Небојша Јовановић Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Исус на крсту / Jesus on the cross Хришћански (Православни) крст / Christian (Orthodox) cross Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Тетоваже и то још православне. crvenilo Сер Жиле је реаговао/ла на ово 1 У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Тетоваже и то још православне. crvenilo А јел нису crvenilo Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Ovo je grozno. crvenilo Zar ti misliš da je to hrišćanski? 4chsmu1 Ovako na sebe privlače pažnju samo mafijaši i tzv. žestoki momci, što nema veze sa hrišćanstvom. crvenilo jelsal, Караконџула, Dragan Baralic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Ovo je grozno. 4chsmu1 Zar ti misliš da je to hrišćanski? zru Ovako na sebe privlače pažnju samo mafijaši i tzv. žestoki momci, što nema veze sa hrišćanstvom. crvenilo мислим да је ствар избора и да ту нема ничега лошег једностано на и тај начин показују оданост Богу. наравно не мислим да је тетоважа сама по себи доказ да је неко самим тим хришћанин али ако него живи хришћанским животом тетоважа не смета она је само плус crvenilo Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Тетоваже и то још православне. crvenilo А јел нису 4chsmu1 Тематика јесте али само тетовирање. crvenilo Gordana . је реаговао/ла на ово 1 У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Ovo je grozno. 4chsmu1 Zar ti misliš da je to hrišćanski? zru Ovako na sebe privlače pažnju samo mafijaši i tzv. žestoki momci, što nema veze sa hrišćanstvom. crvenilo мислим да је ствар избора и да ту нема ничега лошег једностано на и тај начин показују оданост Богу. наравно не мислим да је тетоважа сама по себи доказ да је неко самим тим хришћанин али ако него живи хришћанским животом тетоважа не смета она је само плус crvenilo Plus za koga? Za druge ljude koji to vide? Ovo je toliko ružno i neukusno da nemam reči... Сер Жиле and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2011 nikada se ne bih tetovirao , poštujem svakoga ko to voli ali priznajem , neke mi se zaista dopadaju ,bilo koja vrsta tetovaže - evo na primer ova mi veoma lepa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Ovo je grozno. :229229229: Zar ti misliš da je to hrišćanski? greengrin Ovako na sebe privlače pažnju samo mafijaši i tzv. žestoki momci, što nema veze sa hrišćanstvom. facenew22222222 мислим да је ствар избора и да ту нема ничега лошег једностано на и тај начин показују оданост Богу. наравно не мислим да је тетоважа сама по себи доказ да је неко самим тим хришћанин али ако него живи хришћанским животом тетоважа не смета она је само плус dada Враћамо се на речи Христа да чашу треба чистити и унутра не само споља,ако неко жели да се тетовира нека изволи има слободу али тиме не показује оданост Богу. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2011 мени је прва најјача facenew22222222 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2011 мени је прва најјача facenew22222222 zaita dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука