Jump to content

Kako se zaštititi od spolnih bolesti

Препоручена порука

Dr. Love me je ovlastio da mogu u njegovo ime davati neke savete i komentarisati, ali opet se ograđujem da ja nisam Dr. Love.

Odgovor za Izi:

Draga Izi, kažeš da nemaš nikog. Preporučujem ti da sedneš i na papir staviš koji su to razlozi. Nek budu razlozi i do tebe, ajde da počnemo da ih rešavamo.

Ja sad ne vidim tvoj avatar, ali sećam se one slatkice koja je bila na starom. Samo na ljupkost i vedrinu koja zrači sa fotke, (a moš misliti kako je to tek uživo) imaš prednost nad hiljadama plastikanerki. Pa ajde da guramo i ističemo onda tu ljupkost. Kako, možda me pitaš...?

Vrckanje, pošalice, bez preteranog umovanja, neki ovlaš dodir rukom ili nogom...i to je to..

Ako treba da razrađujemo...samo reci...opiši situacije u kojima si se nalazila i one kada to nije bilo to...

-------------------------

Odgovor za Drageta:

Dragi Dragi, veze zasnovane na trenutnoj strasti nisu moj fah. Poznate su mi veze kada je razlika među partnerima u godinama veća i retko kada je ta veza proizvod ljubavi. Već se uglavnom radi o strasti i nekim kompleksima..A pošto mi ovde pričamo samo o ljubavi i "zaljubljivanju" na tvoje pitanje ti ne mogu odgovoriti.

Dr. Love preporučuje: VOLIM DA VOLIM

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...