Михајло Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Какава црна ЕУ... Ја сам нешта контао..и сконтам да се лепо вртаимо римској организацији државе....и лепо кренемо поново... ...мало философије, мало каструма...мало класичне гимназије, мало војне гимназије...и миц по миц... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Da će Obi iz Velike Rusije da se javi protiv mene je bilo jasno.. facenew22222222 Bolje i iz velike Rusije nego iz velike Nemacke... Znas kad bi te Rus nahranio?? Pa NIKAD,a mozda ni tad...sta se bre zanosite sa Rusijom? Sta ima Rus da me hrani, umem ja i sam da jedem... A Nemac i ostali eUropajaci su aplaudirali dok su ubijali neduzne - ovde kod nas, i jos sirom sirom sveta... Od takvih, sto rece `nomad Balasevic, necu ni aspirin... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Никада и ни по коју цену у ЕУ! Mozete li malo podrobnije objasniti ovako radikalan stav? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Шта се смијеш толико? Ја те перем, ја те храним, ја те чистим, ја те пеглам а ти тако! 70A.gif Смејем се од муке...Него, немој ти много да се нервираш, опусти се као кад косиш. Hristos vaskrse Нећеш моћи да једеш од претеране нервозе. :bla: Јој, извините, ал ја сваки пут кад погледам ово искидам се од смијеха, то штo је доле Звечанац поставио као реакцију на овај мој фор с том расрђеном "бабом", типична мушка реакција кад женске почну овако набрајат и лупат шаком о сто, хахахаха! Фућка на све с погледом негдје, далеко, далеко и гледа како ће што прије стругнут из куће, хахахаха! eheeeej eheeeej 0102_laugh smej.gif Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Да не буде по оној: док те мами шећером те рани, кад намами и хлеба забрани. Није залуд речено да је најлепши позив у војску. А остатак приче је већ војна тајна. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Да не буде по оној: док те мами шећером те рани, кад намами и хлеба забрани. Није залуд речено да је најлепши позив у војску. А остатак приче је већ војна тајна. Hahahaha, Česi za to takvo ponašanje imaju jednu super izreku, moram vam je napisati pa se je naučite i vi! Když ptáčka lapají pěkně mu zpívají. A to znači: Kad slavuja hvataju, krasno mu pjevaju! ta izreka je poslužila kao inspiracija i za cijelu pjesmicu, ja prevedem samo refren: http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=360870 když ptáčka lapají pěkně mu zpívají v srdci však potají splétají nit jí se pták omotá do konce života už krásnou písní pak nemůže znít kad slavuja hvataju lijepo mu pjevaju u srcu pak tajno spletaju nit što ga omota do kraja života mu krasni cvrkut taj ne budeš čut Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 Кратко време након НАТО бомбардовања Србије 1999. године, један амерички генерал посетио је Војни музеј у Београду. Генерал је приупитао једногa од кустоса музеја, српскога официра, да ли је било тешко ратовати против највеће силе на свету. Официр је одговорио: "Не знам, ми никада нисмо били у рату са Русијом." 0205_whistling 0409_feel greengrin Симеон Синиша је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 0205_whistling 0409_feel "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 Кратко време након НАТО бомбардовања Србије 1999. године, један амерички генерал посетио је Војни музеј у Београду. Генерал је приупитао једногa од кустоса музеја, српскога официра, да ли је било тешко ратовати против највеће силе на свету. Официр је одговорио: "Не знам, ми никада нисмо били у рату са Русијом." 4chsmu1 greengrin 0205_whistling 0409_feel greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Познати британски конзервативац Данијел Ханан о уласку Хрватске у ЕУ: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука