Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 ahhahaha pa i jeste! 1305_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Nikolu imam vec 0104_cheesy Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Lepo, ja nemam 1305_womens jos................ 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 мушка : Христивоје, Веселин, Спасоје (од јеврејског Јешуа - Исус), Обрад .. женска : Милица, Миља, Душица, Сунчица ... 1305_womens У сваком случају увек са српском етимологијом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Kad smo kod Spasoja, znam jednu osobu pod tim imenom...Bogoslov na fakultetu...Fin momak zaista... 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Ја волим стара Српска хришћанска имена.Не свиђа ми се шта се данас млади парови одлучују на неку своју посебност па дају деци необична имена са што мање слова у имену.Као да праве од детета уникат,али на погрешан начин.Дакле: мушка - Јован,Сава,Павле, Петар,Василије,Ђорђе,Никола,Михаило,Александар,Милан женска - Василија,Милица,Јелена,Ана,Теодора,Ангелина "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Ja sam Petar dala ime mom bratu koji je preminuo na jedan dan posle rodjenja... A Mateja drugom bratu koji je mrtav rodjen... Nijedan nije krsten ali ja sam im od mila dala ta imena... 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o aca Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 По мени драга браћо и сестре! Није питање које име, него какво. Мишљења сам да имена имају свој значај и смисао. Као рецимо АДАМ значи ЦРВЕН;ЕВА ЧОВЕЧИЦА, АРСЕНИЈЕ - храбар и тако даље. Имена носе поруку , благослов и обавезу да носећи их подражавамо њиховом значењу и онима који су их носили пре нас а обавезали нас својим добрим делима и љубављу према човеку. Моја деца се зову по старини: СТЕФАН ТЕОДОРА ДУШАН МИЛИЦА; надам се да ће носити венац Божијег дара благословени храброшћу и овенчани љубављу. Много грешни раб Божији свештеник Александар перлешки. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 :smiley: lepa imena zaista... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 ?? ???? ????? ????? ? ??????! ???? ?????? ???? ???, ???? ?????. ??????? ??? ?? ????? ????? ???? ?????? ? ??????. ??? ?????? ???? ????? ?????;??? ????????, ???????? - ?????? ? ???? ????. ????? ???? ?????? , ????????? ? ??????? ?? ?????? ?? ??????????? ??????? ??????? ? ????? ???? ?? ?? ?????? ??? ??? ? ????????? ??? ?????? ?????? ?????? ? ??????? ????? ??????. ???? ???? ?? ???? ?? ???????: ?????? ??????? ????? ??????; ????? ?? ?? ?? ?????? ????? ??????? ???? ???????????? ????????? ? ???????? ???????. ????? ?????? ??? ?????? ????????? ?????????? ????????. ???? ?? ????? ?????! ?? ?? ????? ?????? ???? ?? ?????? ????????....???? ????? "???????" ??? "????????" (???? ? ??????????? ??. ????????? ? ???? ??????? ??????? ?? ?????????? ?? ??????).....? ???? ??? ? ????? ?? ?????? ????????? ????? (?? ???????????? ?????????). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Jaoj da bre, ali ima i zemlja crvenica... 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Jaoj da bre, ali ima i zemlja crvenica... kriminalac??, ?? . ???? ???? ?? ???? ?????? ????????... ??????, ?? ?????????? ?? ????? ???? ???????, ?????? ???? ????.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Vec dala : sin Djordje cerka Milica iskra_mala је реаговао/ла на ово 1 Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Tanja,bas lepa imena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Vec dala : sin Djordje cerka Milica Prelea imena...Meni ne padose napamet ta imena ali su stvarno super... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука