cloudking Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 [troll] pffff... cak i ja imam zahvalnice [/troll] пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 [troll] pffff... cak i ja imam zahvalnice [/troll] Наравно Мрачњак. То је заиста лијепо видјети. Зар није дивно што имамо с киме и гдје да их дијелимо. Данас имаш и једну од мене. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Kad god pogrešim - pričam drugima o tome. Oni se uče na mojim greškama a ja 'me' realnije volim nego inače. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Решио сам да не будем асоцијалан. Сходно томе, препустио сам се самољубљу. Polako, Rale, sam sa sobom... Ti si, bez sumnje, neki rekonvalescent. vaistinu algabacaju.gif' class='bbc_emoticon' alt='Hristos vaskrse' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 samoljublje vs dobrotoljublje FIGHT! nek bolji pobedi! prstgore Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Нема ту шта за волети .mislise. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Нема ту шта за волети facenew22222222 facenew22222222 Вала баш. Болио сам себе или волио празан сепет - исто ми се хвата! Ако ће мо тако, онда више волим ладно пиво - велико, велико, нормално. Ај' живили facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука