Јаков. Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Mislim da ne postoji na forumi nijedna tema o vojsci (jedna od muških čestih tema)... Ne bi bilo loše da ima...evo sa ovom slikom je i otvaram... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 ? Широка тема, јел може да се конкретизује мало ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Široko sele... Evo recimo sada i žene mogu da pričaju vojničke priče 8084.gif :cheesy: :cheesy: Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 А што се крстиш ? Широко може да се схвати назив теме, јер "војска коју волимо" може да буде инспирација жени (мајци) да прозбори коју зашто уствари не воли војску :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Hvala Bogu,pa su se opametili i poceli da skoluju zene oficire!Ima toliko hrabrih i sposobnih zena. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ma Megi..široko..i za ljubitelje i za neljubitelje vojske.. Znači bitno samo da je zajednički imenitelj VOJSKA.. Ja nešto baš i nisam ljubitelj, mada sam proveo 3 pune godine u vojsci. Ko da sam jevrej. a krstim se jer mi simpa smajlić Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Некада давно, пре више од 10 година, пржила се ја да идем у војску...али, о томе неком другом приликом :cheesy: (повлачим се са мушке теме :cheesy: ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Mmmmmmmogao bih da te zamislim i te kako u maskirnoj uniformi... bendoff ekstra Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ja sam kratko radila kod vojske.I nosila sam M-89. Vladane,sta si radio tri go9dine u vojsci? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Наша војска једва да је способна да почисти мали ходник... Можда је боље и не причати о њој... bendoff Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ja sam kratko radila kod vojske.I nosila sam M-89. Vladane,sta si radio tri go9dine u vojsci? Pa u te tri godine sam stekao 3 ili 4 vesa...daj da se setim.. Vozač haubice 122 mm; izviđač RBHO, operater i komandir Strela - 1..imam još nešto al ne mogu da se setim dok ne potražim vojašku knjižicu..znam da sam i vozač na nekim guseničarima ali ne znam koji su vesovi.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Vladane,moj VES je 12501. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 "Lazar"... http://in4s.net/stari/nauka-i-tehnologija/55-nit/5916-qlazarq-novi-srpski-vojni-brend "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Vidim po unutrašnjosti da je sve elektronika...to i nije baš cool Rusi recimo naprave Migove da mogu i na elektroniku i ručno... elektronika se zakvrči kad puste ometanje ili ako se baci nešto Mada lepo izgleda...pitam se koji je domet...pogledaću sada link Izgleda poboljšani BVP Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Vidim po unutrašnjosti da je sve elektronika...to i nije baš cool Rusi recimo naprave Migove da mogu i na elektroniku i ručno... elektronika se zakvrči kad puste ometanje ili ako se baci nešto Mada lepo izgleda...pitam se koji je domet...pogledaću sada link Izgleda poboljšani BVP Ma to unutra je sklepano za ispitivanje, ovo je slika iz jednog od prototipa, pravi nece da ima ovako fensi uredjaje, naravno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука