Prolece Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Ja sam ranije imala zelju da se bavim tetovazom i da nisam ovo sto jesam sada verovatno bih se istetovirala womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':nene:' /> Ipak sada cu se zadovoljiti slikarstvom 0102_laugh Meni se npr.jako dopadaju tetovaze koje na ruci ima James Hetfield. http://youtu.be/ZU_QZX1uIoE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Meni se npr.jako dopadaju tetovaze koje na ruci ima James Hetfield. Зар није лепше кад су у боји? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Meni su lepse ove druge Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Meni su lepse ove druge Никад никог не бих слао код тебе да се тетовира. Да знаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 A što? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 A što? Па зато што би тетоваже у боји радила преко воље. И немој ништа сада да се правдаш. Саму себе си дискредитовала у том смислу. Ја те и даље волим као сестру, али као тату мајстора - не, не и не! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 nećeš biti ni lošiji, tetovaža je tetovaža, ljudi su se tetovirali od pamtiveka, Velja je pomenio Kopte, a i tu kod nas žene iz Rame (Bosna) su se tetovirale, grudi i ruke. Neke bake su još žive sa tim tetovažama. Inače običaj je izumro. Mislim da ga je bilo i na kosovu (isto žene). Meni su tetovaže sasvim ok i to bilo kakve ne samo rišćanske. Значи то је празна ствар?Грешим ли? Па за онога ко не воли тетоваже генерално јесте а за онога који би се тетовирао није. зависи из ког угла гледаш по мени није празна ствар а сама по себи није довољна. то је као кад не него навијач и он је навијач без обзира да ли носи дрес,качкет и шал а да ли ће да носи нека обележја то је ствар избора тако је и са тетоважама или ако него носи крст око врата или у колима на ретровизору не знаћи да је бољи хришћанин али то такође ствар избора. Значи слажеш се да је то празна ствар? ? У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Ја сам негдје на сајту Светосавље читао да је тетовирање гријех. Такође ми је познато да се Матеја Кежман бори са својим пороком, мада за те тетоваже је добијо благослов свештеника. Ја се не би тетовиро и ако ми се свиђају. Разлога има три: 1) Гријех је 2) Кад остарим биће ружне тетоваже 3) Тетоважа олакшава идентификацију код непријатеља. Али ако би икада нешто истетовиро, истетовиро би лик Карађорђа са неком добром србском паролом...рецимо "Србија Србима" на десном рамену. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Ја сам негдје на сајту Светосавље читао да је тетовирање гријех. Такође ми је познато да се Матеја Кежман бори са својим пороком, мада за те тетоваже је добијо благослов свештеника. Ја се не би тетовиро и ако ми се свиђају. Разлога има три: 1) Гријех је 2) Кад остарим биће ружне тетоваже 3) Тетоважа олакшава идентификацију код непријатеља. Али ако би икада нешто истетовиро, истетовиро би лик Карађорђа са неком добром србском паролом...рецимо "Србија Србима" на десном рамену. Грех можда али празна ствар сигурно.Која бре идентификација опусти се у Швицарској си. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Намјерно би преко цјеле руке истетовиро "Србија Србима", па нека ми непријатељ одсјече руку ако му смета Та рука би се посветила 0102_laugh "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Знам замке непријатеља су на све стране,а о ком непријатељу ти говориш? Margareta је реаговао/ла на ово 1 У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Знам замке непријатеља су на све стране,а о ком непријатељу ти говориш? Ајмо рецимо овако: Сутра направиш неки прекршај и уђеш у досије код полиције. Они ти наравно сликају и тетоважу. После тога маскираш се на трибинама и запалиш бакљу а видите се тетважа, мислиш не би те идентификовали? Ово је само један примјер (лично нисам неки навијач нити палим бакље, само дајем примјер). Или у рату да те ухапси непријатељ и види тетоважу Србија Србима...хехе. 0102_laugh "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Meni se tetoviranje uopste ne dopada. Ne samo da nemam tetovazu i da je nikad ne bih stavila, nego ne bih voljela ni da moja djeca jednog dana urade tetovaze. Ne znam da li je bas grijeh ali se slazem sa stavom da je potpuno isprazno, osim toga je besmisleno i potencijalno opasno-ukoliko se inficira npr. Nije da osudjujem ljude koji ih imaju, samo mi nikad nije bilo jasno zasto to ljudi sebi rade. Bez namjere da nekoga uvrijedim, narocito mi se ne dopada kad vidim da je neko istetovirao nesto sa pravoslavnom tematikom, nekako mi je neprilicno. Znam par ljudi (mladjih momaka) u mom okruzenju, hodaju okolo sa istetoviranim Hristom ili sv. Vasilijem a nikada ih u crkvi nisam vidjela. Ne ulazim u to koliko je ko pobozan ali za ove ljude znam da nisu crkveni, daj Boze da su i krsteni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Знам замке непријатеља су на све стране,а о ком непријатељу ти говориш? Ајмо рецимо овако: Сутра направиш неки прекршај и уђеш у досије код полиције. Они ти наравно сликају и тетоважу. После тога маскираш се на трибинама и запалиш бакљу а видите се тетважа, мислиш не би те идентификовали? Ово је само један примјер (лично нисам неки навијач нити палим бакље, само дајем примјер). Или у рату да те ухапси непријатељ и види тетоважу Србија Србима...хехе. womens Све је то супер само ниси одговорио на питање. 0102_laugh У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Meni se tetoviranje uopste ne dopada. Ne samo da nemam tetovazu i da je nikad ne bih stavila, nego ne bih voljela ni da moja djeca jednog dana urade tetovaze. Ne znam da li je bas grijeh ali se slazem sa stavom da je potpuno isprazno, osim toga je besmisleno i potencijalno opasno-ukoliko se inficira npr. Nije da osudjujem ljude koji ih imaju, samo mi nikad nije bilo jasno zasto to ljudi sebi rade. Bez namjere da nekoga uvrijedim, narocito mi se ne dopada kad vidim da je neko istetovirao nesto sa pravoslavnom tematikom, nekako mi je neprilicno. Znam par ljudi (mladjih momaka) u mom okruzenju, hodaju okolo sa istetoviranim Hristom ili sv. Vasilijem a nikada ih u crkvi nisam vidjela. Ne ulazim u to koliko je ko pobozan ali za ove ljude znam da nisu crkveni, daj Boze da su i krsteni. Ако су некрштени онда њихово деловање нема везе са Црквом,а ако јесу онда се то може у очима неких људи сматрати као "хришћански" начин живота. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука