Passenger Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Jok. Vid koliki kosmos, koliko galaksija, koliko zvezda... Verovatno se kriju tamo negde daleko. Ali opet, da li je podjednako da ne postoje vanzemaljci kao da ne postoji Bog? Nevermind, zelim vam laku noc. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Jok. Vid koliki kosmos, koliko galaksija, koliko zvezda... Verovatno se kriju tamo negde daleko. Ali opet, da li je podjednako da ne postoje vanzemaljci kao da ne postoji Bog? Nevermind, zelim vam laku noc. Gle sa dokaza spali smo na verovatnocu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Jok. Vid koliki kosmos, koliko galaksija, koliko zvezda... Verovatno se kriju tamo negde daleko. Ali opet, da li je podjednako da ne postoje vanzemaljci kao da ne postoji Bog? Nevermind, zelim vam laku noc. Ali, nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Nisam ja to izmislio, pise u tvom potpisu. "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Ali, nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Nisam ja to izmislio, pise u tvom potpisu. 4chsmu1 To sam se ja samo malkice zezao dada Gle sa dokaza spali smo na verovatnocu. Neunistiva je ljubav skeptika prema matematici :229229229: nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Neunistiva je ljubav skeptika prema matematici Pa u matematici tek imas dokazivanja koliko ti dusa hoce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука