Jump to content

Љубљење

Оцени ову тему

Препоручена порука

Није тајна. Имам 24 године.

Onda ti je vreme. Ја сам се оженио са 21 годином и тад добио ћеркицу. Она је сад 8. раз. а

син 3. Сина сам водио претпрошле године на Маракану. Близу нам је Јагодина па и њу

гледамо заједно или да пријатељима. Тако да ако будеш волео да са децом проведеш најбоље

године жени се ОДМАХ, ШТО ПРЕ да те не би људи некад питали где водиш унука

као што се неким мојим старијим другарима дешава. klapklap

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

ništa....ali u kom smislu....ništa loše ili  ništa bitno

Ништа без емоција које га прате. Ако се иза тога не крију искрене емоције онда је ништа.

шта ћемо са страшћу?
Ако је нема, бегај.
Подели на овим сајтовима

Хајде да не компликујемо љубљење... Сморих се мало, зашто да се компликује нешто тако једноставно и лијепо???

зато што им недостаје  dada
Па нисам баш сигуран у то  1307_womens

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Ништа без емоција које га прате. Ако се иза тога не крију искрене емоције онда је ништа.

шта ћемо са страшћу?
Ово не разумијем баш ?  dada

Подели на овим сајтовима

Није тајна. Имам 24 године.

Onda ti je vreme. Ја сам се оженио са 21 годином и тад добио ћеркицу. Она је сад 8. раз. а

син 3. Сина сам водио претпрошле године на Маракану. Близу нам је Јагодина па и њу

гледамо заједно или да пријатељима. Тако да ако будеш волео да са децом проведеш најбоље

године жени се ОДМАХ, ШТО ПРЕ да те не би људи некад питали где водиш унука

као што се неким мојим старијим другарима дешава. 1413_love

dada 1307_womens

Ако да Бог па да ускоро завршим факултет, доће и то на ред  1502_baby

Подели на овим сајтовима

Ово је право место за дискусију Машо...

Ајде све да банализујемо причом на нету?
Нисам то мислио већ да започету дискусију(https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3982.msg117646.html#msg117646), само, пребацимо у праву тему а то је ова.

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ако да Бог па да ускоро завршим факултет, доће и то на ред  dada

Кад би ми чекали да нам факултетски образовани обогате наталитет - ми би нестали пре

20 година.

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ако да Бог па да ускоро завршим факултет, доће и то на ред  1307_womens

Кад би ми чекали да нам факултетски образовани обогате наталитет - ми би нестали пре

20 година.

То је заиста тако  1413_love Али не може другачије у ова времена  dada

Подели на овим сајтовима

Ако да Бог па да ускоро завршим факултет, доће и то на ред  1413_love

20 година.

То је заиста тако  1502_baby Али не може другачије у ова времена  1307_womens
Учи ти брате и упоредо примењуј знање из "велеслалома". dada

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ако да Бог па да ускоро завршим факултет, доће и то на ред  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/dada.gif

20 година.

a što pre 20 god... šta je tad bilo  0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

У данашњим Вечерњим новостима, занимљив чланак о љубљењу, где се каже да је то начин стицања имунитета према разним микробима и бактеријама, јер се пољубцем преносе ти микроби па се стиче нека врста имунитета...јоооој  dada

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Ако да Бог па да ускоро завршим факултет, доће и то на ред  dada

20 година.

Као и у свему, и ту је битна средина - "Ко се брзо ожени на тенане се каје..." Не треба пошто пото то учинити без икаквог осећаја према томе, или из притиска околине или некога интереса...

А бар ми хришћани треба да се разликујемо, и да не мењамо брачне другове као чарапе...

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

само да цитирам Машу, као одговор.

шта ћемо са страшћу?
Ако је нема, бегај.

где нема емоције и страсти, ту нема две половине потребног.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...