cloudking Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 paaa, zavisi šta tačno podrazumevamo pod tim. ja bi takmičarski bodibilding zakonom zabanio A sto? Koga oni time povredjuju? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Не бих да коментаришем обиље разноврсних ставова изнесених овде, ово је време комуникација и мас медија, све релевантне информације можете наћи на специјализованим сајтовима за то, ако хоћете. Мене занима став Цркве по питању бодибилдинга и његово место у Цркви. Бодибилдинг, фитнес, кросфит, поверлифтинг не треба занемарити јер све више представљају значајан фактор у животу савременог човека, посебно на западу. Свети Оци би се свакако занимали овим стварима, па има ли модерних "Отаца" који су се бавили овом тематиком? Све ми се чини да Црква питања модерног света слабо узима у разматрање а то није модел светоотачког предања. Pa i ja mislim da crkva nema zvanican stav o tome.Ne vidim zasto bi se bb razlikovao od bilo kog sporta.Ako je on gubljenje vremena onda je i fudbal isto to. Na kraju krajeva,zasto bi crkva morala da ima stav o svemu,ima mnogo bitnijih stvari od bb koje nisu resene u crkvi. Znam da u Bg u ovde ima jedna teretana koju drzi teolog.Dosta mladih teologa ide tamo i teretana je sva u pravoslavnom fazonu,ima svoju slavu,dolaze svestenici itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Ako su oni iz svibora jedini koji treniraju sa blagoslovom SPC a s vremena na vreme na treninzima jedni drugima zabodu sekiru u glavu, veruj mi da je bodibilding blagosloven Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Ne vezbaju svi samo zbog velikih misica.Ма, важи...сто посто! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Nastavnice,kakve su ovo sad promene razmisljanja kad sam pocinjao da vezbam govorili ste mi ako,ako samo cepaj,dobro se secam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Sveti Jovan Kroštatski je u svojim školama i prihvatilištima izuzetno vodio računa da daca imaju pravilan fizički razvoj, pa su svi bili u obavezi da treniraju svako jutro. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Nastavnice,kakve su ovo sad promene razmisljanja kad sam pocinjao da vezbam govorili ste mi ako,ako samo cepaj,dobro se secam! Био си много жгољав, са усуканим раменима, мршавим рукама и главом која је на тако мршавом телу изгледала огромно ...изгледао си као голуждрави птић. Зато сам ти рекао да вежбаш, да мало ојачаш...што не значи да треба да висиш по теретанама (ако висиш у теретани...а то уме човека да повуче...и те како!) и да постанеш билдер. Треба ли да ти цртам поенту? Боље вежбај мозак, дух и по мало тело...а то можеш да постигнеш на разне начине, без да постанеш бодибилдер. Вежбање и јачање тела до одређене границе је једно, а бодибилдинг је нешто сасвим друго, по мом мишљењу. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Био си много жгољав, са усуканим раменима, мршавим рукама и главом која је на тако мршавом телу изгледала огромно ...изгледао си као голуждрави птић. Зато сам ти рекао да вежбаш, да мало ојачаш...што не значи да треба да висиш по теретанама (ако висиш у теретани...а то уме човека да повуче...и те како!) и да постанеш билдер. Треба ли да ти цртам поенту? Боље вежбај мозак, дух и по мало тело...а то можеш и без да постанеш бодибилдер. Вежбање и јачање тела је једно, а бодибилдинг је нешто сасвим друго, по мом мишљењу. Hahaha Pa ne visim puno,3-4 puta nedeljno. Pa mislim da se tu brzo izgubi razlika izmedju vezbanja tela i bodibildinga.Naravno da ne treba ici u krajnost pa vezbanjem narusiti svoj zivot i svoje zdravlje. Ali kao i sve i taj sport moze da nam koristi.Jaca se telo,volja,stvara se radna navika i izbacuje se negativna energija.Eto ja vezbam vec nekoliko godina i mislim da mi je u globalu koristilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 vežbajući telo vežba se i duh, to ste ispustili da uvidite. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 vežbajući telo vežba se i duh, to ste ispustili da uvidite. Pusti ti Solomona.. ima on taj obicaj da pametuje na temama o kojima ne zna nista. Naviknes vremenom пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 U teretani ima toliko velik diapazon vežbanja, raznih treninga, u opšte se ne mora svoditi sve na klasično bildovanje. Solomon Kane and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Ma naravno, a znate li da je ap. Pavle bio trkač? Млађони and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Dodao bih jos da nije svako za teretanu.Treba puno strpljenja za napredak u teretani kao i odredjena doza te narcisoidne klice u coveku,da bi ga uopste drzala zainteresovanost za bildovanje duze od mesec,dva dana.Ipak je too prvenstveno umetnost gradjenja tela,da se ne lazemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Ma naravno, a znate li da je ap. Pavle bio trkač? stvarno, ima li negde više o tome? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 (измењено) Dodao bih jos da nije svako za teretanu.Treba puno strpljenja za napredak u teretani kao i odredjena doza te narcisoidne klice u coveku,da bi ga uopste drzala zainteresovanost za bildovanje duze od mesec,dva dana.Ipak je too prvenstveno umetnost gradjenja tela,da se ne lazemo. koja narciosoidna klica? Ima ua teretani dosta narcisa i teretana dosta privlaci takve ali ima i kul ljudi koji nisu iz te price. Измењено Децембар 30, 2013 од Дејан Бићанић oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука