antoneta Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Nikola i Nikolina ? ???????? ?? ????...? ???????... "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 pa recimo ja tu razmisljam o vecem broju ako Bog da... pa recimo ovako par imena koja mi se bas dopadaju Serafim-Jakov-Makarije-Noel-Vitalije Sonja-Jelisaveta-Olga-Arta-Tavita-Tekla za pocetak to..a vremenom..ko zna?? dada to su ta neka imena koja ulaze u izbor.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Martina,Djulijana,Frosina,Masa,Selena,Krsman,Tadija i Vangel... u Vangel je predivno!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Martina,Djulijana,Frosina,Masa,Selena,Krsman,Tadija i Vangel... u Vangel je predivno!!!! ?????? ??? ?? ?????? - ? ??????.... "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Martina,Djulijana,Frosina,Masa,Selena,Krsman,Tadija i Vangel... u Vangel je predivno!!!! ?????? ??? ?? ?????? - ? ??????.... klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap krasno!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 meni se puno svidja sIMONA.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 da,da.. a onda musko je lijepo Simeon.. zamisli.. Simeon i Simona klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 meni se puno svidja sIMONA.... ?????????? ? ??? ?????! klapklap "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 у човече занимљива имена, никад чуо за пола ових ... klapklap iskra_mala је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 ? ?????? ????????? ?????, ????? ??? ?? ???? ???? ... klapklap mozda ti i zatrebaju klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 машко: Леонид, Атанас женски: Марија, Макрина, Текла ПС: веројатноста дека нункото (кумот) ќе ми крсти дете со име Макрина или Текла е приближно 0 :cheesy2: Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 menjaj go kuma ti..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Luka, Mateja, Marija, Nikolina, Angelina, Matrona, Nikola, i tako dalje............. 1305_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Dorotea.....mi se puno svidja Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Luka, Mateja, Marija, Nikolina, Angelina, Matrona, Nikola, i tako dalje............. 1305_womens Angelina je zaista divno! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука