чтец Филип Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Treba malko da citamo knjige starca Tadeja o poslednjim vremenima da vidimo sta on kaze..on je npr rekao da ce se Crna Gora odvojiti, Jel se odvojila? JESTE. Onda da ce siptari "proglastiti nezavitnost", jel su proglasili? "Jesu" tj. misle da jesu... :cheesy2: Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 ?????? ????????, ?????? ?? ?? ?? ???? ????? 1998. ??????, ??? ?????? ??? ???????? ???? ????? ?? ??????? ? ????? ? ??????? ???? ??? ???????? ??????? ?? ?? ????????? ??????? ?????? ?????????, ???? ?? ?? ?????? - "????????? ??????", ????? ?? 2000. ?????? ???????? ?? ???????? ???? ?? ?????? ?????? ?????????? ????????... http://forum.verujem.rs/index.php?PHPSESSID=80f783d604882021f28e951766975b6c&topic=7180.30 ?? ???? ??? ?? ?? ?? ????? ??? ?? ??? ?? ???????? ? ??????? ??? ?? ?????? ?????? ????? ? ???? ?? ?????? ? ??????????? ??????? ?????????? ? ?? ??? ?? ?????? 2001 ? ????? ???? ??? 2 ???? ?? ???? ?? ?? ????? ???? ????? ????? ?????? ??? ????? 2001. ?????? ?? ????? ?? ?? ?????????? ????????? ? ?? ????? ?? ??? ???? ??????? ? ???? ??????? ?? ?? ?? ?? ?????? . Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Problem je sa rekla -kazala, u svakom slucaju ja necu i ne bih tako lako odbacivao ni njegovo vidjenje skorije buducnosti.Mislim na osa Nikolaja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Ne kazem ja da nije stvarnost...Samo o vremenu i rokovima ne treba puno polemisati...?????? ????! ???? ????? ????? ????? ? ??? 2012.??????, ??? ?????? ?? ????? ??? 1999.???? ?? ??????? ? "????? ???????" ?? ?????... ??? ???? ?????? ?????? ?? ?? ????? ?? "????? 2012."...Moj? ?????????? ?? ???????? ?? ????????? ??????, ??? ??? ? ?????????? ?? ?????? ?? ??? ??? ?? ???????? ? ????????.? ???????? ???? ? ?? ????????, ???? ???? ??????? ??? ? ??? ?????? ?????? ???? ?????? ??? ??????, ??? ? ???? ???? ???? ?? ??? ?? ????.?? ??? ? ?????? ?????? ? ????????? ??????????? ???? ???? ??????????.?????????? ???? ????? ??? ??? ????? ????? ?????? ????, ? ?? ???? ?????? ?? ?? ??? ??? ??????, ?????? ?? ?? ?????, ????????? ??? ??????? ?? ???????, ?????????? ? ?? ????? ????????.????? ??? ???? ?? ?? ????????? ??? ?????, ?? ?????? ????? 68 ? ?? ?????? 82.??? ?? ????? 82 2012 ?? ?????? ????? 30 ??????, ?? ??? ??? ? ?? ?????? ?? ????? ???? ?????? ? ???? ? ??? ???? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ????? ?? ?? ?????? ? ????? ??? ????? ??????.?????? ?? ???????? ??? ??????? ?? ???? ????? http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3gkCTHvW0y0 ??? ?? ? ????? ??? ?????????-??????, ??????? ??? ??????? ?????? ? ???? ?????????? ?? ?? ???? ???? ???????? ? ?? ? ?????????? ?????, ?? ???? ?? ????, ?? ????? ??, ???? ?? ???? ? ??? 99-??.? ???? ??? ?? ? ?????????? ???? ????? ?????, ???? ? ???? ?????????? ????? ????.??? ?? ???? ?????????, ?? ??????????? ????? ??????? ????, ???? ?? ?? ?????, ?? ??????? ?? ????????? ?????. Sva je istorija u znaku Apokalipse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Sva je istorija u znaku Apokalipse Ponovo nisi u pravu.Kako moze starozavetna istorija npr. da bude u znaku Apokalipse kad je Jos niko nije ni propovedao 0205_whistling 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 ??, ??? ?? ?? ? ????, ??? ????? ???? ??? ????? ??????? ????????? ? ??? ???????? ???? ?? ???? ??????? ???????? ??????, ????? ?? ???????? ?????????? ?????? ???? ?? ????????,??? ?? ????? ?? ??????, ???-???, ??? ?? ???????? ???? ??????"M????? ????? ??? ?????, ? ?????? ?? ?????????? ???? ????? ????? ????, ?? ??? ? ? ?????," ???? ???? ?? ??????????, ?????????? ????????? ?? ???, ??????? ? ???? ???? ???? ?????????,???? ???????? ?????, ??????? ????????? ?? ????????? ?? ??????????.???? ??????? ??? ??? ?? ????????? ??? ????(?? ????? ?? ?? ??????, ???? ?????????) ???? ??? ????????.??? ?? ????? 2 ???????? ???? ????? ?????? ?? ?????? ????? ???? ????? ??????? ????? ???? ? ?????..........? ?? ???? ?? ?????? ???????-???? ?? ?? , ?? ??? ???? ??????? ???? ???? ??? ????? ?? ??? ?????? ???????? ????, ? ?????? ????? ???? ? ?????????? http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6zibHGhqt0k ???? ??? ????????? ???? 0104_cheesy http://www.esnips.com/doc/5e0d8934-bb1a-43da-b7bc-97af449df56f/%C5%A0TA-%C4%86E-SKORO-BITI/?widget=documentIcon-ProrocanstvaProrocanstva Staraca Gavrila, Otac Tadeja, Sv.Nikolaj Gurnajova,Sv Lavrentije Cerniguvskog Ako ti verujes da je vladika Atanasije mason ja bi ti savetovao da potrazis pomoc strucnjaka neuropsihijatra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Sva je istorija u znaku Apokalipse Ponovo nisi u pravu.Kako moze starozavetna istorija npr. da bude u znaku Apokalipse kad je Jos niko nije ni propovedao 0205_whistling 0203_cool Znas tacno na sta mislim,ne skreci temu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Sva je istorija u znaku Apokalipse Ponovo nisi u pravu.Kako moze starozavetna istorija npr. da bude u znaku Apokalipse kad je Jos niko nije ni propovedao 0205_whistling 0203_cool Znas tacno na sta mislim,ne skreci temu ne skrecem ja temu DEJANE, vec se ti pogresno izrazavas. Cak ni novozavetna istorija nije sva u znaku apokalipse, bilo je perida kad je Hriscanstvo cvetalo, kako je onda mogla biti u znaku apokalipse??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Sva je istorija u znaku Apokalipse Ponovo nisi u pravu.Kako moze starozavetna istorija npr. da bude u znaku Apokalipse kad je Jos niko nije ni propovedao 0205_whistling 0203_cool Znas tacno na sta mislim,ne skreci temu ne skrecem ja temu DEJANE, vec se ti pogresno izrazavas. Cak ni novozavetna istorija nije sva u znaku apokalipse, bilo je perida kad je Hriscanstvo cvetalo, kako je onda mogla biti u znaku apokalipse??? pa uvek je bilo likova slicnih tebi,i sad su pune crkve posle komunizma, Hriscanstvo ponovo staje na svoje noge a ti samo o sivim oblacima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2009 daj pod broj jedan nauci citirati nekog da se ne mocim pri citanju. A kakvi su to kao ja??? I vidim koliko si cesto u crkvi kad su ti crkve pune.... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 daj pod broj jedan nauci citirati nekog da se ne mocim pri citanju. A kakvi su to kao ja??? I vidim koliko si cesto u crkvi kad su ti crkve pune.... 0205_whistling U kom filmu ti zivis 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2009 daj pod broj jedan nauci citirati nekog da se ne mocim pri citanju. A kakvi su to kao ja??? I vidim koliko si cesto u crkvi kad su ti crkve pune.... 0205_whistling U kom filmu ti zivis 0409_feelaha..da sad mi je jasno, ti si verovatno od onih koji dva puta godisnje zavire u crkvu za Bozic i Vaskrs pa im to sve izgelda na neki drugi samo njima poznat nacin... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 daj pod broj jedan nauci citirati nekog da se ne mocim pri citanju. A kakvi su to kao ja??? I vidim koliko si cesto u crkvi kad su ti crkve pune.... 0205_whistling U kom filmu ti zivis 0409_feelaha..da sad mi je jasno, ti si verovatno od onih koji dva puta godisnje zavire u crkvu za Bozic i Vaskrs pa im to sve izgelda na neki drugi samo njima poznat nacin...Pa ajde me onda ti privedi Crkvi da idem cesce i objasni mi na koji nacin ja treba da vidim stanje u Crkvi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2009 daj pod broj jedan nauci citirati nekog da se ne mocim pri citanju. A kakvi su to kao ja??? I vidim koliko si cesto u crkvi kad su ti crkve pune.... 0205_whistling U kom filmu ti zivis 0409_feelaha..da sad mi je jasno, ti si verovatno od onih koji dva puta godisnje zavire u crkvu za Bozic i Vaskrs pa im to sve izgelda na neki drugi samo njima poznat nacin...Pa ajde me onda ti privedi Crkvi da idem cesce i objasni mi na koji nacin ja treba da vidim stanje u Crkvi. pa ako ides redovno videsec da nko i ne ide u crkvu sem velikih praznika kad dodju ljudi, al ne radi toga sto oni veruju u zagrobni zivot i Cartsvo Bozije, vec iz tradije, jer je tako njihova baba , majka i otac radio, pa znas "valja se"Pitaj tih ljudi ko od njih zna Oce nas??al nije ni ocekivati, s'obzirom da se i dalje bave paganstinom..tipa gde se pale svece, raznoraznim mlataranjem rukama i sl... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 daj pod broj jedan nauci citirati nekog da se ne mocim pri citanju. A kakvi su to kao ja??? I vidim koliko si cesto u crkvi kad su ti crkve pune.... 0205_whistling U kom filmu ti zivis 0409_feelaha..da sad mi je jasno, ti si verovatno od onih koji dva puta godisnje zavire u crkvu za Bozic i Vaskrs pa im to sve izgelda na neki drugi samo njima poznat nacin...Pa ajde me onda ti privedi Crkvi da idem cesce i objasni mi na koji nacin ja treba da vidim stanje u Crkvi. pa ako ides redovno videsec da nko i ne ide u crkvu sem velikih praznika kad dodju ljudi, al ne radi toga sto oni veruju u zagrobni zivot i Cartsvo Bozije, vec iz tradije, jer je tako njihova baba , majka i otac radio, pa znas "valja se"Pitaj tih ljudi ko od njih zna Oce nas??al nije ni ocekivati, s'obzirom da se i dalje bave paganstinom..tipa gde se pale svece, raznoraznim mlataranjem rukama i sl... O ovim sivim oblacima ti ja pricam.Ja stvari vidim mnogo drugacije i ako necu da negiram ovo sto si ti rekao.Ja za vreme celog posta i uskresnjeg i bozicnjeg moram ranije u Crkvu da uhvatim mesto da ne bi ostao na ulazu.Podsecas me na onog iz svetog pisma sto se molio "hvala ti Boze sto nisam ko ovi ostali ljudi" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука