Jump to content

Veliki prasak - prvi broj časopisa ateista srbije....

Оцени ову тему

Препоручена порука

zasto covek da ne veruje u vecni zivot posle smrti i da ne postuje Bozije zapovesti?

ne bi trebalo da imate i jedan argument protiv toga

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Пр(а)сли смо ми одавно  greengrin

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

zasto covek da ne veruje u vecni zivot posle smrti i da ne postuje Bozije zapovesti?

kakav ti argument imas protiv toga da se nakon smrti reinkarniras  u neku zivotinju i tako sve u krug? Otkud znas da to nije tacno?

ne bi trebalo da imate i jedan argument protiv tog

Sta ce mi argument protiv toga, kad ti nemas niti jedan argumen ZA to?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Znaci dresura je dokaz inteligencije? E pa lepo si mi objasnio. Sada sam sve razumeo. Sada ce sledeca generacija slonova da to sve nauci od mama i tata slonova pa nece morati da ih dresiraju, jel tako? Evoluirali su?

Bilbija tvoje shvatanje evolucije je nakaradno... pod hitno knjige u sake i da proucis to gradivo. Kad zavrsis procackaj malo antropcko nacelo, pa dodji... ce pricamo greengrin

Подели на овим сајтовима

kakav ti argument imas protiv toga da se nakon smrti reinkarniras  u neku zivotinju i tako sve u krug? Otkud znas da to nije tacno?

Не, али стварно, шта има лоше да се човек реинкарнира у, рецимо, волухарицу.

То је једна племенита животиња.

Подели на овим сајтовима

Da znas da je isti djavo... verovao u vecni zivot na nebu ili verovao da ces posle smrti da se rodis kao voluharica, jednako je besmisleno...  :(

Подели на овим сајтовима

kakav ti argument imas protiv toga da se nakon smrti reinkarniras  u neku zivotinju i tako sve u krug? Otkud znas da to nije tacno?

Da znas da je isti djavo... verovao u vecni zivot na nebu ili verovao da ces posle smrti da se rodis kao voluharica, jednako je besmisleno...  :(

Какав сад ђаво, далеко било.

Ја рекох да је волухарица племенито створење.

Подели на овим сајтовима

Умре Џон, и остане сама његова супруга Ен. Како је много и премного туговала, оде код једне видовите што призива духове да дозове Џона. И јави се Џон:

"Што ме узнемираваш?"

"Јао Џоне, драги, па како ти је тамо?"

"Јел` баш хоћеш да знаш?"-рече Џон.

"Наравно, опиши ми како вам протиче један дан."

"Када устанемо, прво секс. Онда се забављамо, јуримо, па доручак, па секс. Онда мало одмарамо, па секс. Одмах дође и време за ручак, па секс. Пре вечере још мало секса, па онда и после вечере, онако мало пред спавање. И тако прође брзо дан."

"Куку, Џоне, зар је тако у Рају?"

"Какав, бре, Рај, ја сам на фарми кунића у Кентакију!"

:(

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

ne bi trebalo da imate i jedan argument protiv tog

Sta ce mi argument protiv toga, kad ti nemas niti jedan argumen ZA to?

imam argument, ne zelim da budem krtica pa da jedem bube, jer mi se zgadila ona slika za nekim zhoharima na onoj temi :(

a ja imam argument, ti brkas dokaze i zelje, argument u ovom slucaju znaci da ja to prihvatam, i nema potrebe da dokazujem tj argumentujem jer nema smisla to raditi bliss jeeee

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

a ja imam argument, ti brkas dokaze i zelje, argument u ovom slucaju znaci da ja to prihvatam, i nema potrebe da dokazujem tj argumentujem jer nema smisla to raditi bliss jeeee

:(

Подели на овим сајтовима

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

mislim ova tema valjda sluzi za to da shvate ateisti da nema potrebe ni smisla da se svadjamo zar ne? :(

Подели на овим сајтовима

pa zato sto oni kidisu tj negiraju, kako vidim to je tema

ateisti vicu NE a vernici vicu DA

ne znam sta da kazem, meni nije frka da ti ne verujes tj verujes u nista, al nije fazon, sta znam

veca je nagrada kad shvatis kako neke stvari "funkcionisu"- da se neprimereno izrazim

Подели на овим сајтовима

Умре Џон, и остане сама његова супруга Ен. Како је много и премного туговала, оде код једне видовите што призива духове да дозове Џона. И јави се Џон:

"Што ме узнемираваш?"

"Јао Џоне, драги, па како ти је тамо?"

"Јел` баш хоћеш да знаш?"-рече Џон.

"Наравно, опиши ми како вам протиче један дан."

"Када устанемо, прво секс. Онда се забављамо, јуримо, па доручак, па секс. Онда мало одмарамо, па секс. Одмах дође и време за ручак, па секс. Пре вечере још мало секса, па онда и после вечере, онако мало пред спавање. И тако прође брзо дан."

"Куку, Џоне, зар је тако у Рају?"

"Какав, бре, Рај, ја сам на фарми кунића у Кентакију!"

0203_cool

Izgleda da sam pun predrasuda, jer nisam ocekivao da ovde i sad procitam vako dobar vic  :bla:  :cheesy:

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...