Jump to content

Љубљење

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 4 months later...

Љубљење и јесте грех и није грех! Јесте ако вас наводи на блуд, није ако имате искрене и чисте мисли и намере према ономе са ким се љубите. Све ово без обзира на врсту пољупца, јер се можете успалити и са најпаперјастијим пољупцем који је овлаш, а не морате се успалити при највлажнијим и најдубљим француским пољупцима. Дакле, проблем је само у глави! Ништа више. Пољубац је један од начина на који показујете да вам је задовољство да свој живот некоме поклоните и тиме покажете колико некога волите. Предивно искуство.

И ево јавно пред свима: Први пољубац сам искусио са 25 година и не осећам се избламирано због ове изјаве, већ једино могу да кажем да ми је драго због тога пошто знам коме сам га поклонио и радост и задовољство ми је утолико веће! Не бих то на овакав начин доживео да је евентуално било другачије.

И да одговорим на своје питање: Слађе је љубити се него јести чоколаду!

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Е свака част Ђомла на искрености! Мало би мушкараца признало да су први пољубац поклонили у 25 години. Нисам ни ја нешто рано у 21, и вала не бих то мијењала, било је брате идеално. А и за ово генерално о пољупцима што си рекао слажем се 100%. Што би рекли пун погодак! :(

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

O Love, O fire!Once he drew

With one long kiss my whole soul thro'

My lips, as sunlight drinketh dew.

~Alfred Lord Tennyson  -Fatima

jednom je dugim poljupcem izvukao iz mene svu moju dušu kroz moja usta,kao što sunce pije rosu

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Da li je tacno da ne treba da se poljubimo ni sa kim kada se spremamo da se pricestimo?Iako postim sedam dana pre pricesca,ljubim svoga muza(naravno,ne sa pozudom,nego sa ljubavlju),decu i sve koje volim.Gresim li?crvenilo

??????? ???? ? ?????! ???? ?????????, ???? ?????? ? ?? ????????, ???? ??????? ???? ? ?? ?????????

???? ?????? ? ?? ???????? ????????

????? ??????? ??? ????? ?????? ????? ???????, ??????? ??? ??.

????? ??????? ??? ????? ?????????.

????? ??????? ??? ????? ??????.

????? ??????? ??? ????? ???????.

?? ??? ???? ??? ??????? ?? 18.  :(

???? ??????? ? ???? ??? ?? ??????? ??????????, ?? ????? ??? ???? ?????????. ?? ??? ??????? ?????  crvenilo

????? ???? ?? ????? ???????, ???? ?? ????? ???????  eheeeej

klapklap klapklap :)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Не Лидо, не грешиш. То је најчистија могућа љубав. Не бих баш да некога саблазним овим коментаром, али чак и ако тај пољубац има елемената страсти није опречан јер ви сте у браку.

И да додам... Може неко да буде завистан у погледу пољубаца. Ту онда треба обратити пажњу на једну врсту вежбице. Ми хришћани треба да будемо слободни од свега, па и од везаности за пољупце ма колико да су они безазлени. Не сме ништа да овлада мноме! Онај ко на то обраћа пажњу, схватиће да у договору са вољеним бићем може увести праксу повременог уздржања... Али то је толико небитно да не се не би требало ни посебно освртати. Навео сам само као потенцијалну могућност... Не кажем да сам у праву што се тиче овога. Тако да... љубимо се... много је лепо...

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Jeste,divno je,Djomla,i posle 24 godine zajednistva (23,5 u braku). klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> :) crvenilo klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' />

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

јоооооооооој  волим да се љубим....  :drugarstvo:

дивног ли осећаја блискости...

пољубац...па то је круна речи коју вољена особа прихвата и даје  1405_love

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану