? Mozda bi mogli molitvom da podstaknu regenraciju granatom raznetih udova?

Ma sta ja trabunjam evo ti ovde lepo te pravoslavne hristove medicine pa predlozi tamo ljudima da se ne zlopate: http://www.dr-tatjanadjordjevic.com/

Подели на овим сајтовима

Био бих јако срећан када би ова анкета била тачна , али нажалост анкете ретко имају везе са "ситуацијом на терену". Ето на пример, ја сам у свом животу упознао доста људи који не верују у Бога , али само једног атеисту. Сви они славе славу и називају се православцима, али бих испао страшан лажов ако бих их назвао верницима јер се држе православља само због традиције а не из вере. Као атеисти се декларишу или само ентузиасти или они који сматрају да ће тако бити више "европљани".

Подели на овим сајтовима

E a izvini... ovaj... a gde je sprovedena ta voslebna anketa? Medju pripadnicima Vojske Srbije? 4chsmu1

cenim da nisi skoro bio u nekoj kasarni jer generalno 92% od par hiljada  i nije neka impozantna brojak za mahanje po forumima...

Е а извини ти што упадам.. овај... а гдје су по твом мишљењу  требали да врше анкету за војне свештенике у ВС можда међу "Атеистима Србије", ок Војска је пар хиљада ал је 92% вјерујућа и као таква тражи се потреба за "војним свештенством"??

јел могуће да не  конташ или се само правиш???

Подели на овим сајтовима

Treba da se vrsi medju narodom kojeg ta vojska treba da brani sutra... ako si lud nisi glup.

Da li Srbija zeli svestenike u vojsci... to je pitanje...

A u Srbiji brojka od 92% hriscana je nedosanjan san Aleksandrov...

Подели на овим сајтовима

Ма пустите Мрачњака да на миру буде у мраку. Све најбоље до преноса прве Литургије свештенства и верника Војске Србије!  4chsmu1 smej.gif ;)

Мрачњаку и ватреним члановим "Атеисти Србије", као терапију препоручујем пивце за живце.  ;)

92% ће на Литургију а оних 2% "неверујућих" сви могу стати у једну омању кантину. Ето, и вук сит и овце на броје. У то име живели!

images?q=tbn:ANd9GcSvQRWya-5-ZXu3mNxJhLvwK-387YRvH3wBVK6LRmz_DQ5qQnhm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...