Jump to content

Хришћанске (Православне) тетоваже / Christian (Orthodox) tattoos

Оцени ову тему

Препоручена порука

Исус на крсту / Jesus on the cross

christiantattoo.jpg

Хришћански (Православни) крст / Christian (Orthodox) cross

photo5v.jpg

Подели на овим сајтовима

Тетоваже и то још православне.  crvenilo

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

А јел нису crvenilo

Подели на овим сајтовима

Ovo je grozno.  crvenilo Zar ti misliš da je to hrišćanski? 4chsmu1 Ovako na sebe privlače pažnju samo mafijaši i tzv. žestoki momci, što nema veze sa hrišćanstvom. crvenilo

Подели на овим сајтовима

Ovo je grozno.  4chsmu1 Zar ti misliš da je to hrišćanski? zru Ovako na sebe privlače pažnju samo mafijaši i tzv. žestoki momci, što nema veze sa hrišćanstvom. crvenilo

мислим да је ствар избора и да ту нема ничега лошег једностано на и тај  начин показују оданост Богу.

наравно не мислим да је тетоважа сама по себи доказ да је неко самим тим хришћанин али ако него живи хришћанским животом тетоважа не смета она је само плус crvenilo

Подели на овим сајтовима

А јел нису 4chsmu1

Тематика јесте али само тетовирање. crvenilo

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Ovo je grozno.  4chsmu1 Zar ti misliš da je to hrišćanski? zru Ovako na sebe privlače pažnju samo mafijaši i tzv. žestoki momci, što nema veze sa hrišćanstvom. crvenilo

мислим да је ствар избора и да ту нема ничега лошег једностано на и тај  начин показују оданост Богу.

наравно не мислим да је тетоважа сама по себи доказ да је неко самим тим хришћанин али ако него живи хришћанским животом тетоважа не смета она је само плус crvenilo

Plus za koga? Za druge ljude koji to vide?

Ovo je toliko ružno i neukusno da nemam reči...

Подели на овим сајтовима

Ovo je grozno.  :229229229: Zar ti misliš da je to hrišćanski? greengrin Ovako na sebe privlače pažnju samo mafijaši i tzv. žestoki momci, što nema veze sa hrišćanstvom. facenew22222222

наравно не мислим да је тетоважа сама по себи доказ да је неко самим тим хришћанин али ако него живи хришћанским животом тетоважа не смета она је само плус dada

Враћамо се на речи Христа да чашу треба чистити и унутра не само споља,ако неко жели да се тетовира нека изволи има слободу али тиме не показује оданост Богу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...