Ненад Р. Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 И ја се надам да ће да имам исто толико деце . Ех да сје већина људи као ти и ја беле куге неби било. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Ja sam za sina htela neko ime nasih apostola... I na kraju bi Filip. A svidjaju mi se i Pavle, Mateja... Nemanja mi je jako lepo ime uvek bilo ali nismo se slozili bili bivsi muz i ja... Devojcica bi bila Natalija, Nikolina ili Jovana... nana and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Ne planiram skoro decu... Ali ako, nekad' bice Sara ili David ^_^ Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Николај ( Nikolai), а ако буде ћерка онда Елизабета (Elizabeth) или Катарина (Catherine) А за дргуго дете Liam ако буде мушко,а ако буде женско онда Анастасија ( Anastasia ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amour Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Hristina ili Simona A za decake mi je mnogo teze da se odlucim, ali Petar i Lazar su mi oduvek bila lepa imena :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Malo sam staromodna po pitanju toga. Naime ako se dete rodi na praznik, po meni ono već dobija ime. Ukoliko je redovan dan onda neko starinsko srpsko ime. Crnokosa, mbr76, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 За почетак ,боље да сазнате име мужа или жене... sHa_sarcasticlol Драшко, Mилена КШ, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Sindjelija... baš lepo i zanimljivo ime. U žitiju djakona Avakuma piše da se tako zvala majka igumana Pajsija JESSY, Istochnik and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/433024/Okrecemo-se-tradiciji-Imena-nasih-baka-i-deka-ponovo-u-modi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Моје, скромно, мишљење је да деци треба да се дају ИСКЉУЧИВО српска (словенска) имена. Шта више, противник сам и хришћанских имена која дајемо својој деци. Ем ништа на нашем језику не значе,ем се на такаав начин деградирају имена која треба да носе монаси... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Имам ћеркицу Дуња..када би дао Господ да поново будем мама дечак би се звао Илија,Стефан а девојчица Ана,Евгенија.. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Ја би волео да се више користе стара српска имена као што је Јелисавета , Живка , Станика , Властимир , Радомир ,Миливоје , Милоје и тако даље . Таква би имена дао деци. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Сјетих се још једног доброг мушког имена које би ми могло користити приликом именовања - Спиридон. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Богољуб, Братислав, Братољуб, Бранимир.... Владимир, Веран, Видак, Видоје, Видан... Гвозден, Горан, Горчило, Голуб... Драган, Драгутин, Драгиша, Добривоје... Жарко, Жељко, Желимир... Зоран, Златибор, Златко, Златан... и многа друга која имају своје значење на српском језику. Чим не значи ништа на српском језику, није српско. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 И Бранислав је лепо име. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука