Дејан Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 ?, ????? ???? ? ????. ?? ??????? ?? 2 ???? ?? ??????, ? ??? ???????? ?? ?? ????????. ? ?? ?? ???? ? ???????. ??????? ??? ????? ?? ? ??? ??? ?????? ??? ?? ???? ???? ?kao na vaseljenskim saborima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 čitam ovo i stvarno je loooodo joooj ....pa neki ne mogu ni o najprostijim stvarima da pričaju u svetlu jednostavnosti i lepote tih stvari....poljuba c je susret 2 ličnosti....ja iz ovoga što čitam vidim samo neke fiktivne poljupce koji služe kao metafore...sve se svodi na post,sme,ne sme...da li je greh.....ta reč nekima ne ispada iz usta...sve se OBAVEZNO začini svetim ocima i brmbrm....ajmo....na traktorče i pali...mislim da je nekorektno da osobe bez devojke ili žene daju komentare koji su isključivi ili jednostrani,ako ima takvih osoba.......meni je ponekad poljuba c intimniji od seksa...kažem,ponekad...zaista sam imao osećaj da se ljubim sa nekim ko je svet-sa nekom,da budem precizniji.... 0104_cheesy ne svet u smislu svetitelja već u smislu apsolutne iskrenosti,u smislu da mi neko sebe daje -na tacni.....i ja sebe njoj.......iskreno rečeno,vrlo sam blagodaran Gospodu što mi je pružio zadovoljstvo da ovo doživim.... evo par zanimljivosti o ljubljenju....Oni muškarci koji poljube svoju ženu pre odlaska na posao žive 5 puta duže.--tačnije 564 god Hormon endofrin koji se proivodi u toku ljubljenja 200 puta je jači od morfijuma. :cheesy2: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 a ovo je judin :cheesy2:............................ kaže bob dilan...u 1 pesmi http://www.bobdylan.com/#/songs/god-our-side In a many dark hour I've been thinkin' about this That Jesus Christ Was betrayed by a kiss But I can't think for you You'll have to decide Whether Judas Iscariot Had God on his side. .....u svojim trenucima krize,razmišljah o tome da je Isus Hristos izdat poljupcem.....ali ne mogu da govorim u vaše ime,moraćete sami da odlučite,,,da li je Bog bio na strani Jude iskariota Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 пољубац и грех.... ма лудило... волим да се љубим и шта сад? то је грех? неки људи овде очигледно не знају ни шта значи реч грех... али добро.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 Dobro brate nema problema,samo nemoj je ljubiti pre braka,ici ces u pakao :cheesy2:Sad ti lepo raci kad sam ja raekao ili napisao da necu, E bas necu da ti kazem joooj . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Kao prvo napravila sam lapsus calami.Ispravila sam ga odmah.Brzo kucam,i konstantno mi je u glavi samo Jedan,Ljubav moja najveca Hristos! A kao drugo,momci,udaljili ste se od teme.Kakvi ste to muskarci?Nego,recite vi meni,je li znate neku dobru knjigu u kojoj su opisane neke tehnike i vrste poljubaca?Da citam,da se malo opustim od teoloskih tema. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Ako se brat Konstantin uskoro ozeni mozda ce i da napise knjigu.Knjiga ce se zvati:"kako nisam ljubio pre braka" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Crkveni brak se razvodi pred Crkvenim sudom,gde se i utvrdjuje i dokazuje "krivica".Cetiri sigurno.To sam kao dete ucila iz pravoslavnog katehizisa, a i kasnije iz Crkvenog prava,iz kog sam dobila 10 kod oca Zorana Krstica. Nisi u pravu, moram da potrazim da te demantujem.U pravu je Bilja, 2 braka su blagoslovena.milutin je bio kralj, a sad ko se kralju moze usprotiviti..taj isti milutin je podigao 40 crkava za 40 godina vldanja, pa stoga..samo se kaze, hm..hm ??????? ????? ????? ???? ??? joooj клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Buraz,tebi treba zena i to pod hitno,[glow=red,2,300]SIFRA CRVENO[/glow].Malo da ti namesti kosti da te unormali.Malo mazenje, ljubljenje ,saputanje na jastuku.Nije za tebe ovaj vise monaski zivot,zastranio si.potpuno si u pravu-treba mi zena kao bracni drug jer je jos ne nadjoh.Za ovo drugo bude i prodje...jer nije blagosloveno rebro.Dobro je imati takvog brata da se brine o drugima, pomoli se ti za mene kad vec uocavas moj problem sa zenskim svjetm 8084.gifeto ne trazim previse, zar ne? 0203_cool ??? ????? ???? ??? ???????, ???? ?? ?? ?????????, ????? ?? ???? ????? ???????? joooj клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Crkveni brak se razvodi pred Crkvenim sudom,gde se i utvrdjuje i dokazuje "krivica".Cetiri sigurno.To sam kao dete ucila iz pravoslavnog katehizisa, a i kasnije iz Crkvenog prava,iz kog sam dobila 10 kod oca Zorana Krstica. Nisi u pravu, moram da potrazim da te demantujem.U pravu je Bilja, 2 braka su blagoslovena.milutin je bio kralj, a sad ko se kralju moze usprotiviti..taj isti milutin je podigao 40 crkava za 40 godina vldanja, pa stoga..samo se kaze, hm..hm ??????? ????? ????? ???? ??? 0203_cool 8084.gif Hoces da kazes da crkva nije pravila ustupe??? jooojDa, nepogresiva crrkva Vidim da ovde svak tumaci stihove kako njemu odgovara, jesmo li bolji mi onda od protestanata???Al dobro i tako se zalazemo za tu bratsku ekumensku zajednicu, sta sad ima veze ako i kakvo katolicko, protestantsko ucenje, tj razmisljanje ubacimo, tj.prihvatimo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Buraz,tebi treba zena i to pod hitno,[glow=red,2,300]SIFRA CRVENO[/glow].Malo da ti namesti kosti da te unormali.Malo mazenje, ljubljenje ,saputanje na jastuku.Nije za tebe ovaj vise monaski zivot,zastranio si.potpuno si u pravu-treba mi zena kao bracni drug jer je jos ne nadjoh.Za ovo drugo bude i prodje...jer nije blagosloveno rebro.Dobro je imati takvog brata da se brine o drugima, pomoli se ti za mene kad vec uocavas moj problem sa zenskim svjetm 8084.gifeto ne trazim previse, zar ne? 0203_cool ??? ????? ???? ??? ???????, ???? ?? ?? ?????????, ????? ?? ???? ????? ???????? joooj ] Zista ne vredi ponavljati se....mozemo se mi malo i peckati, al jedno je pravoslavno ispovedanje i ucenje, drugo su necije mogucnosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Ako se brat Konstantin uskoro ozeni mozda ce i da napise knjigu.Knjiga ce se zvati:"kako nisam ljubio pre braka" Jadnice, zaista ne znam sta pokusavas?gde sam ja to napisao-ne znam.Al da radi svojih slabosti i strasti pogresno ucim druge -nema sanse.Po tvojoj logici zaposvest"ne lazi" vise ne traba da vredi jer svak od nas ponekad barem malo lagi il je lagio.I sad kad lagimo, kad bludnicimo, kad krademo , kad ubijamo, kad s eklanjamo raznoraznim idolima i njihovim ucenjima, pokusavamo da korigujemo zakon kako nama odgovara.Zakon se ne moze isti je uvek i za sve.Sad sto smo mi kao ljudi ranjivi i puni strasti i slabosti Bog na je ostavio pokajanje, ispovest, pricesce....a ne da pogresno tumacimo zakon Boziji da bi lakse sebe opravdali.Ne cini preljube.. Bas me zanima kako ti to vidis Vidim niko mi ne odgovori za ljubljenje u crkvi???Zasto kad je sve po vama uvek dozvoljeno? Дијете Божије је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Септембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Молим лепо, сви који желе да наставе да пишу на ову тему, нека прво наведу да ли су ожењени или верени и да ли имају децу у пубертету. Сви који нису, могу само да постављају питања, не и да одговарају на њих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 ????? ????, ??? ???? ???? ?? ??????? ?? ???? ?? ??? ????, ???? ???? ?????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?????? ? ?? ?? ????? ???? ? ?????????. ??? ???? ????, ???? ???? ?? ?????????? ??????, ?? ? ?? ?????????? ?? ???. A sto ti sestro ne izneses svoj stav, kad vec kao mod ne radis svoj posao.Ne citas ko je sta napisao, ne brises sta bi trebalo i ne drzis temu na mestu.Onda nam barem reci tvoje misljenje, barem toliko zasluzujemo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Септембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Уистину, нисам стигла да прочитам све, јер нисам имала комп 3 дана, али довољно сам прочитала да бих одмах закључила да сте се посвађали. И уз то мислим да већина сукобљених на овој теми немају искуство ожењених или верених људи, тако да је велико питање на основу чега уопште причају о теми тј. о љубљењу. Боље би им било да питају оне који имају искуство, можда ће и сами брже наћи сродну душу, верити се и оженити/удати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука