звечанац Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 А ја у Дарвиновој књизи ''Порекло човека'' не прочитах нигде да је он то написао..... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 1000000001010Немој да те аквилио види мењај назив теме. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 1000000001010 Ако... И треба да види. Њега и чекам да ми да оно право објашњење.... Од 5 разреда наставници су нас тровали да је то Дарвинова изјава....Свремена на време та ''теорија'' постала је догма. Ето, клео сам човека ни кривог, а ни дужног.... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 klapklap Ако... И треба да види. Њега и чекам да ми да оно право објашњење.... Од 5 разреда наставници су нас тровали да је то Дарвинова изјава....Свремена на време та ''теорија'' постала је догма. Ето, клео сам човека ни кривог, а ни дужног.... 1000000001010 klapklapЧовек није настао од мајмуна он и човеколики мајмун су имали заједничког претка неваља ти наслов теме то сам желео да ти кажем. 319.gif У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 А ја у Дарвиновој књизи ''Порекло човека'' не прочитах нигде да је он то написао..... Па Дарвин и није причао да је човек настао од мајмуна...већ о нижим облицима живота и њиховом развоју (животињским) Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Pitaj Aqulla kada stigne od cega su nastali krokodili i kada. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Разумео сам те одлично шта си хтео да кажеш, пријатељу... Само са хтео да цитирам поједине, који изврнули његове речи. Заборавих наводнике да ставим, праштај..... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Ако мени кажеш 1000000001010Провери ПП. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 klapklap Ако... И треба да види. Њега и чекам да ми да оно право објашњење.... Од 5 разреда наставници су нас тровали да је то Дарвинова изјава....Свремена на време та ''теорија'' постала је догма. Ето, клео сам човека ни кривог, а ни дужног.... 1000000001010 Ој, ој, ој, ој ти Звечанац ходао на часове биологије гледат пуноглавце у теглама и парамецијуме под микроскопама? А ниси ходао у петом за школу пушит а у осмом и пит и пушит умјесто на часове те биологије? А сад се као толико претрга и сатра о Дарвина и те тамо човјеколике мајмуне? Што ме одмах тада не уби тута Бугарин? klapklap Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 klapklap Ако... И треба да види. Њега и чекам да ми да оно право објашњење.... Од 5 разреда наставници су нас тровали да је то Дарвинова изјава....Свремена на време та ''теорија'' постала је догма. Ето, клео сам човека ни кривог, а ни дужног.... 1000000001010 Ој, ој, ој, ој ти Звечанац ходао на часове биологије гледат пуноглавце у теглама и хламидије и парамецијуме под микроскопама? А ниси ходао у петом за школу пушит а у осмом и пит и пушит умјесто те биологије? А сад се претрга и сатра о Дарвина и те човјеколике мајмуне? Што ме одмах тада не уби тута Бугарин? klapklap Никад ме та Биологија није занимала, да ти рекнем искрено. А прочитао сам књигу на предлог проф. Социологије. Не пијем, не пушим.....Једино што седим на 'ладан бетон. 319.gif Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Pitaj Aqulla kada stigne od cega su nastali krokodili i kada. Рзмотрићемо и тај предлог у сваком случају...Добро ме подсети. Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 t4431 Немој да те аквилио види мењај назив теме. 0442_feel bliss jeeee 1406_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Не верујем ти, Звечанац... 1406_love Који човек и од којег мајмуна? bliss jeeee Јел га познајеш...? t4431 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Не верујем ти, Звечанац... t4431 Који човек и од којег мајмуна? 1406_love Јел га познајеш...? klapklap bliss jeeee Па и не треба да верујеш, душо... Ја написах у једном од мојих претходних коментара у чему је проблем. У 5 разреду су нас учили, да је наводно Чарлс Дарвин написао у својој књизи да је човек настао од мајмуна. И онда да се неко успротивио томе било би оно ''седи 1''. Конташ...? 0442_feel Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 7896634Немој да те аквилио види мењај назив теме. 0102_laugh smej.gif t4431 0110_hahaha Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука