antoneta Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Martina,Djulijana,Frosina,Masa,Selena,Krsman,Tadija i Vangel... "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 МИРОНА је дивно женско име... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantelija Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Maksimilijan. 0202_238 Šala. Dogovoriću se o tome sa ženom.. Ne bih voleo da mi sin ima neobično, neuobičajeno ime. Dakle: Miloš, Marko, Petar.. A od ženskih imena, Petra, Katarina, Milica.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 staša Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 ?? ?? ???? ????? ???? ????, ? ?? ??? ??? ?? ???? ????? ???? ?? ????????? ???? ?? ??? ????? ?????????? ???? Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Maksimilijan. klapklap Šala. Dogovori?u se o tome sa ženom.. dada Ne bih voleo da mi sin ima neobi?no, neuobi?ajeno ime. Dakle: Miloš, Marko, Petar.. A od ženskih imena, Petra, Katarina, Milica.. ????? ??? ??? ?? ?? ??? ????? ???? ??? ???? ???? ?????????, ???? ??? ?? ???? ????, ??? ?? ?????? ???? ??? ?? ??? ????? ?? ???? ?????? Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Cudi me da se jos niko nije odlucio na imena tipa:Neron,Dioklecian,Klaudije...Mislim kad vec zagovaramo bratsvo i jedinstvo, moze i Joza klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 у мојој фамилији се наслеђују имена, ал пошто су сад сва заузета мање више, ил ће морати неко д'умре, ил ћу ја морати д'уведем нека нова. мислим да ће то, сем престанка слављења календарске нове године и рођендана и увођења слављења славе пре упокојења мог оца (о да, и за то сам оптужен) и имендана, бити још један закивак у ковчег пропадајуће комунистичке идеологије у мојој породици, хихихихихихихихихихихи (јесте, свашта још постоји у Србији). укратко уводим још ''новотарија'', и то на веома болан начин, јер су имена већ договорена, а до сад су се бирала, суфлирала и вагала: први мушкић ће да се зове Михајло, у славу моје славе светог архангела Михајла, за друге ћемо лако klapklap девојчице би могле да се зову Вера, Љуба/Љубица, Нада (једно од та три сигурно) у славу мог имендана - свете Вере, Љубави и Наде и мати им Софије, а онда варијације неког женског имена по избору. пс са јелком се још нисам изборио, мислим јелка за бадњак, ал онај вел'ки. 0104_cheesy Natasa. је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Cudi me da se jos niko nije odlucio na imena tipa:Neron,Dioklecian,Klaudije...Mislim kad vec zagovaramo bratsvo i jedinstvo, moze i Joza klapklap ??? ??? ??????? ?? ????? ??? ??????, ?? ?????? ?? ?????????, ???????? ??? ?? ... ? ?? ?? ??? ?????? ??????? ??????????? ????????, ?? ?? ??????? ??????, ??????? ?? ?? ??????????????? dada ?? ?? ???? ?? ???? ????? ???????? dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Najpogostejša moška imena 2007 1. Luka 2. Nik 3. Jan 4. Nejc 5. žan 6. žiga 7. Anže 8. Aljaž 9. Gašper 10. Jaka 11. Rok 12. David 13. Jakob 14. Anej Najpogostejša ženska imena 2007 1. Lana 2. Sara 3. Eva 4. Nika 5. Lara 6. Ana 7. Zala 8. Ema 9. Neža 10. Maša 11. Nina 12. Hana 13. Maja 14. Klara 15. Anja to su slovenci,kratko i jasno.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
darko djogo Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Лука је и код нас популарно, знам неколико новороених Лука (знам, лична имена немају множину)... Супруга и ја смо сину дали име Евгеније. "Tak nám zabili Ferdinanda," "Kterýho Ferdinanda, paní Müllerová?" otázal se Švejk "já znám dva Ferdinandy. Jednoho, ten je sluhou u drogisty Prùši a vypil mu tam jednou omylem láhev nìjakého mazání na vlasy, a potom znám ještì Ferdinanda Kokošku, co sbírá ty psí hovínka. Vobou není žádná škoda." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Filip,Petar Sara,Marina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantelija Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 E, ja se setih jednog kriterijuma, da ga pomenem: ne bih deci davao imena koja su najčešće monaška, kao što su Atanasije, Georgije, Joanikije.. Ako hoće da se monaše, imaće tu opciju. Zašto bih im natovario taj teret, da u mirjanstvu nose monaško ime? Takodje, ne bih davao ova, u današnje vreme, moderna imena: Stefan, Luka, Lazar / Sara, Tara, Andjela.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest MiraSB Написано Август 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Nikola i Nikolina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Olga...trenutno najlepse ime jer ga nosi moja bratanica...retko ime - sto je brat hteo...toliko lepih imena ali se uvek ponavljaju 5-6 istih pa ti postanu dosadna...a uskoro sa Bozijom promisli i Jovan je na putu... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука