konstantin Написано Август 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Tema je odavano za katanec ,toliko urednika na forumu ..a niko da primeti...pih Zaista nema smisla da je dalje produbljujemo, 5 strana, a malo toga kvalitetnog je napisano Evo i ovom prilikom se izvinjavam ako sam koga uvredeo, sablaznio, isprovocirao, poremetio u njegovom duhovnom zivotu i slicno Oprostite meni budalastom Sad moze 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 nema ovde svađe :smiley: ja mesim kolač, konstantin nosi krompir, Željko gleda u kristalnu kuglu, i onda ćemo svi zajedno uz blagoslov 0110_hahaha da uživamo u tom kolaču :smiley: Evo ja ću da stojim i da služim 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Него да се вратимо ми на тему . А брату костадину препоручујем да не прави више оф топике, поготово таке врсте. Даклем има разнијех прича о овом датуму . Једна је како сам негде читао да је то по календару Маја, али колико ја знам то није никакво пророчанство о крају света него су једноставно Маји дотле израчунали календар, што не значи да га не би наставили даље да су опстали. Као када ми рачунамо покретне празнике , па израчунамо за неких 100 наредних година. А што се тиче трећег свецког рата,ту је било разних предвиђања и прорицања. Оно што знам сигурно јесте да су руски старци говорили да ће тај рат бити веома гадан и да ће малтене истребити људе. Оно што су други неки говорили и предвиђали и предвиђају као геополитичари на пример јесте да тренутно нема суперсиле која би се супротставила НАТО-у и Америци , те да је трећи свецки мало известан, мада уколико Русија ојача и направи неки нови војни блок , могуће је да ће НАТО покушати то да разруши милом или силом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 ??? ??? ?? ????? ???? ???????? ? ?????????? ? ?????????? ??? ????????????? ?? ?????? ????? ?? ???????? ???? ????????? ???? ?? ?? ????????????? ????-? ? ??????? , ?? ?? ?? ????? ?????? ???? ????????, ???? ??????? ?????? ????? ? ??????? ???? ???? ????? ???? , ?????? ?? ?? ?? ???? ???????? ?? ?? ??????? ????? ??? ?????.Nemoj da izostavis severnu Koreju Mali ali prgavi 0110_hahaha Svi u ratnoj pripravnosti vec duze vreme! "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2009 ??? ??? ?? ????? ???? ???????? ? ?????????? ? ?????????? ??? ????????????? ?? ?????? ????? ?? ???????? ???? ????????? ???? ?? ?? ????????????? ????-? ? ??????? , ?? ?? ?? ????? ?????? ???? ????????, ???? ??????? ?????? ????? ? ??????? ???? ???? ????? ???? , ?????? ?? ?? ?? ???? ???????? ?? ?? ??????? ????? ??? ?????.Nemoj da izostavis severnu Koreju Mali ali prgavi 0110_hahaha Svi u ratnoj pripravnosti vec duze vreme!Kao ni jihad warriors, Nesto je o njima napisao Monah Nikolaj kao o vojnicima apoklaipse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Nisam znala... Ali Korejanci su mi opasno simpaticni 0110_hahaha "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Nisam znala... Ali Korejanci su mi opasno simpaticni Pa mozda, al meni su ipak Koreanke simpaticnije 0110_hahahajedino su mislimani u stanju da pokrenu vojsku iz Jovanovog otkrivenja od 200 miliona ratnika, barem prema tumacenju monaha nikolaja Veliki mirotvorac, bas simpatican neki cika 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Pa kad vam je taj poljak brat u Hristu, sto se ne pomolite za nejga na proskomidiji kad je to tako? To sto je on dobar kao ceovek, nema apsolutno veze sa njegovim ispovedanjem. Cilj pisanja je svakako da realno pogledamo stanje danasnjice, uzimajuci pri tom sve moguce cinjenice koju ukazuju na apoklaipsu po mom nacinu razmisljanja,koje totalno odudara od vecine na faorumu.Al bas zato i postoji diskusija da svako iznese svoj stav.Ja nisam ni optuzio nekog da je mason, vec kazao da postoji mogunost.Od Marka Efeskog nisam nista procitao, al znam da je bio veliki borac za pravoslavlje i veliki protvnik Zapada i RMK zajednice. ??? ?? ? ????, ?? ?? ?????? ??? ?? ????????? ?????????? ? ?? ??? ????? ?? ??? ???... ?? "???" ?? ????, ???? ? ??? ????. ?????? ? ?????????. ??, ?????? ????? ?? ?? ??????? ??????, ? ?? ?? ????? ????? ????????????. ?, ?????, ??? ???? ????? ??. ????? ???????, ???????????? ?? ?? ??????? ????? ? ???? (?????? ?? ?????? ??????), ?? ??? ? ??? ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ????. ????? ?? ?? ??????? ??????? ?????? ???? ????? ??????? ??? "?????????" ? "?????????". ?? ???? ???????? ?? ??? ?????? ?? ????? ??????, ? ?? ?? ?????? ? ?????? ??????. ??????? ?? ?? ??????? ??? ?????????? ?????? ?? ?????????, ??? ?????? ??????????? ?????????, ??? ????? ??????? ?? ?? ?????, ?? ?? ?????? ??? ?? ???? ??? ???... ??????? ?? ????? ???? ???? ?? ???????????? ????????? ??? ??? ??? (???????????? ? ???????????) ???? ?????? ????? ???????. ?? ?? ?? ?? ???????? ? ??????????, ????? ?????? ?? ????. ????? ????, ????? ????. ?? ???? ?? ?? ?? ????????? ? ?? ?? ?????? ?? ????????? ???? ? ???????. ?? ???? ? ???, ????? ?? ??????????? ??? ???? ??? ????? ???? ??????? ?? ?????????, ??????? ?? ????????? ? ???????????, ????? ???? ? ?????? ??? ??????? ?????? ????? ????, ??? ?? ????? ?????? ? ???? ??????? ????? ????, ??? ?? ????? ???????? ?? ???? ??? ???? ?? ????? ????? ??? ?????? ????? ???? ??? ?????? ?????????.????? ?? ?? ???? ?? ??? ??????? ? ??? ???????? ??????? ???? ?? ?? ?????. ? ????? ??, ?? ??? ??? ????????? ????????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2009 ??? ?? ? ????, ?? ?? ?????? ??? ?? ????????? ?????????? ? ?? ??? ????? ?? ??? ???... ?? "???" ?? ????, ???? ? ??? ????. ?????? ? ?????????. ??, ?????? ????? ?? ?? ??????? ??????, ? ?? ?? ????? ????? ????????????. ?, ?????, ??? ???? ????? ??. ????? ???????, ???????????? ?? ?? ??????? ????? ? ???? (?????? ?? ?????? ??????), ?? ??? ? ??? ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ????. ????? ?? ?? ??????? ??????? ?????? ???? ????? ??????? ??? "?????????" ? "?????????". ?? ???? ???????? ?? ??? ?????? ?? ????? ??????, ? ?? ?? ?????? ? ?????? ??????. ??????? ?? ?? ??????? ??? ?????????? ?????? ?? ?????????, ??? ?????? ??????????? ?????????, ??? ????? ??????? ?? ?? ?????, ?? ?? ?????? ??? ?? ???? ??? ???... ??????? ?? ????? ???? ???? ?? ???????????? ????????? ??? ??? ??? (???????????? ? ???????????) ???? ?????? ????? ???????. ?? ?? ?? ?? ???????? ? ??????????, ????? ?????? ?? ????. ????? ????, ????? ????. ?? ???? ?? ?? ?? ????????? ? ?? ?? ?????? ?? ????????? ???? ? ???????. ?? ???? ? ???, ????? ?? ??????????? ??? ???? ??? ????? ???? ??????? ?? ?????????, ??????? ?? ????????? ? ???????????, ????? ???? ? ?????? ??? ??????? ?????? ????? ????, ??? ?? ????? ?????? ? ???? ??????? ????? ????, ??? ?? ????? ???????? ?? ???? ??? ???? ?? ????? ????? ??? ?????? ????? ???? ??? ?????? ?????????. ????? ?? ?? ???? ?? ??? ??????? ? ??? ???????? ??????? ???? ?? ?? ?????. ? ????? ??, ?? ??? ??? ????????? ????????????. 1. nije mi cilj da nikog ponizim, sala je napisana u afektu2 Moze lis amo naziv knjige i cije je izdanje 3Nisam ni pozivao na linc 0110_hahaha 4 Napokon da se slozimo oko necega 5Postavio sam vam knjigu o starcu gavrilu u ovoj temi, par postova unazad, mozda niste primeteli.A evo video klip za Nikolaja, preporucujem svima da odgelaju sve klipove http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WsI4yumixmc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Хвала на одговорима, брате, али замолићу све који буду гледали ове клипове да их одгледају са великом мером предрострожности, нејпре због тога што је о. Николај, на жалост, више пута усудио да прориче крајеве света, који се , ето нису десили. Друго, то је његова визија вере, ипак он нема теолошко образовање (наравно, то не смета човеку да буде свет), био је поштар који је отишао у манастир. Немам намеру да њега осуђујем, не дао Бог, али његови ставови немају теолошко утемељење и у много случајева је изноење личних ставова који никако нису ставови Цркве. Иначе, књига се зове "Свети Марко ефески, житије дела, служба". Мислим да није шала за некога рећи да је "пих" но добро, нису нам исти укуси за шалу, и вероватно да ја грешим. Опрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Hmmm, ponovo dolazim do mimoliazenja razmisljanja sa vama.Pa zar Apostoli nisu bili najobicniji ribari, carinici..itd, Jovan Krastitelj, zavrsi li on akkave stuidie, pa ipak je najveci od rodjenih od zena???Ko se od njih teoloski obrazovao, sta je rekao gospod za Fariseje koji su bili obrazovani u to doba, tesko vama licemeri... ne Gleda Gopod valjda ko ima kakvo obrazovanje, vec kakvu dusi ima :smiley: i samo ispravite me , al ja ne znam o kakvim je to rokovima govorio otac nikolaj i kad?Ja imam njegovu jednu jedinu brosuri i znam za ovaj intervju sa njim. Za "pih",evo ajvno se izvinjavam svim modovima koje sam tom prilikom uvredeo.A za knjigu kakav je stav, ipak se u njoj nalaze vizije ili misljenja dav sveta Ruska oca ??? Evo i knjige http://www.esnips.com/doc/5e0d8934-bb1a-43da-b7bc-97af449df56f/%C5%A0TA-%C4%86E-SKORO-BITI/?widget=documentIcon-Prorocanstva Vazno, niko od njih nije spomenuo datum 21 12 2012, pocelo je sa najavom buducnosti preko filma, a evo gde smo stigli...da se ljude ne bune da su to datumi od nekih pravoslavnih otaca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Мислим да се не могу поредити Апостоли са "обичним" људима. Јесте да су и они били рибари или шта већ, али су живјели у потпуно другом времену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 ?????? ?? ?? ?? ???? ???????? ???????? ?? "???????" ??????. ????? ?? ?? ? ??? ???? ?????? ??? ??? ???, ??? ?? ??????? ? ??????? ?????? ???????. ?? ?? ???????? ???? "??????", ????? ?? ?? ??? ???? ???? ?????? ????, ????, ???????, ?????????? ??? ???? ???? ????? ?????? ?? ??????, ?????, ? ??????? ?????, ????? ????? ?? ?? ?? ?? ?? ????????????, ? ?? ?? ????? ???? ?????? ???? ???? ?? ??????? ?????, ??????????? ? ?????? ????????? ??????? ??????? ??????? ? ????????? ????????? ?? ?? ????? ?????. ?? ????,??? ?? ????? ???????? ??? ???????, ??? ???????? ? ??? ?????? ??? ?? "??????????" ? ????????? ?? ???. ??????????? ????????? ????? ????????. ?? ?????? ?? ?? ????? ????? ??? ??????, ??? ???? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ??????? ????????????, ?????? ?????, ?? ?? ? ??????????, ?????????? ?? ??? ?????? ? ????????, ???????????? ????????? ??????? ??????? ???????? ?? ???????????? ? ??????? ????, ????????? ?????? ? ??????? ??????? ??????. 2000 ??????, ?? ?????? ???????? ?? ??????, ???? ????????? ???????, ??? ????? ????, ????. ????? ?? ???? ?????, ? ?? ??? ?? ????? ???????, ??? ??????? ?? ??? ???? ???. ????? ?? ??? ???? ??? ??????? ?? ???? ??? ???? ?? ??? ?????, ???? ? ?????? ????? ??????? ???????? ?????????, ?? ?? ???????? ??????. ?? ? ?.???????, ? ???? ?? ???? ???, ??? ? ??? ???? ??????????, ????? ???? ???? ????? ?????? ??? ??? ????, ? ????, ???? ?? ????. ? ? ?? ??? ??? ????? ???? ????, ?? ??? ? ???????????, ?? ???? ???? ? ?? ?????????. ??? ??? ??, ?? ???? ??????, ?? ???? ??????? ?? ?? ????? ?????????? ????, ?? ???? ????, ?? ?????????? ? ?????, ??? ?????? ?????, ?? ?? ???? ??? ?? ??? ??????,?????? ?????.... ????? ?? ?? ??? ?? ?? ????? ????? ?????? ????, ???? ?? ??????????.... 0205_whistling "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Проблем око овга датума је и тај што је много људи почело искрено да верује у то да он нешто значи и да ће се заиста нешто тада десити. Налетео сам случајно на једну бабу ,која је готово убеђена у крај света 2012 године , па ми каже да је између осталог и то разлог зашто више не долази у Цркву , јер је свакако све већ готово. Не знам тачно одакле јој та прича , али како сам је разумео неки су јој људи дошли у кућу и донели некакве брошуре о овоме датуму и крају света. Карађорђе би требао да зна о каквој је то секти или групи људи реч. Нисам нешто сигуран да они најупорнији као што су јеховисти овако нешто проповедају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Hmmm, ponovo dolazim do mimoliazenja razmisljanja sa vama.Pa zar Apostoli nisu bili najobicniji ribari, carinici..itd, Jovan Krastitelj, zavrsi li on akkave stuidie, pa ipak je najveci od rodjenih od zena???Ko se od njih teoloski obrazovao, sta je rekao gospod za Fariseje koji su bili obrazovani u to doba, tesko vama licemeri... ne Gleda Gopod valjda ko ima kakvo obrazovanje, vec kakvu dusi ima :smiley: i samo ispravite me , al ja ne znam o kakvim je to rokovima govorio otac nikolaj i kad?Ja imam njegovu jednu jedinu brosuri i znam za ovaj intervju sa njim. Za "pih",evo ajvno se izvinjavam svim modovima koje sam tom prilikom uvredeo.A za knjigu kakav je stav, ipak se u njoj nalaze vizije ili misljenja dav sveta Ruska oca ??? Evo i knjige http://www.esnips.com/doc/5e0d8934-bb1a-43da-b7bc-97af449df56f/%C5%A0TA-%C4%86E-SKORO-BITI/?widget=documentIcon-Prorocanstva Vazno, niko od njih nije spomenuo datum 21 12 2012, pocelo je sa najavom buducnosti preko filma, a evo gde smo stigli...da se ljude ne bune da su to datumi od nekih pravoslavnih otaca ???? ??? ???????? ???? ??????, ????? ?? ?? ? ??????, ???????????????? ???? ? ?? ????? (???????? ???? ??. ??. ?????. ????, ????? ????? ?? ?????? ???????? ???????????? ????? ?? ???? ????, ??? ??? ?? ?????? ? ????????. ????? ???? ?? ??????? ?? ?? ?? ????? ??????????, ?? ?? ????? ?????? ????????? ? ?????... ????? ??? ????????? ????? ???????? ?????. ??? ?? ????? ????? ?????, ???? ??????? ??? ?? ?? ????? ?????, ??? ?? ??????? ? ????? ??? ??????. ?? ?? ??????????? ??????? ?? ???????? ?????? ???? ?? ??????? ????????, ??? ????? ?????? ?? ???? ?? ????????? ????? ??????. ???????, ?????? ??, ???????? ?????? ???? ?? ???? ????????? (??? ? ?. ???????) ? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ??????? ?????????. ???? ?????????, ?? ?????? ? ??????? ?????? ?. ????????, ??? ????????? ?????? ?? ?? ??? "????????????" ????? ??????? ? ?????? ??????? ?????. ????, ????? ?? ????? ??? ???? ???? ?? ?????? ? ??? ??, ???? ?? ?? ???? ????? ?????????? ? ???? ?? ?? ??????? ???? ????? ?? ????. ?? ?? ??? ?????? ??????, ???? ????? ? ?????. ? ?? ??? ?? ?? ??????? ? ????? ????????? ?????, ?? ????? ?? ?? ???????? ? ????? ????, ????? ???????, ?? ????? ?? ?? ?? ???? ???? ? ??????, ??????????? ???? ? ???? ????????. ????? ???????? ?????? ? ????? ?????? ???? ????? ????????? ???????? ?? ? ?????? ???????? ???? ???????, ??? ???? ?????? ??????????, ?? ???, ? ????? ? ????? ????. ?? ?????? ?? ?? ???? ?? ???? ???? ?? ?????, ? ??? ????? ??? ?? ???? ???????, ???? ?? ?? ??? ?? ? ???? ? ?? ? ????. ?????, ???? ???????? ?? ????? ?? ???? ?????? ???? ???????. ???? ???? ?? ?? ????? ? ????? ??????? ??????? ? ?? ????? ???????. ???????? ?? ??, ????? ?? ??? ? ????? ??... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука