Jump to content

21 децембар 2012

Оцени ову тему

konstantin

Препоручена порука

zanimljivo je da mnogo cesto vidis te crne oblake , aimas toliku radost Hristovog vaskrsenja 0205_whistling

ako je vec tako da te ja podsecam na covek iz price iz Biblije, sta da ti ja kazem , nek to ucini Sveto pismo

Zasto vidis trun u oku brata svojega, a brvno u oku svome ne vidis.... 0409_feel

Sta dalje da diskutujemo kad je ovo tema o apokalipsi, a polagano prelazi u nas mali  verbalni rat

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Одговори 122
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ne kazem ja da nije stvarnost...Samo o vremenu i rokovima ne treba puno polemisati...

?????? ????! ???? ????? ????? ????? ? ??? 2012.??????, ??? ?????? ?? ????? ??? 1999.???? ?? ??????? ? "????? ???????" ?? ?????... ??? ???? ?????? ?????? ?? ?? ????? ?? "????? 2012."...

??????? ???????? 666. ???? ?????????  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

? ???? ?? ???? ???? ???? ? ?????????  :smiley:

?????? ?? ?? ???????? ?????? ???????, ? ? ?????? ?? ?? ??????, ?????? ?????  0205_whistling

????? ?????? ??????? ? ?????? ?? ?? ????????? ?? ??????????.

??? ?? ???? ??? ???????? 21.12.2012. ?????????? ?? ?? ??? ???????? - ??? ?????? ?? ???????? ???????? ?? ??????, ? ?????? ?? ???? ??????????? ?????? (?????? ??? ?????? ??? ??? ?????????? ????? ? ???? ?? ????, ? ????? ?? ???? ?? ??????...). ??? ???????? ????????? ????? ????? ???? ????????? ????? ?????????? ? ???? ??? ??...

''Zapravo se radi o tome da ?e na zimski solsticij 2012. Sunce biti poravnato sa središtem naše galaksije'' - ???? ??? ???? ???????  0110_hahaha  0104_cheesy

?????? ?? ??? ???? ???? ????? ? ??? ??????? ???????? ??? ???? ?? ?????? ???? - ?????? ? ??????????...

?????? ???? ????? ????? ???????, ????????? ??? ????? ? ???? ...

????? ???????? ?? ?? ??????? ?? ???? ??????? ??????.

?? ???????????.

?? ?????.

?? ????????? ???.

?? ??????.

?? ????? ??????.

?? ????.

?? ??????????.

?? ?? ??? ????, ????????? ??.

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ??? ???? ???? ????? ? ??? ??????? ???????? ??? ???? ?? ?????? ???? - ?????? ? ??????????...

? ??? ?? ???? ?????????   0202_238

???? ????, ??????? ????? ?? ??????? ????????.  klapklap 0205_whistling

???? ???? ?? ???? ????  joooj 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

е а имам једно питање:

јел ви разумете да се бавите сад секташењем кад проповедате нострадамусову, масонску и мајанску хороРскоп науку апокалипсе 2012. године?

Подели на овим сајтовима

Pa kad vam je taj poljak brat u Hristu, sto se ne pomolite za nejga na proskomidiji kad je to tako?

To sto je on dobar kao ceovek, nema apsolutno veze sa njegovim ispovedanjem.

Cilj pisanja je svakako da realno pogledamo stanje danasnjice, uzimajuci pri tom sve moguce cinjenice koju ukazuju na apoklaipsu po mom nacinu razmisljanja,koje totalno odudara od vecine na faorumu.Al bas zato i postoji diskusija da svako iznese svoj stav.Ja nisam ni optuzio  nekog da je mason, vec kazao da postoji mogunost.Od Marka Efeskog nisam nista procitao, al znam da je bio veliki borac za pravoslavlje i veliki protvnik Zapada i RMK zajednice.

. ?, ?????, ??? ???? ????? ??. ????? ???????, ???????????? ?? ?? ??????? ????? ? ???? (?????? ?? ?????? ??????), ?? ??? ? ??? ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ????. ????? ?? ?? ??????? ??????? ?????? ???? ????? ??????? ??? "?????????" ? "?????????". ?? ???? ???????? ?? ??? ?????? ?? ????? ??????, ? ?? ?? ?????? ? ?????? ??????.
Takodje treba da se vidi kako se sveti Vasilije Ostroski ophodio prema papi u svojim pismima i molbama za pomoc.sta smo mi onda bollji od sv.Vasilija pa da tu izoblicavamo bilo koga.I bas me interesuje misljenje ljudi na to sto je sv.Vasilije davao unijatima pravoslavne hramove da sluze misu.
Подели на овим сајтовима

kraj je tu, i treba ga prosljavati.

ziveo kraj totalistrichkom, obanljivachom sistemu crkve. Mi zivimo, a vi kako hovete  bleh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

ziveo kraj totalistrichkom, obanljivachom sistemu crkve. Mi zivimo, a vi kako hovete  :bstar:.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' />

??????, ????, ?????? ????? ?????!  0110_hahaha

''? ? ?? ???? ?????: ?? ?? ?????, ? ?? ???? ?????? ???????? ????? ?????, ? ????? ??????? ???? ?? ??????????.''

????? ????????? ?? ??????, ????? 16, ???? 18.

??? ??? ?? ????? ?? ?? ?? ????? ? ???????, ? ?? ?? ??? ????. :rstar:

Подели на овим сајтовима

ja bih baš volela da znam kako se to živi https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' />

? ???? ?? ?? "???", ????? ???? ??????? ???? "?? ??????"...

veruju?i su oni, kojima je "ispran mozak" :cheesy2:

a Mi su ateisti, kojima nije ispran mozak :cmizdrenje:

ali vinston je naš, samo to još ne zna  319.gif

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

ziveo kraj totalistrichkom, obanljivachom sistemu crkve. Mi zivimo, a vi kako hovete  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' />

????????? ????????????? ?? ??? ?? ?????? ????? ????? ?????, ? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ?? ????? ?? ?????????? ? ??? ???? ?? ?? ????? ??? ??? ? ??? ??? ??????.

? ???????? ?? ???? ???? ???????? ????????????? ??? ??????? ??????? ? ???? ???? ???????? ?? ???????????? ???????? ?? ?? ?? ????? ??? ???? ? ???? ?? ?? ??????????.

??? ???? ???????? ????????????? ?? ??? ?? ???? ????????? ?? ??????? ???? ????????? ????? ????????? ???????? ????, ???? ??? ???? ? ?????? ?????.

??? ??? ?? ????? ????? ?? ????? ????? ???????, ?? ?? ??? ?????? ???? ?????? ??? ??, ?? ???????, ??? ?? ?? ?? ????????? ????? ?? ?? ????? ???????? ??? ?????? ??? ?????, ? ???? ?? ??? ?? ????????? ?????.

???????? ????? ??? ??????????? ?????? ?? ??? ?? ???? ?? ?? ??????? ??? ?? ????? ?? ?????? ???? ????? ?????, ???? ??? ???? ???? ?? ?????, ??? ????? ?? ???.

?????, ??.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Мислим да су они моја браћа у Христу, који су заблудели, за које се треба молити.

Оче Иване,јасно је да се требамо молити за заблуделе и остале инославне људе,али није ми јасно како су нам римокатолици или било који други (јеретици,одпадници од Цркве) браћа у Христу,када смо то само ми који исповедамо један "Символ Вере" и припадамо једној спасоносној Васељенској Цркви као телу Христовом,што даје закључак да они који нису у Цркви нису наша браћа у Христу,већ само браћа по прародитељима (Адаму и Еви).

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

детаљи колега, детаљи  klapklap

ја знам рецимо да врло ретко ко од нас у Цркви заиста исповеда Никејски Символ вере иако га зна. знаш и сам колико људи нема представу ко је и шта је Господ. у смислу да га не разумеју ...

мислим да је то случај и са катилицима, с тим што су ту негде између некрштених и крштених, зар не?

а о монофизитима и осталима, да не улазимо у ширину ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...