Jump to content

Помозите Бокију да победи

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ако можете издвојите мало времена и гласајте за Бокија, дечака из моје околине који је учествује у ликовном конкурсу "Како замишљам робота". Његов рад је под бројем 0750

http://www.festivalnauke.uns.ac.rs/2011/konkurs/glasanjeII.html

0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

Иначе Боки је аутистичан али ми се допада како његова мајка покушава на сваки могући начин да укључи у друштво 0442_feel

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

• Гости

Боки ће да победи, свако по глас и то је то. Иначе, његов цртеж је стварно најбољи.

Гласао...

Када победи, да части по једно ладно...

Подели на овим сајтовима

Ima Boki i od mene klik  0442_feel 7896634

Ja sam kao mala dobila I nagradu za likovni rad, ne znam o cemu se radi al zelim mu istoo...  bleh

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Glasala  0442_feel

Javi nam kako je prošao.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

И ја дао један али вредан надам се  facenew22222222 Живео БОКИ сви су уз теба са ЖРУ-а :drugarstvo: 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Клик! Боки води иначе. facenew22222222

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Има од мене клик, мада искрено,жао ми је  друге деце и њихових цртежа,поготово оних без иједног гласа,јер само Бог зна,шта је у дечијим душама и како они ово доживљавају...

Иначе,не волим та разна такмичења , где обавезно мора бити победник,поготово не са децом ,као учесницима.  0212_rolleyes

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...