Jump to content

Bodibilding (Bodybuilding)

Оцени ову тему

zivkov

Препоручена порука

u svakom slucaju 2 cm "ruke" jeste moguce, ali 2 cm misica nije. To sto se tebi desilo jeste da si nabacio mozda 5mm u obimu misicne mase (mada je  i to mmnogo) a ostalo potkozne masnoce i salo...

i opet po staroj losoj navici karikiras i dodajes nesto sto niko nije ni napisao ni mislio

na bicepsu je inace najmanji procenat potkozne masnoce od svih misica, barem je kod mene tako, i ako vec pricamo o misicima, ne znam zasto ubacujes salo... pa dobro, svako prica iz licnog iskustva i dodaje onoga sto i sam najvise ima :)

Kolko ti veze nemas s onim sto pises, pa to je bogu plakati.......

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

cuti salcice dada

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

u svakom slucaju 2 cm "ruke" jeste moguce, ali 2 cm misica nije. To sto se tebi desilo jeste da si nabacio mozda 5mm u obimu misicne mase (mada je  i to mmnogo) a ostalo potkozne masnoce i salo...

i opet po staroj losoj navici karikiras i dodajes nesto sto niko nije ni napisao ni mislio

na bicepsu je inace najmanji procenat potkozne masnoce od svih misica, barem je kod mene tako, i ako vec pricamo o misicima, ne znam zasto ubacujes salo... pa dobro, svako prica iz licnog iskustva i dodaje onoga sto i sam najvise ima dada

Kolko ti veze nemas s onim sto pises, pa to je bogu plakati.......

Ајде не лупај,баш је тачно то што је рекао.

1.Пишеш све што нико није лазао,само да би нешто рекао.Због тебе смо се неколико пута погубили пишући тему,јер кренемо нешто,ти луш десето и прође 1 цела страна док разјаснимо.

2.Тачно је и то што прича за мишићну масу.

3.Ти се превише угледаш на професионалне спортисте,јер вероватно и ниси неки спортиста,можда јеси овако,али у души ниси.Зато се и палиш да спортисти једу само травке и пију густе сокиће,а не пуше цигаре.

4.Царе узми лепо излепи постере по кући,кад се толико палиш на спорт!

Подели на овим сајтовима

Јапет извини ако сам и ја био берзобразан,тек на касније посту сам видео,да ни ти мене ни ја тебе нисам разумео око тренинга за различите групе мишића.  ;) dada

crvenilo  dada  dada

craig-titus-murder.jpg

Ako se neko seca ovog bodybildera, oni koji ne znaju, doticni je u zatvoru gde sluzi kaznu od 99.godina, gde ce pravo zalbe imati tek za 23. godine!

evo i linka ko zeli da pogleda sta se to zbilo

http://www.youtube.com/watch?v=WkC93jzmI3M

Подели на овим сајтовима

Tako mi i treba kad se ubedjujem sa napaljenom decom...

izvinjavama se mnogo... za sport je najbolje da se pusi, jede slaninica i dzigerica. Na ruci ne postoji salo nego je tu cist misic, koji kad izmeris daje tacan broj u centimetrima. E da, treba piti mleko i to po mogucstvu da se sprovede crevo iz bureta direktno u venu.

Vi ste prepametni a ja sam glup... (bavim se bodifitnesom 6 godina... ali ne mogu ja da se merim sa vasim znanjem iz nutricionizma... evo klanjam se vasem uzvisenom umu)

@dYNA- Kada se zainatim na "masi" ja nakon teretane radim  rotaciju ugljenim hidratima sa visokoproteinskim dnevnim unosom. Unosim oko 3-4l fluida u toku dana uz obavezne proste secere poput dekstroze zarad podsticanja pankreasa na lucenje insulina koji pospesuje ugradnju gradivnih materija u misicne celije. Pred spavanje obavezno spororazgradjujuci protein iz obradjenih mlecnih proizvoda poput posnog sira ili suplementa u vidu Kazeina. Komplex multi minerala i multivitamina je obavezan bar jednom dnevno ( u zavisnosti od trenutne forme). Unosim esencijalne masti i to iskljucivo omega3 masne kiseline koje uzimam iz ribe, badema ili suplemenata. Ne jedem slatko. Ne jedem belo brasno. Zejtin i svinjsku mast jedem jednom godisnje kad odem u selo na letnjeg svetog nikolu 0442_feel. Svakog dana jedem oko pola kilograma mesa i to ne bilo kakvog. Svinjetina ne dolazi u obzir, nego junetina, plece belo i riba...

A ti bildujes sa slaninicom, dzigericom i mlekcetom... i kazes MENI da sam ja masan   0442_feel 0110_hahaha facenew22222222 stadaradim

E moj Buco... a ja cak nisam ni takmicar...  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

ti Mracnjak moras tako, rotary klub fore i digitron, zatim secenje piletine rukavicama sa specijalnim makazama itd jer si verovatno endomorfan tip, da ne kazem nesto drugo :drugarstvo:

a vidis ja kao ektomorfan ne moram da se tripujem tolko, nego mogu sve da jedem, a sto vazi dobrim delom i za mezomorfne, i ovo ovde nije profi bodibuilding forum niti tema da bi pricali na toj razini, jer je besmisleno, ovde ko oce da cita i da sazna neke osnove, ja preporucujem to sto preporucujem, i tripovi tipa digitron i supstance tipa misomor i ostalih hemija me ne interesuju, jer sam probao i video da je to nebulozna nebuloza u najmanju ruku bacanje para...

"placebo" mozes i sam da proizvedes svojim mozgom u jednakoj kolicini kao sto deluju i proteini u prahu

moja je greska sto odma nisam na pocetku napomenuo to i izvinjavam se, al svejedno to je i tako samo delimicno tacno, i dalje tvrdim da instinktivna prirodna ishrana shljaka itekako, samo treba prvo znati trenirati i biti u fazonu, kao i sve ostalo sto covek radi, osecaj je meni na prvom mestu, pa onda idu recepti

ako ti se ni ovaj moj post ne svidja, tj lupetanje je gluposti, onda nema svrhe dalje da tupim sHa_sarcasticlol

PS: ko je salnat taj svejedno prvo treba da skine to salo pa tek onda da misli na misice iako usput vec i pravi misice ako trenira kako treba i normalno se hrani

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

ti Mracnjak moras tako, rotary klub fore i digitron, zatim secenje piletine rukavicama sa specijalnim makazama itd jer si verovatno endomorfan tip, da ne kazem nesto drugo klinac

Jel ovo prozivanje i nadevanje epiteta na osnovu predrasuda znak nedostataka argumenata? Ili nekog drugog nedostatka?

a vidis ja kao ektomorfan ne moram da se tripujem tolko, nego mogu sve da jedem, a sto vazi dobrim delom i za mezomorfne, i ovo ovde nije profi bodibuilding forum niti tema da bi pricali na toj razini, jer je besmisleno, ovde ko oce da cita i da sazna neke osnove, ja preporucujem to sto preporucujem, i tripovi tipa digitron i supstance tipa misomor i ostalih hemija me ne interesuju, jer sam probao i video da je to nebulozna nebuloza u najmanju ruku bacanje para...

Pogledaj naslov ove teme... "BODIBILDING"... sta nije jasno? To sto ti pricas nema veze sa bodibildingom... ni izdaleka! Dakle ti si taj koji spamuje ozbiljnu temu o jednom takmicarskom sportu time sto davis nekakvim glupostima o ishrani koje ama bas nemaju veze s mozgom...

U redu, ako bas hoces, otvori neku novu temu tipa "Kako mali mikica (Dynablaster) zamislja bodibilding pa tamo deli savete  o bildovanju sarmama i svinjskom prshutom 0205_whistling ...

Ovo je tema o Bodibildingu a bodibilding je nesto sto ti jos uvek ne razumes, zato bolje sedi i citaj savete ljudi koji se time bave ili usnekako upoznati i nemoj da hejtujes i spamujes i da se pravis pametan jer da bi delioikakve savete logicno je da makar poznajes to o cemu zelis da pricas...

"placebo" mozes i sam da proizvedes svojim mozgom u jednakoj kolicini kao sto deluju i proteini u prahu

Kao sto sam vec rekao, ovo je tacno. Mozak igra veliku ulogu, ali (!)... mozes ti do sutra da vizualiziras i da ostvarujes vezu mozak-misic ako umesto da misic kome si treningom izazvao mikroostecenja nahranis proteinom iz prirodnih izvora (ili suplemenata) ti krknes corbast pasulj, onda si zestoko zalutao prijatelju...

PS: ko je salnat taj svejedno prvo treba da skine to salo pa tek onda da misli na misice iako usput vec i pravi misice ako trenira kako treba i normalno se hrani

Meni i dalje nije jasno kako ces da skines salo ako "se normalno hranis ko i uvek" i samo ubacis 0205_whistling? Da li su ljudi koji rade kardio treninge uz striktno korigovanu ishranu budale? Mozda oni jos nisu otkrili Dynablastovu tajnu? Glupi ljudi neki...

Pre svake odluke o treniranju treba sebi postaviti pitanje koji je cilj koji treba da se postigne? Da li je to mrsavljenje, ili nabacivanje misica ili definicija ili nesto trece... u bilo kom slucaju sasvim je nophodno korigovati ishranu. Mozete vi i da jedete ko Dynablaster "sve isto ko i ranije" ali onda dzabe trosite  svoje vreme jer od pozitivnih rezultata nema apsolutno nista... i svako ko kaze drugacije jednostavno ... laze...

Jeste dyna lepo si procitao... LAZE... jer ovako izlgeda misicava ruka bez sala

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://7tattoo.files.wordpress.com/2010/03/5434.jpg&imgrefurl=http://7tattoo.wordpress.com/2010/03/08/time-to-switch-hands/&usg=__9lbbYWE2i3AZE8o-Vk0YMhA6-fM=&h=480&w=640&sz=31&hl=en&start=72&sig2=ZivcWsLKo1nS1Qwy7eSrLA&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=NfsveumJyd871M:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/search%3Fq%3Darm%2Bmuscle%2Bripped%26start%3D60%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1246%26bih%3D676%26ndsp%3D20%26tbm%3Disch&ei=lTLvTbawKozUsgbH8K26Bw

Da vidimo to tvoje cudo genetike ... biceps bez sala... mozes valjda samo ruku da slikas, ne moras facu...

PS.Ti si napisao RES NON VERBA... ajde care da vidimo te tvoje rezultate sa slaninicom i dzigericom. Dokazi nekom fotkom da nisi debeo... jer uz takvu ishranu samo debeo mozes da postanes prstgore

PPS. Rekao sam jednom mom prijatelju nutricionisti da sam nasao momka koji bez ikakve dijete a uz vezbanje nema salo na bicepsu. Zamolio me da mu se javis jer bi hteo on pvi da dokumentuje to genetsko cudo. ako ti nije frka javi mi se na PP da ti dam njegov kontakt ... spreman je i da plati...

Подели на овим сајтовима

lele al si uporan, necu vise da pisem ni da se raspravljam jer ocigledno neces da razumes sto ja pricam nego i vadis iz konteksta, friziras smisao recenog i shvatas tako kako ti odgovara

BODIBILDING tema u tom smisli kako je ti forsiras nema sta da trazi na ovom forumu, kome je do profi bodibildinga taj ce naci profi informacije, a smisao ove teme bi po meni bio da se pocetnicima priblizi zdrav nacin treniranja, i nisam ja nikakav spamer u tom smislu, a hejter tek nisam- to je neka tvoja psiholoska projekcija

i ti i taj tvoj nutricionista pojma nemate ako mislite da na normalno istreniranom coveku ima imalo sala na bicepsu, ostane covece samo pokozica ako treniras, bukvalno samo koza na bicepsu kad uvatis sa dva prsta ima milimetar koze ako ne i manje, a sto se tice ishrane vec sam ti naveo tri tipa "metabolizma"

ja sam sad omlohaveo kao sto sam vec i rekao tako da nema sta da slikam, a i svejedno da sam u top formi verovatno ti ne bi pokazivao sliku jer bi jos vise ojacao te komplexe sto imas :krstix:

Подели на овим сајтовима

Hahaha navijanje covece jel si ti svestan da ti koristis termin "zdrava hrana" opisujuci slaninu, dzigericu i ostale gluposti???

Pa nebitno je dal si nutricionista ili doktor medicine... svako dete zna da slanina, ni u najludjem ludom ludilu ne moze da spada u zdravu hranu... !

jadan je onaj pocetnik u teretani koji od tebe uci. Moram da reagujem jer se moze naci neko ko ce da procita to sto pises i da ti poveruje... ovakvim stvarima jednostavno treba stati u kraj...

PS. Naravno da si omlohavio... sta si ocekivao kad treniras sa slaninom...

Подели на овим сајтовима

jesi ti namerno nedotupavan ili ti je to tako prirodno?

gde sam rekao da treba da se jede slanina na tone?- ovo je retoricko pitanje

tvoje postove od sada vise necu da citam ni da komentarisem i svima lepo

Подели на овим сајтовима

jesi ti namerno nedotupavan ili ti je to tako prirodno?

gde sam rekao da treba da se jede slanina na tone?- ovo je retoricko pitanje

tvoje postove od sada vise necu da citam ni da komentarisem i svima lepo

Ne samo sto ces da citas, nego bi trebalo kao greengrin starijem od sebe da se izvinis za ovo "nedotupavan"... sramota.

I da shvatis da se nisi prepametan rodio, i da ne mozes pametnijiima od sebe tako nadobudno, sujetno i prepotentno da delis savete  i epitete...

Подели на овим сајтовима

i da ne mozes pametnijiima od sebe tako nadobudno, sujetno i prepotentno da delis savete  i epitete...

vrh! greengrin 4chsmu1 7896634

nego bar neke koristi od nase rasprave, clanovima pruzamo vrhunski 7896634 trbusnjaka, za to tebi respect sto si mi omogucio da pomocu virtuelnog sveta treniram clanove i prakticno, tako da sam zacetnik neceg nevidjenog do sada- Virtual ABS Full Impact Training- i to idem sad da patentiram!

Hvala jos jednom i svaka cast zbog junacko istrpljenih uvreda, sad svi znaju da Mracnjak nije samo obican osmeh1 u telu starijeg salenjaka, nego je to dusa od klinca samo se treba prvo probiti kroz naslage i doci do istinskog malog misica od coveka, posao nije lak, ali se isplati! 7896634

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...