Наца Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ако можете издвојите мало времена и гласајте за Бокија, дечака из моје околине који је учествује у ликовном конкурсу "Како замишљам робота". Његов рад је под бројем 0750 http://www.festivalnauke.uns.ac.rs/2011/konkurs/glasanjeII.html 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Иначе Боки је аутистичан али ми се допада како његова мајка покушава на сваки могући начин да укључи у друштво 0442_feel СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Клик! Боки води иначе. 0442_feel ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Још један клик. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Боки ће да победи, свако по глас и то је то. Иначе, његов цртеж је стварно најбољи. Гласао... Када победи, да части по једно ладно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Klik algabacaju 0442_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ima Boki i od mene klik 0442_feel Ja sam kao mala dobila I nagradu za likovni rad, ne znam o cemu se radi al zelim mu istoo... bleh Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Glasala 0442_feel Javi nam kako je prošao. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 0442_feel Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 bleh dizzy999 Јавићу вам обавезно како је прошао 0442_feel СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 И ја дао један али вредан надам се facenew22222222 Живео БОКИ сви су уз теба са ЖРУ-а 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Клик! Боки води иначе. facenew22222222 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Гласала 0212_rolleyes Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Kad možemo da brojimo do besvesti ajde da i glasamo da ih Boki sve "razbije". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Има од мене клик, мада искрено,жао ми је друге деце и њихових цртежа,поготово оних без иједног гласа,јер само Бог зна,шта је у дечијим душама и како они ово доживљавају... Иначе,не волим та разна такмичења , где обавезно мора бити победник,поготово не са децом ,као учесницима. 0212_rolleyes "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука