Jump to content

Montazne kuce?

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

Moje iskustvo podelio bih u dva dela .

1_) Montazne kuce su jako skupe (one koje su napravljene tako da ih struka odobrava ,ono sto po garazama rade u Ivanjici i drugim gradovima Srbije NISU ni firme ni montazne kuce ,u vreme kada sam ja pravio svoju kucu 2008 takvih firmi je bilo vise nego danas zato sam i napisao da svega dve firme to i dalje rade u Srbiji )

2) Majstori koje sam upoznavao u Crkvi ,su uglavnom bili los ili pogresan izbor ,sada u pitanju je bilo sve ukupno oko 20 majstora raznih fela i vrsta ,ako su u Crkvi ako znaju da rade onda su neopravdano skupi ,u odnosu na druge koji ne idu u Crkvu ,ako su jeftini onda ne znaju da rade .

Najjeftinije je unajmiti gradjevinsku firmu sa dobrim portfoliom ,OBAVEZNO proveriti preporuke LICNIM kontaktom i onda pregovarati za cenu .

Samoproklamovani majstori ,koji znaju sve da rade i imaju ljude za sve uvek su preskupi(odnos cena kvalitet) i nesigurni

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

не брате седра ми је само онако пала на памет, прескупо је то знам, и не смеш је тек тако ни вадити, већина налазишта су неки национални паркови.

Иначе постоји фасадна камена вуна.

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

ovi forumi su vrlo poucna stvar. da mi je neko pricao ne bi verovao....

ovo je vec zabrinjavajuce, razumem da se ljudi cesto pogresno razumeju preko tastature, ali da jedna banalna stvar za koju sam 5 puta rekao "okvirno", napravi ovakvu polemiku...

zapanjen sam.

iskljucujem se u vezi ovoga, pisite slobodno sta hocete. ali u vezi teme o MK naravno pratim i dalje.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

ovi forumi su vrlo poucna stvar. da mi je neko pricao ne bi verovao....

ovo je vec zabrinjavajuce, razumem da se ljudi cesto pogresno razumeju preko tastature, ali da jedna banalna stvar za koju sam 5 puta rekao "okvirno", napravi ovakvu polemiku...

zapanjen sam.

iskljucujem se u vezi ovoga, pisite slobodno sta hocete. ali u vezi teme o MK naravno pratim i dalje.

jesi vidio na sta ovo izadje osamucen

doduse,sve je pocelo mojim komentarom hellooooooooo

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Кад смо пре 20 година радили цркву, набавимо до Ваљева сигу и неки одборници ударе дреку акко то ништа не ваља, како ће се крунити, и бити легло осова и стршљенова...

Продају је и за мале паре и узму најобичнију фасадну циглу која је променила боју, а у њеним шупљинама су јата инсеката

Скупа је монтажна кућа, а добар предузимач направи кућу само тако.

Један апрохијанин је претпошле године почео да зида кућу на спрат 6х8м у новембру, а ја сам светио водицу за Стевандан.

Унутра је стављао облоге и преградне зидове, спуштао плафоне, пошто тако зарађује паре у Немачкој и кад сам био неки дан, баш је било топло.

Најбоље је узети доброг предузимача и нема проблема

Подели на овим сајтовима

Sta je to sedra, je l' to tkz. siga ?

јесте...зове се још и бигар

шупљикав камен...

добро веже уз малтер...

Цркве у херцеговини су махом од сиге...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

јесте...зове се још и бигар

шупљикав камен...

добро веже уз малтер...

Цркве у херцеговини су махом од сиге...

E hvala na odgovoru Mihajlo; i u mom kraju se koristi ali uglavnom za izgradnju crkava, pa ga znam kao siga. Nisam znala da se i kuce zidaju od njega,

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...
  • 3 years later...

Evo da dam svoj doprinos temi o montaznim kucama.

Skoro sam otvorio firmu , bas svoju koja se bavi izgradnjom montaznih kuca (dugo sam radio u Srbiji i inostranstvu kod drugih) i sada sam zapoceo svoj vlastiti posao. Mislim da odlicno radimo, ali naravno vise informacija mozete pogledati na mom sajtu

WWW.MONTAZNEKUCEANDRIJA.COM

Montažne kuće, drvene kuće i letnjikovci. Montažne kuće Andrija. Izgradnja montažnih kuća ključ u ruke. Izhradnja montažnih...

ili pozvati pa pitati sve sto vas zanima.

I meni reklama mala, a i vi mozete dobiti odlicne strucne informacije.

Hvala svima i nadam se uskoro nekoj saradnji.

Poz.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...