Изида Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Citate li zenske casopise i koje? 1000000001010 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Ranije sam kupovala Lepotu i zdravlje, Puls, Story, Blic ženu, Stil, Sofiju, ma sve živo...sada ih čitam na internetu tako da sam uštedela pare... 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M. Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ponekad. tuzansmajli8904 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
фелицита Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Иначе волем да читам новине, па тако завирим сваки пут у било који женски часопис који ми дође под руку. тренутно Жена блиц. Нађе се неких занимљивости. 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ja slabo, konstantno-smrsajte brzo i lako, povoljan fejslifting, kupite ovu kremu i nikad necete ostariti, smor 1312_womens http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Citam "Blic zenu","Puls","Kuhinjicu"...ostali zenski casopisi su samo reklame za kreme,plasticnu hirurgiju,dijete...smor...bas 1312_womens "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ne pamtim kad sam ih čitala...ponekad "Zdravlje",ali i to retko.Uzgred Volga womens 1312_womens “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 zDRAVO SEKO,KOMSINICE... 1312_womens NESTO SI MI SE PODMLADILA dada womens "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 zDRAVO SEKO,KOMSINICE... 1312_womens NESTO SI MI SE PODMLADILA :group111: dada Jesam...vidiš i to podosta godina 0102_laugh 0102_laugh womens “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 E,bas si mi lepa 1312_womens "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 Зна ли неко шта се десило са часописом "Ана"? Ја сам га много волела и куповала сваки број и одједном је нестао. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 10, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2023 E, otkrila sam jedan lep ženski časopis. Zove se "Srećna žena". Ima dosta toga da se pročita, izlazi jednbom u dva meseca. A nije ni skup, 80 kinti. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука