Jump to content

Zenski casopisi

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 months later...

Иначе волем да читам новине, па тако завирим сваки пут у било који женски часопис који ми дође под руку.

тренутно Жена блиц. Нађе се неких занимљивости. 1312_womens

Подели на овим сајтовима

Ne pamtim kad sam ih čitala...ponekad "Zdravlje",ali i to retko.Uzgred Volga  womens 1312_womens

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

zDRAVO SEKO,KOMSINICE... 1312_womens NESTO SI MI SE PODMLADILA :group111:

dada

Jesam...vidiš i to podosta godina  0102_laugh 0102_laugh  womens
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• 8 years later...

Зна ли неко шта се десило са часописом "Ана"? Ја сам га много волела и куповала сваки број и одједном је нестао.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

E, otkrila sam jedan lep ženski časopis. Zove se "Srećna žena". Ima dosta toga da se pročita, izlazi jednbom u dva meseca. A nije ni skup, 80 kinti.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...