horatio Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Ako Bog da da imamo ćer, bez dileme - Anđelija! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Ako Bog da da imamo ćer, bez dileme - Anđelija! Браво тако се зове моје ћерка! keka and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Браво тако се зове моје ћерка! Neka je živa i zdrava! Prelijepo ime ste joj dali! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Ako Bog da da imamo ćer, bez dileme - Anđelija! Прелепо име. Пет пута лепше него страно Ангелина. Драшко and horatio је реаговао/ла на ово 2 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Moja deca se zovu Ana i Danilo , imala sam i sina Petra ,( Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radovanka Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Ženska: Zoja, Iskra, Sanja.Muška: Dositej, Viktor, Stefan, Relja i Kosta ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брка Јовановић Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Хмм... имена? Једна моја познаница има два мала сина Танасија и Василија, што су данас прилично неуобичајна, старинска имена, а то је мени тако слатко... мали Таса и Васа :0104cheesy: Ја би моје клинце, ако да Бог па дође и за то време, крстио овако: Момке, Огњен, Страхиња, Марко, Вељко, Бошко, Срђан, углавном та нека ,,јуначка" имена, ladan а можда и нешто као Таса и Васа :laugh: А цурице, немам појма, Анђелија ми је предивна, можда Николија или нешто тако а ако би којим случајем било три девојке, лапа би ми била и комбинација Љиљана, Ружица и Љубица. Али наравно требала би ми сагласност са женом и кумовима... Мада како кажу наши стари: ,,Прво скочи па викни ОПА!" што ће рећи дај прво да се оженима па ће онда да видимо за после ... keka, Срђан Ранђеловић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marta . Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 kada bi bio decak definitivno David,a devojcica recimo Darija:)) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Момке, Огњен, Страхиња, Марко, Вељко, Бошко, Срђан, углавном та нека ,,јуначка" имена, ladan pivo Ако будем имао децу... Синови: Николај, Алексеј, Никодим... Ћерке: Милица, Јелица, Зорица... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Zenska imena: Sofija, Andja.... Muska: Luka,Mihailo,Djordje... Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Стефан, Јован, Лазар, Милица, Анастасија... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Не постоји нити мушко нити женско српско име на слово А. НЕ ПОСТОЈИ. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Такође не постоје српска женска и мушка имена која почињу словима Е и Ф... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Сину сам дала име Душан, а муж је дао кћерки име Милица. Такав је договор пао, ја дајем мушка имена а муж женска. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Сину сам дала име Душан, а муж је дао кћерки име Милица.Такав је договор пао, ја дајем мушка имена а муж женска. То су српска имена. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука