Ристо Подвожњак Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Можда није за ову тему, али не знам гдје да ставим ово питање. Да ли знате неког доброг, а истовремено не претјерано скупог зубара. Пошто ми је испала пломба и поломио се дио зуба, а то требам хитно да санирам, био бих вам захвалан на одговору. У БГ-у студирам, а да идем кући код личног зубара немам времена. Хвала! Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Имаш зубара на сваком кораку, и то што теби треба одрадиће велика већина добро , а за цену... гледај да избегаваш ординације на неким скупим локацијама(центар итд.), осим тога цене су доста сличне. Ако ти је близу петлово брдо можеш да свратиш и до мене, добићеш попуст као члан форума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ako su ti pare problem, nešto niže cene (30-50 posto) su u Domovima Zdravlja...naravno treba da si zdravstveno osiguran. Ja sam prezadovoljan svojim zubarima u privatnoj ordinaciji Dukadent u Pariske komune na Novom Beogrdu (Fontana).. http://www.dukadent.rs/ http://www.zubari.rs/index.php Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ок, хвала. Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ako je vadjenje u pitanju: MUP Republike Srbije И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 DR GLUSAC 32843 25 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Ako je vadjenje u pitanju: MUP Republike Srbije greengrin greengrin greengrin 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука