Jump to content

Da li ste za to da Srbije udje u EU,a ako niste.....

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да бих био за улазак у унију морао бих прво да знам какви су услови за излазак из ње. О томе до сада ништа нисам чуо. Као да је табу тема.

Шта ако у једном тренутку проценимо да треба из уније изаћи? Какве услове и обавезе морамо испунити? О томе бих морао да прочитам и оно што је написано најситнијим словима да бих могао да се изјасним "за" улазак. Море, и између редова бих морао да читам.

Колико је компликовано из уније изаћи и какве би то последице по нас имало?  :drugarstvo:

Будимо људи

Подели на овим сајтовима

Да бих био за улазак у унију морао бих прво да знам какви су услови за излазак из ње. О томе до сада ништа нисам чуо. Као да је табу тема.

Никакав "излазак" из ЕУ, не постоји, таман посла, кад бисмо пуштали државе да нам ходају тамо-вамо, улазе и излазе како се којој то замане и падне на памет то би била АУ, Анархоунија а не Европска Унија! Ено Грчка збанкротирала па јој недамо отић из ЕУ, баш сад нам највише треба, ко робље и јефтина радна снага!

Само ратом можеш изаћи из ЕУ, ко и из Југославије!

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Da će Obi iz Velike Rusije da se javi protiv mene je bilo jasno.. :drugarstvo:

Bolje i iz velike Rusije nego iz velike Nemacke...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Шта ако у једном тренутку проценимо да треба из уније изаћи? Какве услове и обавезе морамо испунити? О томе бих морао да прочитам и оно што је написано најситнијим словима да бих могао да се изјасним "за" улазак. Море, и између редова бих морао да читам.

Колико је компликовано из уније изаћи и какве би то последице по нас имало?  :drugarstvo:

Tu vazi princip "dam dinar d` udjem, dam dva d` izadjem..."

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Grčka i ne želi da ide.. Kao Grčka bi htela da ide iz EU i da izgubi sve EU-privilegije, jest, malo morgen.

Ma to je isto, mi smo pametniji, "rafinovaniji i sofistikovaniji", mi branimo baš tim parama i privilegijama da recimo Grci odu, para vrti đe burgija neće, ne trebaju nama kanoni i topovi da ih zaustavimo, otroke mi trebamo! U Njemačkoj nemamo medicinskih sestara, niko neće da "maka" za džaba. al grčke medicinske sestre sad jedva čekaju i tako da rade samo za stan i hranu ako treba. Mogu si tu svoju socijalnu pomoć odradit same. O doktorima da i ne pričam, njima dajemo i džeparac!

Подели на овим сајтовима

Znas kad bi te Rus nahranio?? Pa NIKAD,a mozda ni tad...sta se bre zanosite sa Rusijom?

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Znas kad bi te Rus nahranio?? Pa NIKAD,a mozda ni tad...sta se bre zanosite sa Rusijom?

Joj tamo im krave i prasatka crkavaju ko muhe jer nemaju šta jest i po stotine najednom po tim

agrokombinatima što su iztunelovani i raskradeni pa se raspadaju a kamoli da bi oni još koga hranili.

bendoff

Подели на овим сајтовима

Obi-wan: Bolje i iz velike Rusije nego iz velike Nemacke...

Pa i u panslavizmu se mnogo toga promjenilo:

1. za prvo ne zove se više PANslavizam već SLAVIZAM; jer PANslavizam je zastarjela

danas neaktuelna platforma koja upućuje na neku centralnu silu oko koje treba da se okupimo

2. Moderni SLAVIZAM je regionalni a zasnovani na uvažavanju ne samo

narodnih ali čak i regionalnih interesa i potreba i na respektovanju lokalnih odlišnosti

3. Sami Rusi najmanje potrebe za slavizmom imaju a ustvari ih to zanima ko lanjski snijeg

na Zlatiboru. Slavizam treba da okupi sve te srednje i manje slovenske naroda pa ako kad

braća Rusi pokažu neki taj interes za udruživanje onda ćemo mi svi ostali slovenski liliputmen

i patuljćići steći bolju pregovaračku poziciju sas naša golemata seka Snežana (Rusija). Inače

najvećim, najiskrenijim, najistrajnijim i najbrojnijim slavistima su Poljaci koji to zaista misle vrlo

iskreno i bez nekog koristoljublja za sebe koje bi bilo na štetu drugima i bez kakvih "zadnjih namjera".

Evo sad ste dobili express kurs iz modernog panslavizma iliti SLAVIZMA,

ko hoće da nam se pridruži evo: http://slavopedia.com/ip/index.php

Moram samo da dodam da je to nažalost istina i kad je tako paradoksno, najmanje Rusa imamo u slavističkom pokretu,

njih to prosto ne zanima. Ustvari to tako velikim paradoksom i nije, Rusija je ogomna država a Rusi ogroman narod sam sebi savim dovoljan a pored svojih problema koje rješavaju oni stvarno vremena, volje ni zanimanja za druge baš puno nemaju.

I kad to vrlo često i rado taj slavizam svugdje deklaruju, stvarnost je sasvim drugačija, o slavizam se oni mnogo ne zanimaju.

Подели на овим сајтовима

Da će Obi iz Velike Rusije da se javi protiv mene je bilo jasno.. greengrin

:drugarstvo: bendoff 0102_laugh greengrin :) dada greengrin

Ај нек' си ти жив и здрав још 100 година....

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Da će Obi iz Velike Rusije da se javi protiv mene je bilo jasno.. greengrin

:drugarstvo: bendoff 0102_laugh greengrin :) dada greengrin

Ај нек' си ти жив и здрав још 100 година....

Шта се смијеш толико? Ја те перем, ја те храним, ја те чистим, ја те пеглам а ти тако!    :)

Подели на овим сајтовима

Шта се смијеш толико? Ја те перем, ја те храним, ја те чистим, ја те пеглам а ти тако!  bendoff

Смејем се од муке...Него, немој ти много да се нервираш, опусти се као кад косиш. :drugarstvo:

Нећеш моћи да једеш од претеране нервозе. 0102_laugh

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Шта се смијеш толико? Ја те перем, ја те храним, ја те чистим, ја те пеглам а ти тако!   70A.gif

Смејем се од муке...Него, немој ти много да се нервираш, опусти се као кад косиш. 0205_whistling

Нећеш моћи да једеш од претеране нервозе. :bla:

Хахахаха, ма шта ти је човјече, ниси ваљда мислио да се озбиљно љутим. Ја обожавам оне онакве Монти Пајтоновске, Мистер Хил, Црна Гуја и Мистер Бинске воловине и декадентне рецесистичке гегове, хахахаха! То тако женске увијек набрајају нама мушкима да нас "перу, хране, чисте, пеглају и кувају" - нас незахвалнике па ми то пало на памет, хахахаха! Зато сам ти тамо ставио фигурицу те расрђене снаше, сигурно још ниси ни ожењен па ни не знаш шта је то, благо теби! А ни не жури се, за упропастит си живот женидбом и свадбом увијек има доста времена, никад није касно за тако нешто! Може то и да причека! Хахахаха!

Подели на овим сајтовима

Ето ти сад.... :bla: Таман кад сам кренуо да се занимам, ''нисам мислио озбиљно''.  0205_whistling 70A.gif

Подели на овим сајтовима

Хахахаха, ма шта ти је човјече, ниси ваљда мислио да се озбиљно љутим. Ја обожавам оне онакве Монти Пајтоновске, Мистер Хил, Црна Гуја и Мистер Бинске воловине и декадентне рецесистичке гегове, хахахаха! То тако женске увијек набрајају нама мушкима да нас "перу, хране, чисте, пеглају и кувају" нас незахвалнике па ми то пало на памет, хахахаха! Зато сам ти тамо ставио фигурицу те расрђене снаше, сигурно још ниси ни ожењен па ни не знаш шта је то, благо теби! А ни не жури се, за упропастит си живот женидбом и свадбом увијек има доста времена, никад није касно за тако нешто! Може то и да причека! Хахахаха!

Женидба ће да сачека још неких (да будем скроман) 10-так година...

''Све има репризу, само живот не. Проживи га мушки, брига те за све.....Нека ствари својим током иду надаље, ми ћемо по старом у кафану до зоре'' - каже један певач. Тако је некако и код мене. Једном се живи, проживи га онда мушки док не буде касно..... 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...