Jump to content

Човек настао од мајмуна.....

Препоручена порука

А ја у Дарвиновој књизи ''Порекло човека'' не прочитах нигде да је он то написао..... ne_shvata

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

ne_shvata 1000000001010Немој да те аквилио види мењај назив теме.

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

1000000001010 Ако... И треба да види. Њега и чекам да ми да оно право објашњење....

Од 5 разреда наставници су нас тровали да је то Дарвинова изјава....Свремена на време та ''теорија'' постала је догма. Ето, клео сам човека ни кривог, а ни дужног.... ne_shvata

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

klapklap Ако... И треба да види. Њега и чекам да ми да оно право објашњење....

Од 5 разреда наставници су нас тровали да је то Дарвинова изјава....Свремена на време та ''теорија'' постала је догма. Ето, клео сам човека ни кривог, а ни дужног.... ne_shvata

1000000001010 klapklapЧовек није настао од мајмуна он и човеколики мајмун су имали заједничког претка неваља ти наслов теме то сам желео да ти кажем. 319.gif

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

А ја у Дарвиновој књизи ''Порекло човека'' не прочитах нигде да је он то написао..... ne_shvata

Па Дарвин и није причао да је човек настао од мајмуна...већ о нижим облицима живота и њиховом развоју (животињским)

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Разумео сам те одлично шта си хтео да кажеш, пријатељу... ne_shvata Само са хтео да цитирам поједине, који изврнули његове речи. Заборавих наводнике да ставим, праштај.....

Подели на овим сајтовима

Ако мени кажеш ne_shvata 1000000001010Провери ПП.

Подели на овим сајтовима

Од 5 разреда наставници су нас тровали да је то Дарвинова изјава....Свремена на време та ''теорија'' постала је догма. Ето, клео сам човека ни кривог, а ни дужног.... 1000000001010

Ој, ој, ој, ој ти Звечанац ходао на часове биологије гледат пуноглавце у теглама и парамецијуме под микроскопама? А ниси ходао у петом за школу пушит а у осмом и пит и пушит умјесто на часове те биологије? А сад се као толико претрга и сатра о Дарвина и те тамо човјеколике мајмуне? Што ме одмах тада не уби тута Бугарин?

klapklap ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Од 5 разреда наставници су нас тровали да је то Дарвинова изјава....Свремена на време та ''теорија'' постала је догма. Ето, клео сам човека ни кривог, а ни дужног.... 1000000001010

Ој, ој, ој, ој ти Звечанац ходао на часове биологије гледат пуноглавце у теглама и хламидије и парамецијуме под микроскопама? А ниси ходао у петом за школу пушит а у осмом и пит и пушит умјесто те биологије? А сад се претрга и сатра о Дарвина и те човјеколике мајмуне? Што ме одмах тада не уби тута Бугарин?

klapklap ne_shvata

Никад ме та Биологија није занимала, да ти рекнем искрено. А прочитао сам књигу на предлог проф. Социологије.

Не пијем, не пушим.....Једино што седим на 'ладан бетон. 319.gif

Подели на овим сајтовима

Pitaj Aqulla kada stigne od cega su nastali krokodili i kada.

Рзмотрићемо и тај предлог у сваком случају...Добро ме подсети.  ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Не верујем ти, Звечанац... t4431

Који човек и од којег мајмуна? 1406_love

Јел га познајеш...? klapklap bliss jeeee

Па и не треба да верујеш, душо... 7896634 Ја написах у једном од мојих претходних коментара у чему је проблем. У 5 разреду су нас учили, да је наводно Чарлс Дарвин написао у својој књизи да је човек настао од мајмуна. И онда да се неко успротивио томе било би оно ''седи 1''. Конташ...?  0442_feel   

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...