grigorije22 Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 http://www.dr-tatjanadjordjevic.com/savetovaliste/medicina/819-psiholozi-ire-satanizam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Makica1992 Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Ja sam jedna od "Indigo dece"... Za mene ne postoje autoriteti,slusam samo sebe. Sta zamislim to ostvarim. Kada sam bila bas mala (oko 5 god) moja familija je mislila da samnom nesto nije uredu (mentalno). Nisam se ponasala kao sva normalna deca,uvek sam bila "u svom svetu",niko mi nije odgovarao za druzenje,pricala sam sa zivotinjama i biljkama (sto jos uvek ponekad radim),budila sam se nocu i vristala,imala sam neke "halucinacije"... Volela sam bube,paukove,zmije,nisam se plasila nikada... Nikada nisam osecala krivicu ili ne daj boze da se za bilo koji svoj postupak kajem... Ne moze mi se narediti nista. Ako ja nesto ne zelim sigurno necu poslusati. Imam talente za slikanje,matematiku,pevanje,atletiku,logiku. Fenomenalno snalazenje na nepoznatim prostorima,bez pomoci drugih. Imam prodorne zeleno-sivo-plave oci. U stanju sam da procitam i 100 knjiga za nedelju dana ako me nesto interesuje,ali ako me ne interesuje za mene ni ne postoji (sto stvara veliki problem u skoli) Imam od malena preveliko interesovanje za svemir,planete,nastanak sveta,ljudi i slicno. Mnogo sam emotivna,ali sve zadrzavam za sebe,tako sam se kao mala sakrivala u orman kad sam plakala i sl. Za ceo svoj zivot od svih prijatelja koje imam ni za jednog ne mislim da mi je ravan po inteligenciji. Mene niko ne moze da slaze. Ja znam sta je istina. ...Hocu! Jer znam da necu pogresiti! Kad sam bila mala nije postojalo pravilo za oblacenje,ako zelim obucu crvenu sandalu i zelenu gumenu cizmicu i kraj. Mama nije mogla da mi se suprotstavi. Dok ne dobijem sta zelim,ne odustajem. Mojim roditeljima je mnogo bilo tesko samnom... Stalno sam pravila probleme i suprotstavljala im se. Tvrdoglavost je jedna od glavnih osobina Indigo dece. Da li vam se ikada desilo da sami za sebe pomislite da mozda nesto nije uredu s vama,a znate da nemate nikakvih mentalnih problema? Desavaju vam se neprirodne stvari... Vidite sta drugi ne vide,cujete glasove kada znate da je potpuna tisina,znate iako niste dobili odgovor,mozete da citate misli na poseban nacin,vase misli su cesto toliko cudne da sami sebe zabrinjavate,znate nekoliko sekundi unapred sta ce se desiti ili sta ce vam neko reci,koga cete sresti...osecate prisustvo ljudi koji nisu vise na ovom svetu,imate svoje zamisljene prijatelje,rodjake,mozda i druge roditelje sa kojima razgovarate i koji vas "najbolje razumeju",pricate sa bogom i andjelima,prepoznajete znakove "visih sila" i bas vam je svejedno da li ce neko misliti da ste "poremeceni" jer vam je dovoljno da vi znate da ste normalni? Najinteresantnije sto mi se desilo u poslednjih nedelju dana je sto sam jednostavno znala redom 3 broja koja otkljucavaju neki katanac,pre nego sto sam i videla kako izgleda...a onda sam ga i otvorila kad je stigao do mojih ruku. Drugar je bio sokiran Ako vam se ovakve stvari desavaju budite sigurni da ste "Indigo dete"... I jos nesto,dar koji imaju Indigo deca se najbolje razvija do 15 god,oni koji otkriju na vreme,mogu mnogo neverovatne stvari da urade!!! Ako ima neko ko je takodje "indigo",ili misli da mozda jeste,neka mi se javi hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 :291291291: ја сам сличне стварио радио...али сам једноставно био тврдоглав Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
