Jump to content

Pitanje u vezi naziva ovog foruma :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zašto su vam Katolici, Muslimani i Protestanti braća, a ateisti nisu?

Католици јер смо браћа по Христу,такође и протестанти а муслимани јер смо браћа по монотеизму.  :nene:

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Zašto su vam Katolici, Muslimani i Protestanti braća, a ateisti nisu?

misliš na grupe članova ili nešto drugo... mi smo išli logikom da možda ateisti i ne umiru od želje da se protokolišu kao braća sa hrišćanima jer kategorija bratstva obično ide uz neki zajednički element koji povezuje odredjenu grupaciju (a mi znamo da su nam braća) ali je svakako dobro pitanje-jesu braća i svakom ateisti koji želi da dobije tu kategoriju članstva izaći ćemo u susret

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

ateisti su prijatelji ,biće da tako više odgovara.

Dobro došao prstgore

Управо тако ccvige :D

Подели на овим сајтовима

Просто, сви они веруу да су нам Адам и Ева прародитељи, па следи да смо "браћа по матери", а ту додирну тачку немамо са ваше стране (са наше стоји, ми и вас сматрамо браћом јер верујемо да је Бог и ваш Отац, мада нежељени, ал` ајде...).

Добродошао, брате.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

ateisti su prijatelji ,biće da tako više odgovara.

Dobro došao prstgore

ateisti su DRUGOVI hahahahahha

Dialog sa DRUGOVIMA ateistima hahaha

Просто, сви они веруу да су нам Адам и Ева прародитељи, па следи да смо "браћа по матери", а ту додирну тачку немамо са ваше стране (са наше стоји, ми и вас сматрамо браћом јер верујемо да је Бог и ваш Отац, мада нежељени, ал` ајде...).

Добродошао, брате.

I sto se nasih ubedjenja tice mi smo braca.

http://en.wikipedia.org/wiki/Human aka homospaiens. :)

I to imamo poprilichno naucno dokazivo bratstvo sa svima vama. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па сад, колико сам пратио, не чини ми се да пропагирате да смо сви "од једног оца и мајке", него да је било више њих (исправи ме ако грешим), тако да му пре дође: `Де си, рођо! :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Па сад, колико сам пратио, не чини ми се да пропагирате да смо сви "од једног оца и мајке", него да је било више њих (исправи ме ако грешим), тако да му пре дође: `Де си, рођо! :drugarstvo:

Svi delimo: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/07/Gene.png/270px-Gene.png

I svi pripadom istom rodu, homosapiensa. :)

Svi smo mi Rod. A ne samo sto smo mi rod, nego su sva bica jedni drugima rod, i iz istog nastali. Ustvari cak verovalo ili ne naucno gledano svi smo zvezdana prasina .:)

Подели на овим сајтовима

Aaaa, '' It's full of stars...", tek sad mi postao jasan Kjubrik!

Хвала, звездани брате. Да никад међу нама не буде Star Wars. May Force be with you!

П.С. Видиш да и ви кажете к`о и ми да смо сви једно, да смо сви од земље, да је човек круна стварања, да је наше порекло "одозго"... Бојим се да, кад једног дана сви станемо пред Творца, не покаже се да сте ви били већи верници :blush:

Подели на овим сајтовима

Aaaa, '' It's full of stars...", tek sad mi postao jasan Kjubrik!

Хвала, звездани брате. Да никад међу нама не буде Star Wars. May Force be with you!

Da dodatno pojasnim, svi elementi su krenuli svoje stvaranje u jezgru zvezda. Znaci tamo ide od najlakseg H pa se to "prska" po svemiru pa nastaju tezi elementi na tablici periodnog sistema. :)

Tako da svaki atom koji postoji u nama je skovan negde u nekoj zvezdi prvobitno. :)

Подели на овим сајтовима

Па добро, ишао сам на такмичење из хемије па ми није страно ово Н и кусур догађања, него да не спамујемо више...Јер ако наставимо ја морам ићи и даље од те звезде где смо сковани, у срж Ајнштајновог laie_14 , да уз Максвела и остале видим материју као чворишта везане енергије, а створену енергију као оно што потиче дејством старијих, Нестворених Божанских Енергија...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...