Jump to content

Prijenos beatifikacije pape Ivana Pavla II.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нисам могао целу ноћ да спавам чекајући да почне пренос беатификације. Баш ми је стало до беатификације човека који је, између осталог, беатификовао Степинца, први признао Независну (пардон - неовисну) државу Хрватску и залагао се за НАТО бомбардовање Србије...Али добро, то нам је сестринска црква, кад (ако) се будемо ујединили, славићемо га и ми. То је једна од последица бајног екуменистичког процеса.

Подели на овим сајтовима

Nisam našo nigde vesti o tome (engleske, nemačke), osim ovo srpsko pozivanje ovde na albanske izvore. 0203_cool

A i da su oštili, u dobrom su društvu, sa diktatorom Mugabe kome je zabranjen ulaz u EU..

Kako to da će ovaj prisustvovati na poziv, kad Vatikan nije priznao Kosovo, a zbog odnosa prema hrišćanstvu koji su pokazali Albanci (snimci rušnja pravoslavnih svetinja).

Подели на овим сајтовима

У потпуности сам хладне главе... Не разумем зашто би се ми брукали, шиптари су објавили ту вест... А друго, уопште ми није битно кога су звали. Њихов проблем. То какви су гости највише говори о томе какав је онај ко их је звао...

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

Нисам могао целу ноћ да спавам чекајући да почне пренос беатификације. Баш ми је стало до беатификације човека који је, између осталог, беатификовао Степинца, први признао Независну (пардон - неовисну) државу Хрватску и залагао се за НАТО бомбардовање Србије...Али добро, то нам је сестринска црква, кад (ако) се будемо ујединили, славићемо га и ми. То је једна од последица бајног екуменистичког процеса.

Не знам чеме иронија. А и чуђење што је папа први признао Хрватску (шта је требало да призна Републику Српску Крајину) или што је беатификово Степинца (па његов култ у Хрватској је стваран 50 година, он је за њих надбискуп-мученик). А још мање треба користити овако нешто да би нападали екуменски процес.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Нрго, како иде овај поступак беатификације. Ја сам чуо да је то први корак до светости. Колико знам у православљу је први корак ка светости постојање и слободна воља у примању благодати Божије. Овакве неке степенице, не постоје, да ја знам.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...