игорсима Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 http://www.dr-tatjan...i-ire-satanizam Мртав линк. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 ja sam od prve generacije Indigo boys-a :lol: Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Makica1992 Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Volela bih da imam prijatelja koji je takodje indigo niko me bolje ne bi razumeo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Moj stariji sin se uklapa u tvoju pricu Ali on ima tek 5 godina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Ова тема већ постоји. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Ej,pa i ja sam kao dete u par navrata ''predvidela''sta ce mi se desiti u narednih nekoliko minuta i sve bi se odigralo bas onako kao sto sam ''videla'' u svojoj glavi...interesantno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Ова тема већ постоји. https://www.pouke.org/forum/topic/4676-%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%b3%d0%be-%d1%99%d1%83%d0%b4%d0%b8/ Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Makica1992 Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Sve pocinje jos od rodjenja... To su mnogoooo cudnaaa deca... ponekad biste pomislili da nisu normalna... I takva su ceo zivot,a najvise se primecuje dok su deca (od 3-do 15 god) Ako neko misli ili sumnja da ima takvo dete,neka se sto bolje o tome raspita,deca kao sto smo mi,uz vezbu,mogu da urade "nemoguce"!!! Ovakva deca ce biti mnogo "bezobrazna" ako nemate postovanja prema njima,sve na lep nacin i dobro objasnjenje uz koje idu i dobri razlozi. Treba ih uvek saslusati i razumeti. Treba im posvetiti mnogo vise paznje i vremena. Indigo deca nisu deca koja postavljaju smesna i glupa pitanja...Jedno od pitanja koje sam postavila mami kada sam imala 5 god i koji mesec je "Mamaaa! Mama! Mama! Reci mi...ako se srce nalazi u ljudima,ljudi na zemlji,zemlja u svemiru i svemir se nalazi u necemu i to nesto u cemu je svemir isto se nalazi u necemu i tako se sve u necemu nalazi,zar ne? I u celom svemiru,jos negde,mora da ima nekih ljudi,jel?" Sada mozda i izgleda smesno,ali dete kojem o tim stvarima niko nikada nije pricao postavi ovakvo pitanje? O.o Mama je bila sokirana tada i cutala je,pa sam joj rekla da odmori malo pa ce mi posle reci... To je samo jedan minut iz mog detinjstva... Tako je u svakom satu postojao "moj minut",kao i dan danas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Укратко, њу-ејџ глупост... http://hr.wikipedia.org/wiki/Indigo_djeca Тако да пазите када класификујете некога као индиго-особу, јер то је слично као да га кажете: "Ма јасно ми је зашто се тако понаша, па он(а) је xyz у хороскопу" DYNABLASTER, Prolece and Evgenik је реаговао/ла на ово 3 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Укратко, њу-ејџ глупост... http://hr.wikipedia....ki/Indigo_djeca Тако да пазите када класификујете некога као индиго-особу, јер то је слично као да га кажете: "Ма јасно ми је зашто се тако понаша, па он(а) је xyz у хороскопу" Upravo tako, glupost, i to neopevana... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Svako od nas je nas je na svoj način poseban. Žalosno je kada neko počne da oseća i misli da je on/ona posebniji od drugih. To mi na Konjarniku zovemo 'zamka za slonove'! Svi je vide ali samo slon u nju upada! Sećam se onog deteta koje, kada su ga upitali kako je to moguće da Bog svakog od nas, ali baš svakog, voli najviše na svetu, odgovorilo: "Pa to je tako jer Bog svakog od nas ima - samo po jedan komad"! E na Takvog Boga bih ja voleo da se ugledam (a ne na ove ili one ljude) i da na Njega i Njemu slične - ličim sve više i više! DYNABLASTER, Prolece and laetitia је реаговао/ла на ово 3 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Tomo,divno je ovo sto si napisao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука