ZarkoZ Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 nista se ja nisam salio, a nisam ni rekao da treba jesto tonu slanine, kao sto mozes da vidis ako si uopste sa razumevanjem citao ikad moje postove, potenciram izbalansiranu ishranu bez merenja u grame sta se i kako se jede, nego je poenta glavna u tome da ti mozgom pravis misice ustvari a jedes i dalje normalno kako ti se jede i imas balans znaci u pitanju je instinktivni i 0304_smile4 i ishrana necu da ponavljam da se radi o dve razlicite skole, jer sam to vec naglasio sa par recenica PS: meni je prosto zhao onih ljudi sto im treba digitron da bi pravili misice DYNABLASTER izvini ali ako govorimo bodibilding, i ako imas takmicenje za dve nedelje i te kako je bitno merenje i ogranicavanje i pravljenje bilansa u unosu u.h i proteina ! Svakako da je mozak pokretac svega i da vodi glavnu rec u svemu!! Ako ti ne naucis da kontrahujes odredjeni misic a do jedino uspevas mozkom dada ti ga neces ni imati u onom obimu i izrazaju koliko bi trebalo da se on izdvoji! Zato mnogi kazu da koliko je bitno vezbanje toliko je bitno i POZIRANJE PRED OGLEDALOM! Zasto? Pa upravo da bi naucio telo da slusa tvoj mozak, da naucis misic da kontrahujes i da ga izdvojis!!! bla,bla,bla itd... Mislim da trebamo napraviti razliku naBodibilding i na srpsku varijantu kvazi Bodibilding ili ti SRPSKI BB! :bla: svaki klinac koji udje u teretanu pita koliko ce da napreduje za mesec dana ako uzme to i to ili ako bude vezbo mesec dana, ili oni koji se spremaju za Adu ili za more 0304_smile4 ili ti vikendasi i sezonasi 0304_smile4 tako da sa nasim mentalitetom, ekonomijom,navikama i nemamo neku BB scenu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 da na ovom forumu vrvi od profesionalnih bodibildera, nemoj me zasmejavati , i ako ne shvatas pojedine stvari koje sam rekao i vadis iz konteksta onda ni to nema smisla, to za ogledalo sam napomenuo da je dorian gray i lepo rekao da visi samo ispred ogledala, nisam rekao da ne treba da gledas rezultat itd i nije poenta da se sprema za more i da uzme to i to, nego je poenta razumeti to sto radis na prvom mestu, i da uzivas u tome, a ne da postanes rob(ot) Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 da na ovom forumu vrvi od profesionalnih bodibildera, nemoj me zasmejavati 319.gif, i ako ne shvatas pojedine stvari koje sam rekao i vadis iz konteksta onda ni to nema smisla, to za ogledalo sam napomenuo da je dorian gray i lepo rekao da visi samo ispred ogledala, nisam rekao da ne treba da gledas rezultat itd i nije poenta da se sprema za more i da uzme to i to, nego je poenta razumeti to sto radis na prvom mestu, i da uzivas u tome, a ne da postanes rob(ot) pa upravo je to problem sto mnogi ne razumeju to sto rade! Ako je tebe Mracnjak isfrustrirao ne moras prema meni biti bezobrazan ,ja sam se uz duzno postovanje i krajnje pristojno obratio tebi bez ikakve zle namere !!! Ja ne znam da li ima profi bodybildera ovde znam za sebe ,vezbam sa deckom koji se sprema za svetsko juniorsko prvenstvo u Austriji, decko koji je osvoji 1 mesto sad u Sapcu i Banovcima! Tako da ja ovde ne govorim napamet nego govorim iz i iskustva i ono sto vidjam! To sta je za nekoga rob(ot) a sta ne to je vec.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 gde sam ja to bio bezobrazan prema tebi? kolko tripova u jednoj temi juju 0205_whistling 0205_whistling Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 nista se ja nisam salio, a nisam ni rekao da treba jesti tonu slanine, kao sto mozes da vidis ako si uopste sa razumevanjem citao ikad moje postove, potenciram izbalansiranu ishranu bez merenja u grame sta se i kako se jede, nego je poenta glavna u tome da ti mozgom pravis misice ustvari a jedes i dalje normalno kako ti se jede i imas balans Ujutru Margarin + dzem od sljive (domaci), pre treninga pasulj na tavche, posle treninga sendvic sa kulenom i slaninicom. u toku dana izbalansiran odnos kanister mleka + tegla meda sa par cokolada (cisto da podstaknemo malo insulin). Pred spavanje svinjske iznutrice (dzigerica, crevca i skembici) zbog iritacije pankreasa... i hopla- misici ko Svarceneger... Ima samo jedan problemcic... kad se probudis sve nestaje... PS. od svega sto si nalupao jedino ono za vezu "misic- mozak" ima smisla i to puno... mnogi vezbaci ne znaju to pa samo "gruvaju" po tegovima i ... slaninici пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Не знам да ли се нисмо разумели,ја сам овде причао само о руци.Не о ногама,грудима,раменима и сл.Значи питање је било 2 цм за месец дана. Ја могу са 3-4 тренинга бицепса недељно то да остварим.Значи мене не занимају ноге. То што је нормално да треба да се раде све групе мишића,је друга ствар,није никаква тајна.Овде причамо само о бицепсу и тих 2 цм,kako 'u ih ja napraviditi je moja stvar. Mislim da se nismo bas razumeli,ja sam o tome pricao. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Da dodas 2cm ruke nije nemoguce*... da dodas 2cm u misicima je skoro nemoguce... a inace sta znaci 2cm bicepsa? kako si izmerio biceps? Ja znam da se meri obim ruke, ali obim bicepsa ne mogu da zamislim? Kako si izmerio biceps bez tricepsa??? *Onaj prvi slucaj je izvodljiv uz 4chsmu1 + "Dynablastovu ishranu"... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Da dodas 2cm ruke nije nemoguce*... da dodas 2cm u misicima je skoro nemoguce... a inace sta znaci 2cm bicepsa? kako si izmerio biceps? Ja znam da se meri obim ruke, ali obim bicepsa ne mogu da zamislim? Kako si izmerio biceps bez tricepsa??? *Onaj prvi slucaj je izvodljiv uz 4chsmu1 + "Dynablastovu ishranu"... Mislio sam na obim ruke.Hoces formulu da ti izvedem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Da dodas 2cm ruke nije nemoguce*... da dodas 2cm u misicima je skoro nemoguce... a inace sta znaci 2cm bicepsa? kako si izmerio biceps? Ja znam da se meri obim ruke, ali obim bicepsa ne mogu da zamislim? Kako si izmerio biceps bez tricepsa??? *Onaj prvi slucaj je izvodljiv uz girl_jumping + "Dynablastovu ishranu"... Mislio sam na obim ruke.Hoces formulu da ti izvedem? Onda OK, pisi kao sto mislis pa nece biti problema i necemo morati da gatamo u tepsiju sta si zapravo hteo da kazes... u svakom slucaju 2 cm "ruke" jeste moguce, ali 2 cm misica nije. To sto se tebi desilo jeste da si nabacio mozda 5mm u obimu misicne mase (mada je i to mmnogo) a ostalo potkozne masnoce i salo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Ok,verovatno je bilo nepovezano,jer se nismo razumeli,pa smo pisali nebitne stvari. Ovde smo koliko se secam pricali o 2cm,vezano za obim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 pa i ne meri se samo biceps, jer i kako ces izmeriti, naravno da se meri obim ruke kad nategnes biceps, a gde je biceps tu je i triceps srecan mislimmm ko pa jos vezba samo biceps bez tricepsa?! japet izvini ako sam delovo bezobrazno, ali nisam imao nameru 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 u svakom slucaju 2 cm "ruke" jeste moguce, ali 2 cm misica nije. To sto se tebi desilo jeste da si nabacio mozda 5mm u obimu misicne mase (mada je i to mmnogo) a ostalo potkozne masnoce i salo... i opet po staroj losoj navici karikiras i dodajes nesto sto niko nije ni napisao ni mislio na bicepsu je inace najmanji procenat potkozne masnoce od svih misica, barem je kod mene tako, i ako vec pricamo o misicima, ne znam zasto ubacujes salo... pa dobro, svako prica iz licnog iskustva i dodaje onoga sto i sam najvise ima srecan Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 pa i ne meri se samo biceps, jer i kako ces izmeriti, naravno da se meri obim ruke kad nategnes biceps, a gde je biceps tu je i triceps 0110_hahaha mislimmm ko pa jos vezba samo biceps bez tricepsa?! japet izvini ako sam delovo bezobrazno, ali nisam imao nameru 0110_hahaha prstgore 319.gif bendoff greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Шта је ово,причамо о једном,а сасвим десето после испадне.Ко је овде причао о бицепсу и трицепсу,причали смо о руци.Можда се мени омакло да кажем,али се знало на шта мислим. Дибластер јел имаш ти бицепс и трицепс?Мислим набуџен? Јапет извини ако сам и ја био берзобразан,тек на касније посту сам видео,да ни ти мене ни ја тебе нисам разумео око тренинга за различите групе мишића. :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 nemam ja vise nista nabudzeno, otpao sam skroz, mozes me zvati mlohe Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука