cloudking Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Цитат Decko ocito pokusacva da se pronadje. Otud takav site, otud i zelja da pise na pravoslavnom forumu. Ja se iskreno nadjem da ce pronaci hrista i stideti se ovog dela svoje proslosti. Sta je za stid? On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Dobro, Mračnjak, ako me ignorišeš, kaži... mislim da ti se ne obraćam više. greengrin (i na prethodnoj strani me nisi konstatovao, a obratio sam ti se greengrin) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Цитат Dobro, Mračnjak, ako me ignorišeš, kaži... mislim da ti se ne obraćam više. (i na prethodnoj strani me nisi konstatovao, a obratio sam ti se confused) Sorry Ulicni, splet cudniih okolnosti pa ti nisam direktno odgovorio (mada sam u prethodinm postovima prilicno odgovorao na slicna pitanja...) Цитат Mračnjače, kako je došlo do toga da napraviš baš takav sajt? Meni padaju na pamet samo ove opcije: - I sam voliš da gledaš takve stvari, kakve postavljaš na svom sajtu - Pretpostavljao si da će biti velika posećenost na takvom jednom sajtu (a, to ti treba, bilo koji razlog da je u pitanju) ? Na mene je snazan utisak ostavio klip koji se zove chechclear... Kada sam ga prvi put odgledao nisam mogao tri dana da spavam i stalno mi je bio pred ocima. Tada sam shvatio da realnost mozda i nije potpuno onakva kakvom nam je svakodnevno predstavljaju u medijima, crkvama, razgovorima pa uostalom i slika koja nam se intuitivno sklapa pred ocima na osnovnu licnih svakodnevnih iskustava, zapravo nije jedina koja postoji i nije nuzno najtacnija. Izlozenost pravoj slci desavanja koja se odvijajau sirom planete mogu dovesti do unapredjenja sopstvenog misljenja o zivotu koji sami vodimo. Onog dana kad zivot prestanemo da prihvatamo zdravo za gotovo postajemo srecniji ljudi... Zivot je jedan i vrlo je vredan... nema durgih zivota, nema visih puteva niti zagrobnih zivota koje dobijamo kao nagradu za to sto smo bili dobri... samo ovo imamo i grehota je da ga protracimo time sto ce nam klip dospeti na mracnjaku... i uz to da ga prokomentarise neka budala na najbanalniji moguci nacin... - Ne volim da gledam takve stvari. Ali mi ne smeta... Gradjani Rima su u Koloseum isli ne da navijaju za gladijatore ili tigrove nego da vide prosuta creva i smrskane lobanje... Kad god se neko proveze pored saobracajne nesrece nikad ne skrece pogled vec zaintrigirano uspori da bi sto bolje video sta se sve tu desilo...fascinacija morbidnoscu je u ljudskoj prirodi... i u tesnoj je vezi sa znatizeljom jer morbidnost uglavnom opisuje ono sto najmanje poznajemo a to je smrt... -Dobra posecenost je sigurno plus. Ne krijem da mi je to od starta bila zelja. Da napravim sajt kakav ne postoji kod nas i da on ima veliku popularnost... bilo bi lepo uskoro i zaraditi neku kintu 0110_hahaha . Imao sam ponude da prodam sajt ali sam ih odbio... za sad pivo On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Цитат Na mene je snazan utisak ostavio klip koji se zove chechclear... Kada sam ga prvi put odgledao nisam mogao tri dana da spavam i stalno mi je bio pred ocima. Да ли је то клип о убиству овог војника? http://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Rodionov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Цитат Цитат Na mene je snazan utisak ostavio klip koji se zove chechclear... Kada sam ga prvi put odgledao nisam mogao tri dana da spavam i stalno mi je bio pred ocima. Да ли је то клип о убиству овог војника? http://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Rodionov Da to je taj. To je i prvi klip objavljen na mracnjaku... On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Пре десетак година смо објавили чланак о њему у епархијском часопису, чини ми се да је баш овај: http://www.vidovdan.org/arhiva/print407.html ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Цитат Цитат Decko ocito pokusacva da se pronadje. Otud takav site, otud i zelja da pise na pravoslavnom forumu. Ja se iskreno nadjem da ce pronaci hrista i stideti se ovog dela svoje proslosti. Sta je za stid? odgovorio sam ti ; onako sirovo i prosto na jeziku koji najbolje poznajes. Nije se svidelo administratoru Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Цитат Цитат Цитат Decko ocito pokusacva da se pronadje. Otud takav site, otud i zelja da pise na pravoslavnom forumu. Ja se iskreno nadjem da ce pronaci hrista i stideti se ovog dela svoje proslosti. Sta je za stid? odgovorio sam ti ; onako sirovo i prosto na jeziku koji najbolje poznajes. Nije se svidelo administratoru I dalje ne znam o cemu govoris, jer nisam video obrisani post, dakle- sta je za stid?... inace, poznajem nekoliko jezika, na kom tacno si mi se obatio? On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Цитат I dalje ne znam o cemu govoris, jer nisam video obrisani post, dakle- sta je za stid?... inace, poznajem nekoliko jezika, na kom tacno si mi se obatio? 0110_hahaha 0110_hahaha Verovatno na "socnom" srpskom .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Vidis ovaj Bilbija je hiljadu puta pametniji od tebe ; iako se ti samohvalises da govoris "nekoliko" jezika. 0110_hahaha Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Kad je o ironiji i sarkazmu rec, ljudi se dele u dve grupe... na one koji ih koriste i one koji ih ne razumeju... Jos uvek mi nisi objasnio zasto treba da me bude stid...? On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Цитат Na mene je snazan utisak ostavio klip koji se zove chechclear... Kada sam ga prvi put odgledao nisam mogao tri dana da spavam i stalno mi je bio pred ocima. Tada sam shvatio da realnost mozda i nije potpuno onakva kakvom nam je svakodnevno predstavljaju u medijima, crkvama, razgovorima pa uostalom i slika koja nam se intuitivno sklapa pred ocima na osnovnu licnih svakodnevnih iskustava, zapravo nije jedina koja postoji i nije nuzno najtacnija. Волео бих да ми појасниш како си разумео "реалност коју свакодневно представљају у црквама". Пошто написа у црквама, а не у Цркви, из тога се може закључити да си у више различитих цркава слушао проповеди, и зазузео одрређени став о томе а онда погледавши клип си схватио другачију реалност? Како те је конкретно тај клип навео да дожеш до закључка до ког си дошао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Ja ne pravim razliku medju religijama... meni su sve religije iste utoliko sto svaka za sebe misli da je najbolja i tu nema izuzetaka bez obzira da li pricamo o pravoslavlju ili sajentologiji... U tom smislu se poruke velike vecine tih crkava svode na "bog je stvorio svet za coveka, bog je stvorio coveka, bog je stvorio ljubav i slobodnu volju, bog nije zao, bog neizmerno voli svakog........" a nijedna crkva ne prica o stvarima koje se mogu ivdeti na mom sajtu. A to nije nikakva bolest ili morbidarija vec svakodnevna desavanja sirom sveta... - Nije bitan taj klip. On je zapravo poseban u tome sto je bio prvi. Nakon njega sam video mnogo drugih koji su daleko uzasniji pa mi nisu predstavljali problem (u toj meri). Poenta je da je to bio moj prvi susret sa takvim materijalom, a klip je mogao da bude i neki drugi. Ovaj ni po cemu nije poseban.. osim sto je i zvanicno prva dekapitacija koja se pojavila tako da je mnogima (a ne samo meni) taj klip bio prvi. On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Цитат U tom smislu se poruke velike vecine tih crkava svode na "bog je stvorio svet za coveka, bog je stvorio coveka, bog je stvorio ljubav i slobodnu volju, bog nije zao, bog neizmerno voli svakog........" a nijedna crkva ne prica o stvarima koje se mogu ivdeti na mom sajtu. A to nije nikakva bolest ili morbidarija vec svakodnevna desavanja sirom sveta... Како не прича? Пуна су Житија мученичких страдања са детаљним описима. То што ти не знаш да има не значи да нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 "Доста је сваком дану зла свога“ (Мт 6,34) "Сав свет у злу лежи" (1 Јн. 5:19) ево речи из Јеванђеља где се недвосмислено говори о злу или ти о "stvarima koje se mogu ivdeti na mom sajtu". Биће да се ниси нимало "распитао" шта то Црква свакодневно проповеда па доносиш закључке какве доносиш. Ал слава Богу овде си, на ЖРУ. Ништа није случајно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука