Jump to content

Питање за Мрачњака

Оцени ову тему

Ратко :(

Препоручена порука

Leleee... pa, ti si lud, bre.

Mogao bih da ti preporučim jednu tv emisiju, ako imaš satelitsku antenu (Hot Bird satelit).

U toj emisiji je još pre 3-4 meseca bila reportaža o onone što mu je krokodil uvrtao ruku. Inače, posle 2-3 godine se (glupson) vratio tom "sportu", pošto su ga zakrpili.

Samo da napomenem da IČČČČČ ne tražim takve snimke (ono na TV sam slučajno video), ali ako baš naletim na neki, mogu 'ladno da jedem sladoled i gledam to. Mislim, toliko ima drugih stvari na svetu od kojih mi se povraća...

p.s. da nisi Leskovčanin ti, a? Pitam zbog onog "be" u poslednjem tvom postu.

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Мрачњак, гдје проналазиш фотографије и снимке незгода, да ли имаш рецимо сараднике који те на исте упућују или искључиво сам трагаш за "материјалима"???

наравно, одговори ако ово не крши неко твоје правило или слично.

уздравље

Подели на овим сајтовима

I još...Pa i treba Mračnjak da nas zafrkava, on čovek, ima standard ponašanja - kako mu se svidi, a mi bi malo da budemo revnitelji, malo da koketiramo sa grehom, sa zlom, malo da se dičimo ljubavlju i ...da pustimo čoveka na miru da mu i dalje duša gnjili, jer pokažite mi tog duhovnika, koji bi mu nakon pogleda na sajt rekao I JEDNU pohvalnu reč.

Нисам духовник, али јесам православни свештеник и свакако да било ко нормалан не може имати похвалне речи за оне грозоте које никоме не бих препоручио да гледа, ако не жели да се узнемири и  да после тога има ноћне море и кошмаре. Додуше, имао сам пре неког времена (пре три недеље), (не)прилику да својим очима гледам масакр. Мрачњаков сајт не може бити едукативан и заиста не видим шта може бити едукативно гледајући мртве измасакриране људе.

Дакле, не препоручујем никоме, чак ни из знатижеље да погледа сајт.

Sajt k'o sajt. Raznih sajtova ima...

Zašto bi se zgražavali?

To su sve slike iz života.

Ja bih se pre zgražavao MONTIRANIH snimaka, slika...

A, kod njega su stvari iz života.

Neće da ide u Prime Time na RTS-u. To je samo sajt, pa ko voli nek' izvoli.

A, ima mnogo ljudi koji bi rado da im neko preporuči takav jedan sajt (nisu imali prilike da ga sami pronađu), tako da ću ja preporučiti nekima, za koje znam da će im se sajt dopasti sigurno.

Pošto nisam ni duhovnik, a ni sveštenik...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Мрачњак, гдје проналазиш фотографије и снимке незгода, да ли имаш рецимо сараднике који те на исте упућују или искључиво сам трагаш за "материјалима"???

наравно, одговори ако ово не крши неко твоје правило или слично.

уздравље

Sam skupljam "materijal"... mada mi ponekad neko od posetilaca preporuci nesto.

Naravno,  postoji i par strogo underground kanala u evropi preko kojih se moze doci do skakljivijih snimaka, ali vecina tih snimaka nikad ne dospeva na mracnjak, ima previse bolestije u tome...

Pored svega, ponavljam, kod mene nema snimaka sa zivotinjama, decom, i takozvanih CBT klipova... i ne samo CBT nego i svih klipova sa tematikom namernog samopovredjivanja...

Slucajno samopovredjivanje je s druge strane veoma dobrodoslo, i imam cak i kategoriju koja je puna takvih klipova... zove se "ljudska glupost" :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Sam skupljam "materijal"... mada mi ponekad neko od posetilaca preporuci nesto.

Naravno,  postoji i par strogo underground kanala u evropi preko kojih se moze doci do skakljivijih snimaka, ali vecina tih snimaka nikad ne dospeva na mracnjak, ima previse bolestije u tome...

Pored svega, ponavljam, kod mene nema snimaka sa zivotinjama, decom, i takozvanih CBT klipova... i ne samo CBT nego i svih klipova sa tematikom namernog samopovredjivanja...

Slucajno samopovredjivanje je s druge strane veoma dobrodoslo, i imam cak i kategoriju koja je puna takvih klipova... zove se "ljudska glupost" slava3

преведи леба ти то ЦБТ клипови bangin.... какве су то страхоте кад ни  ти немаш желудац за њих па их не објављујеш?

да ли си икада присуствовао лично или био "жртва" у одређеној незгоди?

ја јесам. мом пријатељу се у главу забила скоро трећина стаклене кошаркашке табле, друго се забила у бутни мишић прошавши на два цм од артерије а трећем је распарала лист од кољена до пете, до кости. даље да не причам како је све изгледало и на шта је личила дворана. имам и снимак јер су неки од родитеља снимали утакмицу али ти га нећу дати  winter :) 1405_love

Подели на овим сајтовима

Svaka ti cast za novi sajt smej.gif stadaradim!!! Samo mala ispravka za RUSKOG VOJNIKA , Dagestan je republika koja se granici sa Cecenijom i koja ima pretenzije slicne kao Ceceni. Mracnjak imam one filmove  od Sniper Juba, predpostavljam da znas o cemu se radi, iracani gadjaju snajperom americke vojnike! To bi trebao da postavis! smej.gif

U potpunosti se slazem sa kommentarom Uličnog Muzičara!  0409_feel

Sajt je i te kako poucan, samo za one koji imaju stomak to da gledaju. To je  stvarnost i to se desava, to smo mi!!!

Jesi li gledao film Cetvrta vrsta sa Milom Jovovic? ako jesi kakav stav imas prema takvim pojavama tipa NLO? I pak suprotno kakav stav imas prema  paranormalnim slucajevima, opsednutosti, ,,ukletim kucama", i tome slicno??

Puno srece u daljem radu! joooj

Подели на овим сајтовима

преведи леба ти то ЦБТ клипови facenew22222222.... какве су то страхоте кад ни  ти немаш желудац за њих па их не објављујеш?

Uh, ne postoji nacin da ti objasnim tu skracenicu i da ostanem u okvirima pristojnosti koji vaze na ovom forumu... ali da probam. CBT je skracenica u kojoj T znaci Torture, B znaci Bals a C je prvo slovo muskog polnog organa na engleskom :)

Dakle to s klipovi na kojima momci sakate sami sebe i to svoje "privatne delove". To je takva glupost  i poremecenost da mi ne pada na pamet da to stavljam na sajt...

Ne, nisam nikad bio uzivo svedok nekoj nesreci... Taj video koji imas bi sigurno uzivao veliku popularnost u "mojim" krugovima ali postujem tvoju zelju da ne objavljujes, narocito zato sto postoji bojazan da ga neko oskrnavi nekim glupim komentarom greengrin

Mracnjak imam one filmove  od Sniper Juba, predpostavljam da znas o cemu se radi, iracani gadjaju snajperom americke vojnike! To bi trebao da postavis! girl_jumping

To su dobri klipovi i razmisjlao sam vec da ih stavljam na sajt... sad si me podsetio, bas bih mogao malo da poceprkam da vidim cega sve tu ima... greengrin

Jesi li gledao film Cetvrta vrsta sa Milom Jovovic? ako jesi kakav stav imas prema takvim pojavama tipa NLO? I pak suprotno kakav stav imas prema  paranormalnim slucajevima, opsednutosti, ,,ukletim kucama", i tome slicno??

Puno srece u daljem radu! vaistinu

Taj film nisam gledao a iskreno nisam pristalica paranormalnog i teorija zavere... ja baratam samo opipljivim , realnim stvarima i iskljucivo takve klipove stavljam na sajt... zato je inace i toliko upecatljiv. Jer ljudi mogu da vide ono sto svakog trenutka moze i njima da se desi...

Подели на овим сајтовима

шта и кога жру рекламира  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=13478.msg460019#msg460019 date=1307490289]

шта и кога жру рекламира  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

Osim ako ovo pitanje nije upuceno meni, bojim se da se jedino karakterise kao spam ... i to onaj najgori, zlokobni...

Подели на овим сајтовима

Ko ti je omiljeni/najdrazi basista?

Zbog Stiva Harisa sam poceo da sviram bas. Zbog Sida Višiza sam bio ponosam na bas.... danas kad nisam klinac  i ne palim se toliko na povrsnosti, nekako bas volim Stenlija Klarka...

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...