Divad Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Ako misliš. Ponekad je dobro videti svet, jer poznavajući svet poznaješ i sebe bolje i naučiš da svoje više ceniš. facenew22222222 У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Pošto je Rusofila najviše kod vas, vi mora da ste SNS. 1000000001010 Ovde barem sa mojom Rusokritikom mogu još da prođem, tamo me odmah kamenujete kao svetog Stefana arhiđakona.. klapklap Ma gdje to, na Vidovdanu je Rusofila ko pljeve i korova? Odlično, odo ja tamo, vidimo se onda potom! klapklap Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Pošto je Rusofila najviše kod vas, vi mora da ste SNS. 1000000001010 Ovde barem sa mojom Rusokritikom mogu još da prođem, tamo me odmah kamenujete kao svetog Stefana arhiđakona.. klapklap Ma gdje to, na Vidovdanu je Rusofila ko pljeve i korova? Odlično, odo ja tamo, vidimo se onda potom! 319.gif Ti si Rusofil? klapklap Jesam Rusofil ali nisam Rusošliht, mi slavisti se ne definišemo ni kao rusocentrici ni anarhisti, ne treba nam ni Rusoslavija ni Anarhoslavija već jednostavno samo Slavija! A svi moji u porodici su rusofilima i ćirilicofilima, moj otac koji nije nikakvim Srbinom cijeli život je čitao samo ПОЛИТИКУ, nikakve druge novine! Obi-wan: Bolje i iz velike Rusije nego iz velike Nemacke... Pa i u panslavizmu se mnogo toga promjenilo: 1. za prvo ne zove se više PANslavizam već SLAVIZAM; jer PANslavizam je zastarjela danas neaktuelna platforma koja upućuje na neku centralnu silu oko koje treba da se okupimo 2. Moderni SLAVIZAM je regionalni a zasnovani na uvažavanju ne samo narodnih ali čak i regionalnih interesa i potreba i na respektovanju lokalnih odlišnosti 3. Sami Rusi najmanje potrebe za slavizmom imaju a ustvari ih to zanima ko lanjski snijeg na Zlatiboru. Slavizam treba da okupi sve te srednje i manje slovenske naroda pa ako kad braća Rusi pokažu neki taj interes za udruživanje onda ćemo mi svi ostali slovenski liliputmen i patuljćići steći bolju pregovaračku poziciju sas naša golemata seka Snežana (Rusija). Inače najvećim, najiskrenijim, najistrajnijim i najbrojnijim slavistima su Poljaci koji to zaista misle vrlo iskreno i bez nekog koristoljublja za sebe koje bi bilo na štetu drugima i bez kakvih "zadnjih namjera". Evo sad ste dobili express kurs iz modernog panslavizma iliti SLAVIZMA, ko hoće da nam se pridruži evo: http://slavopedia.com/ip/index.php Moram samo da dodam da je to nažalost istina i kad je tako paradoksno, najmanje Rusa imamo u slavističkom pokretu, njih to prosto ne zanima. Ustvari to tako velikim paradoksom i nije, Rusija je ogomna država a Rusi ogroman narod sam sebi savim dovoljan a pored svojih problema koje rješavaju oni stvarno vremena, volje ni zanimanja za druge baš puno nemaju. I kad to vrlo često i rado taj slavizam svugdje deklaruju, stvarnost je sasvim drugačija, o slavizam se oni mnogo ne zanimaju. Prepis: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,13883.msg435007.html#msg435007 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Šta mislite da li je moguća integracija tri foruma u jedan, foruma verujem, foruma žru i foruma vidovdan ? ( a s obzirom na sve faktore) Свакако,али само интеграција у Христу.Треба свако на свој начин да се труди да се уједињавамо у Христу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Мај 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Znači ništa... - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Ja sam protiv te integracije. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Мај 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Ja sam protiv te integracije. Za kaj ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Мај 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Ja sam protiv te integracije. Ti Izido imaš neki svoj sajt , šuška se po čaršiji... treba mi informacija : https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8677.msg439323.html#msg439323 - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Zato sto Vidovdan nije cisto verski forum.I zato sto je 0102_laugh originalan i pravo osvezenje u virtuelnom svetu.smej.gif bi izgubio svoje cari ako bi se ujedinio sa nekim forumom. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Nemam sajt.Napravila sam neki zenski forum,ali slabo radi. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Šta mislite da li je moguća integracija tri foruma u jedan, foruma verujem, foruma žru i foruma vidovdan ? ( a s obzirom na sve faktore) Свакако,али само интеграција у Христу.Треба свако на свој начин да се труди да се уједињавамо у Христу. бедак једне кратковидости. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Мај 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Nemam sajt.Napravila sam neki zenski forum,ali slabo radi. može i forum, kako ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 http://izida.proboards.com/index.cgi "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Мај 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 http://izida.proboards.com/index.cgi Koju kategoriju da odaberem ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Мај 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Šta mislite koliko će još ovih učestalih najava smaka sveta biti dok ljudi ne prestanu verovati u smak sveta ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука