Јаков. Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Kako se zaštiti od spolnih bolesti (Saveti doktora Lava) Dr.Love Mi smo pravoslavni, i živimo u braku ili u vanbračnoj vezi. Podrazumeva se da imamo jednog sudionika u bračnim dužnostima (suprug-a, ljubavni(k)ca, (dečko)).... šta je ono osnovno kako možemo da budemo sigurni da se nećemo razboleti od spolnih bolesti... ---------------------------------------- Za one koji tek upoznaju nekoga... 1. Dobro upoznajte svog partnera 2. Pričajte dosta međusobno 3. Po mogućstvu izlazite što češće 4. Verujte mu-joj Nakon toga naravno dolazi do telesnih kontakta --------------------------------------------------- Za one koji su u braku ili već u vezi (vanbračnoj ili ljubavnoj) 1. Dobro upoznajte svog partnera (muža-ženu-ljubavni(ka)cu) 2. PRičajte dosta međusobno 3. Po mogućstvu izlazite što češće 4. Verujte mu-joj Telesni kontakti se u ovakvim vezama već podrazumevaju ------------------------------- Za one koji nemaju nikog.. 1. Upoznajte nekog i primenite 4 tačke navedenih gore ------------------------------- U principu sve ono o čemu se priča u žemskim časopisima (pilule, dijafragma, filmovi, kondomi,...) su sekundarni. Bez verovanja svom partneru (žena-muž-ljubavnici)..nema ništa bez tog poverenja. girl_jumping Doktor Love (Lav) savetuje.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Pitam se pitam...jesi li ti taj famozni Dr.Love? girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Pa da jesam ja bih kako već slika kaže... mogao da ubrizgam ljubav svuda...a nekako mi ne uspeva da je ubrizgam kod tvojih kolega(gica) iz mod-admina. girl_jumping Tu pomaže samo intervencija sa Nebesa ili operacija hipotalamusa girl_jumping Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 VSI bi bio idealan u ulozi Fernanda Martineza girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Pa da jesam ja bih kako već slika kaže... mogao da ubrizgam ljubav svuda...a nekako mi ne uspeva da je ubrizgam kod tvojih kolega(gica) iz mod-admina. girl_jumping Tu pomaže samo intervencija sa Nebesa ili operacija hipotalamusa girl_jumping Kod kojih koleginica?Mi te volimo sve...sad kad napokon znamo da si ti taj Dr.Love...još ćeš morati i da bežiš od nas kad počnemo da te jurimo,sve od reda...a nigde da se sakriješ girl_jumping girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Fernando Martinez? Mislila sam da je VSI turskog porekla girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Doktor Lav pruža utehu svima..i turci, i seldžuci, i srbi, i maležani... A to je sve samo zato što Dr. Love voli da voli Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Администрација : - Занимање ? Еским : - Ловац. Администрација : - Брачно стање ? Еским : -Ожењен, троје деце. Администрација : - Пол ? Еским : - Северни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Fernando Martinez? Mislila sam da je VSI turskog porekla girl_jumping Kao da je bitno. Izgradili su isti smek. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Fernando Martinez? Mislila sam da je VSI turskog porekla girl_jumping Doktor se (ja nisam Dr. Love) u Turskoj predstavlja kao Dr. Aşk Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Fernando Martinez? Mislila sam da je VSI turskog porekla girl_jumping Kao da je bitno. Izgradili su isti smek. Ma,nije bitno,ali ipak ti latino mačo levers se malo više eksponiraju u javnosti. Ali sad će Vladan da razbije sve isfabrikovane iluzije...dakle VSI novi dr.mr.Love girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Dr Love,moram da ti se zalim.Ja nemam nikog. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Dr Love,moram da ti se zalim.Ja nemam nikog. Misliš,nikog...somebody to love or somebody to love you? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Anastasija,oboje.Mislim nekog da se volimo uzajamno i cuvamo od spolnih bolesti. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Anastasija,oboje.Mislim nekog da se volimo uzajamno i cuvamo od spolnih bolesti. bliss jeeee bliss jeeee Bar ti smisao za humor nikako ne nedostaje girl_jumpingVerujem da ipak postoji neko ko te voli...možda to i ne znaš.A i da nije tako,pojaviće se,vremenom,Neko.Ali ovo je tema za Dr.Love,daleko sam ja od toga.Bolje njega da pričekamo :bla: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука