Mиљан Танић Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 http://slovoljubve.com/emisije/pod-znakom-pitanja-02-maj-2011 Данас ми је гост био наш драги Лазар Нешић, а причали смо о евхаристијском богословљу, односно о данашњем схватању Причешћа. Мислим да ми је ово најслободнији приступ теми до сада... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 http://slovoljubve.com/emisije/pod-znakom-pitanja-02-maj-2011 Данас ми је гост био наш драги Лазар Нешић, а причали смо о евхаристијском богословљу, односно о данашњем схватању Причешћа. Мислим да ми је ово најслободнији приступ теми до сада... Dobra emisija 0212_rolleyes Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Jes vala... ja sam malo više pričao jer smo kasno počeli, a hteo sam da sve kažem što je trebalo reći, a čega se Lazar možda ne bi setio... 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Слушаћу али сутра на тенане. Још кад би ме неко подсетио - подигао поруку сутра. 0212_rolleyes Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Kako da ti podigne poruku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Пардон, мислио сам да актуелизује тему сутра (да подигне тему), да постави порукицу како бих видео у ,,Прикажи непрочитане поруке од моје последње посете''. 0205_whistling Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Пардон, мислио сам да актуелизује тему сутра (да подигне тему), да постави порукицу како бих видео у ,,Прикажи непрочитане поруке од моје последње посете''. facenew22222222 Милане, преслушај емисију! greengrin Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Хвала, ево пуштам. dizzy999 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Хвала Миљану за позив у емисију. Било је лепо искуство stadaradim Остало је још много тога да се каже, то ћемо други пут. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Одличан гост и одличан водитељ. greengrin stadaradim Све похвале и нека вас Бог укрепи! Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Одличан гост и одличан водитељ. greengrin greengrin Све похвале и нека вас Бог укрепи! stadaradim Амин. Такође. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Одличан гост и одличан водитељ. greengrin stadaradim Све похвале и нека вас Бог укрепи! Хвала Милане! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 http://slovoljubve.com/emisije/pod-znakom-pitanja-02-maj-2011 Данас ми је гост био наш драги Лазар Нешић, а причали смо о евхаристијском богословљу, односно о данашњем схватању Причешћа. Мислим да ми је ово најслободнији приступ теми до сада... 0442_feel Miljane, ovu emisiju nikako ne mogu slušati, a neke druge mogu, normalno. Pokušao sam više puta. U čemu je problem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Zaista ne znam, meni pušta normalno, a izgleda i ostalima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Odlicno! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука